Но мне, к примеру, шо Крузак, шо Прадо - занадто, негде их юзать да и в случае Крузака он тупо огромный для меня
хорошая черта, есть знакомый, на ку-7 ездит, у него на заднем сидении пару раз кто то сидел за 5 лет. На вопрос - наперкуа тебе баржа, если ты 90% по Киеву соваешься, ответ один - пацаны не поймут. Дядьке под 60. Вот новый прадо под такой типаж.
Но мне, к примеру, шо Крузак, шо Прадо - занадто, негде их юзать да и в случае Крузака он тупо огромный для меня
хорошая черта, есть знакомый, на ку-7 ездит, у него на заднем сидении пару раз кто то сидел за 5 лет. На вопрос - наперкуа тебе баржа, если ты 90% по Киеву соваешься, ответ один - пацаны не поймут. Дядьке под 60. Вот новый прадо под такой типаж.
Есть и у меня такие знакомые, как и есть рыбаки на Прадо и Паджеро Спорт - они их по назначению юзают. А есть знакомый знакомого, ездит на Прадо 150 - сам без детей и жены, ездит с Оболони на Подол в офис и все. С Киева этот Прадо в принципе не выезжал, он интроверт и тусит дома, с кентами иногда побухать и все. Ему все - продай, купи эноклмное и прикольнее для города, а он «Вы шо! А вдруг в лес по грибы поеду!».
Ну про типаж Прадо я б поспорил - дизайн у него полу ше, этим может взять, хотя нет у нас комплектации с круглыми фарами а-ля FJ, та б вообще порвала рынок. Большинство FJ брали не для говен, а из-за дизайна. Сколько на них ездили))) по моим наблюдениям - половина из всех FJ что видел))) и это при его космической стоимости даже на вторичке. До сих пор не пойму чего его сняли с производства.
Murzik2.0 28.10.2024 16:27 пишет: Щось срачика про Q7 не можу знайти, і на сайтах дилерів Ауді нема Q7 взагалі в наявності, мабуть розібрали і мій план стати успєшним зазнав фіаско
Мені оці люди, які беруть бубєн бубном преміум нагадують як колись брали Макбуки і встановлювали на нього Вінду))) В преміумі як раз і фішка в преміум опціях, а в бубні їх нема Я розумію коли беруть щось дешеве в бубні, як я свій перший Фокус, або як мої друзі шукають авто в початкових комплектаціях - бо обмеження по бюджету, і це раціонально. А ось преміум - ти ж його не відчуєш без преміум-опцій, лише вигляд буде успєшного, але тут биткі Ауді та Мерси в бубнових навіть для США комплектаціях по низу ринку дуже допомагають)))
Був знайомий, що взяв зі Штатів А7 ну дууууже дешево, ще коли це не було мейнстрімом, і не сильно бите, і безпека не стріляна, а з ремонтом йому в 16 стало))) А виявилось все банально - салон на тряпці,причому дуже хєровій, і навіть звичайних фішок для офіційного Гольфа не було, проте затонував в хлам, і успєшний і деякі навіть заздрили)))
Срачик тут з 58-ї сторінки з літніх постів) Енджой)
Ой, друже, дякую) Ржу) Ти на цьому форумі більше за всіх для мене того енджой дав То Тігуан нарадиш, який я навіть в розширеному списку не мав, то щось підкинеш що підняло настрій)
2 літра бубен, і дуже смішно читати «не всім потрібно n-щось)» Я розумію коли Спортейдж пустий по 20 к купували, но це)
alexkit 31.10.2024 15:14 пишет: Ну какой спортейдж в сравнении к ку7))) почему не октаху сразу, тоже есть 2л)))
Все просто: Если 50+ цена - там и опции соотвествующие должны быть, и агрегаты и характеристики. А Спортейдж - да у меня скорее вопросы к тем кто его в топе брал)
Это сугубо мое имхо, как я писал ранее - смысл переплаты за премиум без премиум опций. Проще непремиальный бренд за те же бабки но в котором есть все взять) Снова таки - это мое имхо.
