Постфактум не перевірити... Хз, може якесь перекриття було тимчасове. ПС. "Дальні маршрути" я зазвичай для себе розбиваю на частки,якщо плющіть. Але це вже тема іншої гілки )))
Та я той маршрут можу задом з закритими очима без навігатора проїхати Я вейз суто заради камер використовую Але ж воно ниє "розвернутися"
аналогічно, 4 серпня повертались в Київ, і вейз вперто вів через центр Рівного, замість прямого проїзду по окружній.
аналогічно, 4 серпня повертались в Київ, і вейз вперто вів через центр Рівного, замість прямого проїзду по окружній.
О Такі не в мені проблема Дякую за підтвердження
У нього якась проблема на останньому шматку окружної перед поворотом на Київ
Це міг бути вплив поточної статистики саме в конкретні моменти. Чому? Хз...
Побудував ще в застосунку для перевірки (бо на сайті, насправді, може будувати інакше). На даний час будує по окружній.
Вчора пролетів з Академу до Теремків за 2 хвилини,це ж блін не дорога,а витвір мистецтва! Памʼятник і вулицю на честь Онуру! Єдине западло це той місток,але ж почекаємо рочків 5 і буде міст гарний. У зворотному боці ще було перекрито трошки.
Вчора пролетів з Академу до Теремків за 2 хвилини,це ж блін не дорога,а витвір мистецтва! Памʼятник і вулицю на честь Онуру! Єдине западло це той місток,але ж почекаємо рочків 5 і буде міст гарний. У зворотному боці ще було перекрито трошки.
Без зупинки на світлофорі на Вишневе? Чи його нарешті зняли і той поворот закрили?
А особо розумні намагаються розвертатися з Трублаїні через цей розворот. Вже лобовуху бачив
Без зупинки на світлофорі на Вишневе? Чи його нарешті зняли і той поворот закрили?
Був зелений
А особо розумні намагаються розвертатися з Трублаїні через цей розворот. Вже лобовуху бачив
Їхав швидко ,але бачив що якесь падло лізло приблизно напроти фори,за метрів 100-200 до світофору,було відчуття,що воно лізло там точно де розворот,бо вилазило прям на швидкісний ряд між пластикових огорож.
а дійсно, яким чином там повертати на теремки? їхати на кінцеву швідкісного 3? задалеко ...
а дійсно, яким чином там повертати на теремки? їхати на кінцеву швідкісного 3? задалеко ...
Розворот метрів за 300 - 400 після виїзду з Трублаїні. Плюс додався наземний пішохідний перехід (зі світлофором, звісно) на Григоровича-Барського, там, де був підземний...
Розворот метрів за 300 - 400 після виїзду з Трублаїні. Плюс додався наземний пішохідний перехід (зі світлофором, звісно) на Григоровича-Барського, там, де був підземний...
мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся...
стало легше перестроїться тим, хто не міг на короткому участку змінити 5 полоси. Хоча й як на мене, то його зробили задалеко, можна було трошки ближче
мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся
Подземный переход там сейчас работает. Недавно там ремонт сделали. Так что если реально там будет наземный переход со светофором, то надо забить гвоздь в голову тому, кто это придумал
мені здається, він тимчасовий, поки вони підземний дороблюють. Я сподіваюся
Подземный переход там сейчас работает. Недавно там ремонт сделали. Так что если реально там будет наземный переход со светофором, то надо забить гвоздь в голову тому, кто это придумал
Вони саме й піарилися, що роблять нем ремонт в ньому, а повне переобладнання, враховуючи поточну ситуацію з маломобільними людьми . Все ж , я сподіваюсь, що вони просто не встигли, хоча й зебра вже намальована
Так что если реально там будет наземный переход со светофором, то надо забить гвоздь в голову тому, кто это придумал
Останнім часом це стало модним - малювати наземний перехід поверх підземного(((.
Подземный переход там сейчас работает
Уже не работает. Светофор. Переход поверху. Очень надеюсь, что это временно
Як там справи на Окружній? Все ще ремонт, чи вже відкрито і можна їздити?
Як там справи на Окружній? Все ще ремонт, чи вже відкрито і можна їздити?
я б сказав відсотків 90. Залишились крохи. Переход підземний недоробили, десь смуги недомалювали, с травою щось роблять, полив ще недоробили наче, ... Чекаємо, коли закриють поворот з Вишневого - там основна стояча дупа
А хтось знає чи здогадується, навіщо на виїзді з Вишневого світлофор і пластикові блоки? Вже ж дорога готова. Чи це тепер навіки?