там є детальний опис. але я не знайшов візуальну схему реконструкції.
тому можна лише по додатковим чинникам дивитись. зокрема наявність у списку світлофорів, говорить про те, що пішохідний перехід біля АрмаМоторс - збережеться: - Свiтлофор транспортний на три секції Т1.3; (маса=0,00165) шт 10 - Свiтлофор пішохідний П1.1; ( маса=0,00165) шт 4
Був там сьогодні Крюківщина - Симиренка, 2 години замість 30 хвилин Симиренка - Крюківщина, 1.5 години через переїзд в Вишневому Тепер з Крюківщини до Борщагівки їхати найшвидше через Тарасівку або Боярку, тобто з гаком кілометрів 20
Вчора в 19 00 з Віти-Поштової їхав в Лавіна Молл через Столичку та Богатирську)) 45 хв.(40 км коло) Через кільцеву 1-30 показувало
Вчора в 19 00 з Віти-Поштової їхав в Лавіна Молл через Столичку та Богатирську)) 45 хв.(40 км коло) Через кільцеву 1-30 показувало
А через Боярку/Білогородку/Стоянку скільки показувало?
А через Боярку/Білогородку/Стоянку скільки показувало?
Взагалі не показувало. Був маршрут через Гатне, але там теж ремонт вулиці центральної та [*****] ввечері
через Стоянку треба було - по часу може й стількі ж але по відстані суттєво ближче
через Стоянку треба було - по часу може й стількі ж але по відстані суттєво ближче
Тсссс, у нас там і так пробки
С ужасом думаю о том, что будет, когда откроют макдональдс....
С ужасом думаю о том, что будет, когда откроют макдональдс....
Я оце теж з острахом думаю про черги голодних
Я вот не могу понять зачем сейчас эти ремонты, не ну про коррупцию понятно, тем более в том месте много залетает, вот тревога, а ты в пробке и что делать? Или там каждый км укрытия, на которые 1,2 млрд грн выделили?
Я вот не могу понять зачем сейчас эти ремонты, не ну про коррупцию понятно, тем более в том месте много залетает, вот тревога, а ты в пробке и что делать? Или там каждый км укрытия, на которые 1,2 млрд грн выделили?
я так само не розумію, тому що постійні донати виснажують сімейний бюджет який і так не надто оптимістичний в цьому році, а тут купа коштів з іншої сторони я кожен день тут їзжу без розмітки та по ямам і цей ремонт потрібен був ще 5 років тому, і, можливо, якщо зараз не зроблять то невідомо скільки ще чекати тобто я за витрачання коштів за призначенням - на знищення русні, але якщо вже роблять ...
треба доїхати (з Деміївки) в епіцентр, що на Окружній. Чи реально, зважаючи на той ремонт? Чи на лівий берег буде скоріше?
треба доїхати (з Деміївки) в епіцентр, що на Окружній. Чи реально, зважаючи на той ремонт? Чи на лівий берег буде скоріше?
а які проблеми? їдеш від одеської площі, розвертаєшся напроти метро та через 100м заїзд до епіка (перелаштуватися через 4 ряди не проблема бо розворот по світлофору) стояти далі все починає
а які проблеми? їдеш від одеської площі, розвертаєшся напроти метро та через 100м заїзд до епіка (перелаштуватися через 4 ряди не проблема бо розворот по світлофору) стояти далі все починає
Я так на столичку їздив. Дуже шустренько добрався.
дякую , думав, що стояк аж туди достає...вже перевірив, все ок
але в віхідні дні там повна що б виїхати з того епіцентру, бо всі пхаються в Республіку зі всіх щилин
...
але в віхідні дні там повна що б виїхати з того епіцентру, бо всі пхаються в Республіку зі всіх щилин
там і до ремонту за жулянами повна ду..а була з цією республікою - а все тому що 60% довбойобів народу вмруть але не поїдуть ставити на платний паркінг
треба доїхати (з Деміївки) в епіцентр, що на Окружній.
Я так на столичку їздив. Дуже шустренько добрався.
Я в прошлый четверг часа в 4 ехал, все стояло от одесской, какая там столичка, можно забыть
...
там і до ремонту за жулянами повна ду..а була з цією республікою - а все тому що 60% довбойобів народу вмруть але не поїдуть ставити на платний паркінг
вже ні. Всі як раз туди і пхаються через епіцентр та паралельною дорогою. На окружній вздовж дороги вже автівки не ставлять як раніше. Я був на вихідні то ледве виїхав з отіеі
Ещё есть эпицентр на окружной (Петропавловская Борщаговка). Кстати очень большой и большая подземная парковка бесплатная. С Демеевки маршрут по Лобановского, Чоколовский, Борщаговская, Курбаса и на окружную. Гораздо быстрее будет, чем ехать в эпицентр на теремки.
ЗЫ. А в воскресенье утром, часов в 7-8, есть пробки по окружной от Борщаговки до Магеллана?