щоб посидіти там і суші смачні а то знаю тільки Егерзунд там смачно але інтерʼєр так собі-)) дякую
Вкусніше все одно не знайдеш...
Фудживара йоши.
Какие-то там суши пересушенные, хотя я перед самой войной был
Фудживара йоши.
Колись були топ, але останнім часом якість впала, обрали політику не підвищувати ціни, може тому Найкращі суші, які я куштував - Японський привіт. Навіть як на мене кращі за ті, що колись були в Фуджіварі. Але і прайс топ.
це де і яка ціна?) суші до Японії мають не дуже велике відношення-)
це де і яка ціна?) суші до Японії мають не дуже велике відношення-)
взагалі-то те що ми тут називаємо суші воно не зовсім суші Хоча може ТС саме суші мав на увазі?
Так щоб посидіти, то Євразію спробуйте, непогані філадельфія макі у них. Але вірно написали вище, після Егерзунда все не те буде.
Какие-то там суши пересушенные, хотя я перед самой войной был
Як саме давно був?
Когда-то в Меланже на оболоне были вкусные, но хз работает ли оно и как сейчас...
це де і яка ціна?)
В Києві Ну і питання у Вас... То ж різні є, Вас з блакитним тунцем чи з броколлі цікавлять?
суші до Японії мають не дуже велике відношення-)
Серйозно?
В Флагмане беру. Вроде ничего.
це де і яка ціна?)
В Києві Ну і питання у Вас... То ж різні є, Вас з блакитним тунцем чи з броколлі цікавлять?
суші до Японії мають не дуже велике відношення-)
Серйозно?
я про ті, що в нас -))
В Флагмане беру. Вроде ничего.
На Подоле? Именно суши или роллы? А то многие роллы считают "сушами"
Мне на Левобережке ближе. Беру роллы (Канаяма их особено нравится), но там и классика вроде Сашими, Нигири и т.п. присутствует. Интерьер кстати не выдающийся, но я обычно с собой беру.
А то многие роллы считают "сушами"
А какая разница? Вкус соевого соуса+имбирь делает сушами даже сосиски.
Когда-то в Меланже на оболоне были вкусные, но хз работает ли оно и как сейчас...
Меланж вже не існує На його місці МамаМанана
А то многие роллы считают "сушами"
А какая разница? Вкус соевого соуса+имбирь делает сушами даже сосиски.