Сапожник 05.08.2024 21:58 пишет: Постфактум не перевірити... Хз, може якесь перекриття було тимчасове. ПС. "Дальні маршрути" я зазвичай для себе розбиваю на частки,якщо плющіть. Але це вже тема іншої гілки )))
Та я той маршрут можу задом з закритими очима без навігатора проїхати Я вейз суто заради камер використовую Але ж воно ниє "розвернутися"
Вчора пролетів з Академу до Теремків за 2 хвилини,це ж блін не дорога,а витвір мистецтва! Памʼятник і вулицю на честь Онуру! Єдине западло це той місток,але ж почекаємо рочків 5 і буде міст гарний. У зворотному боці ще було перекрито трошки.
fanatHD 06.09.2024 16:35 пишет: Вчора пролетів з Академу до Теремків за 2 хвилини,це ж блін не дорога,а витвір мистецтва! Памʼятник і вулицю на честь Онуру! Єдине западло це той місток,але ж почекаємо рочків 5 і буде міст гарний. У зворотному боці ще було перекрито трошки.
Без зупинки на світлофорі на Вишневе? Чи його нарешті зняли і той поворот закрили?
fanatHD 06.09.2024 16:35 пишет: Вчора пролетів з Академу до Теремків за 2 хвилини,це ж блін не дорога,а витвір мистецтва! Памʼятник і вулицю на честь Онуру! Єдине западло це той місток,але ж почекаємо рочків 5 і буде міст гарний. У зворотному боці ще було перекрито трошки.
Без зупинки на світлофорі на Вишневе? Чи його нарешті зняли і той поворот закрили?
Сапожник 06.09.2024 21:02 пишет: А особо розумні намагаються розвертатися з Трублаїні через цей розворот. Вже лобовуху бачив
Їхав швидко ,але бачив що якесь падло лізло приблизно напроти фори,за метрів 100-200 до світофору,було відчуття,що воно лізло там точно де розворот,бо вилазило прям на швидкісний ряд між пластикових огорож.
Сапожник 06.09.2024 21:02 пишет: А особо розумні намагаються розвертатися з Трублаїні через цей розворот. Вже лобовуху бачив
а дійсно, яким чином там повертати на теремки? їхати на кінцеву швідкісного 3? задалеко ...
Розворот метрів за 300 - 400 після виїзду з Трублаїні. Плюс додався наземний пішохідний перехід (зі світлофором, звісно) на Григоровича-Барського, там, де був підземний...
а дійсно, яким чином там повертати на теремки? їхати на кінцеву швідкісного 3? задалеко ...
Розворот метрів за 300 - 400 після виїзду з Трублаїні. Плюс додався наземний пішохідний перехід (зі світлофором, звісно) на Григоровича-Барського, там, де був підземний...
мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся...
В ответ на: мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся
Подземный переход там сейчас работает. Недавно там ремонт сделали. Так что если реально там будет наземный переход со светофором, то надо забить гвоздь в голову тому, кто это придумал
В ответ на: мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся
Подземный переход там сейчас работает. Недавно там ремонт сделали. Так что если реально там будет наземный переход со светофором, то надо забить гвоздь в голову тому, кто это придумал
Вони саме й піарилися, що роблять нем ремонт в ньому, а повне переобладнання, враховуючи поточну ситуацію з маломобільними людьми . Все ж , я сподіваюсь, що вони просто не встигли, хоча й зебра вже намальована
Murkt 25.10.2024 19:50 пишет: Як там справи на Окружній? Все ще ремонт, чи вже відкрито і можна їздити?
я б сказав відсотків 90. Залишились крохи. Переход підземний недоробили, десь смуги недомалювали, с травою щось роблять, полив ще недоробили наче, ... Чекаємо, коли закриють поворот з Вишневого - там основна стояча дупа