Шось ви відстали)) Треба два авто - одне для поїздок на дальняк, а одне електричка по місту шариться. Дуже зручна схема, я он в сусідній темі думав два замінити на одну беху 45е, але все таки помізкували з дружиною і вирішили краще e-tron взяти, і дизеляку залишити
Kudr 31.10.2024 15:46 пишет: Шось ви відстали)) Треба два авто - одне для поїздок на дальняк, а одне електричка по місту шариться. Дуже зручна схема, я он в сусідній темі думав два замінити на одну беху 45е, але все таки помізкували з дружиною і вирішили краще e-tron взяти, і дизеляку залишити
Я живу в приватному будинку під Києвом і мені б це взагалі ок, але через війну та свинособачі обстріли нашої енергетики поки кейс з фулл електричкою не розглядаю, хоча Ioniq що 5 що 6 мені дуже подобається.
Kudr 31.10.2024 15:46 пишет: Шось ви відстали)) Треба два авто - одне для поїздок на дальняк, а одне електричка по місту шариться. Дуже зручна схема, я он в сусідній темі думав два замінити на одну беху 45е, але все таки помізкували з дружиною і вирішили краще e-tron взяти, і дизеляку залишити
Я живу в приватному будинку під Києвом і мені б це взагалі ок, але через війну та свинособачі обстріли нашої енергетики поки кейс з фулл електричкою не розглядаю, хоча Ioniq що 5 що 6 мені дуже подобається.
Так другою - двс+електрика. Я теж живу в приватному будинку, в нас дві, і в основному їздимо на e-golf дружини. Двс, як машина вихідного дня, в один день мене це захарило і я задумвся взяти одну замість двох з перевагами обох(плагін), але все таки подумали, та й вирішили, що два авто зручніше в приватному будинку А кейс з обстрілами електрики...всеодно встигне зарядитись. Звичайно залежить від виділенної потужності(в мене 22 квт), але то й же e-golf тягне з розетки звичайної. Літом в саму сраку відключень завжди встигав зарядитись
Так другою - двс+електрика. Я теж живу в приватному будинку, в нас дві, і в основному їздимо на e-golf дружини. Двс, як машина вихідного дня, в один день мене це захарило і я задумвся взяти одну замість двох з перевагами обох(плагін), але все таки подумали, та й вирішили, що два авто зручніше в приватному будинку
Нам поки що 2 то занадто. В нас Тігуан за 4,5 роки 65 наїздив. Якщо я піду в офіс - можливо будемо розглядати. Але знову ж таки - чи потягне мережа та поточні обмеження фулл електричку це питання, я особливо і не замислювався. Поставлю панелі, там буде видно.
Новий прадік цікавий тільки в комплектації преміум, де є все, що повинно бути у сучасному авто. Я не рибак, але завжди подобався прадо, та за $72к (дизель старий, преміум), хай лісом ідуть)
grep 31.10.2024 23:27 пишет: Новий прадік цікавий тільки в комплектації преміум, де є все, що повинно бути у сучасному авто. Я не рибак, але завжди подобався прадо, та за $72к (дизель старий, преміум), хай лісом ідуть)
Срачик тут з 58-ї сторінки з літніх постів) Енджой)
Ой, друже, дякую) Ржу) Ти на цьому форумі більше за всіх для мене того енджой дав То Тігуан нарадиш, який я навіть в розширеному списку не мав, то щось підкинеш що підняло настрій)
2 літра бубен, і дуже смішно читати «не всім потрібно n-щось)» Я розумію коли Спортейдж пустий по 20 к купували, но це)
Та будь ласка!) Сам же собі Тіга такого взяв) Тому якщо що, то раджу як для себе) А по ауді, то ради Бога, я ж нікому нічого не навʼязую) Є різні пропозиції, то й добре, тим паче там конструктор)
Если 50+ цена - там и опции соотвествующие должны быть, и агрегаты и характеристики. Проще непремиальный бренд за те же бабки но в котором есть все взять)
У меня когда-то аутландер хл в фуле был, пришла пора менять, по деньгам, тот же рх, gle, q7, намного дороже были, и я тож сомневался в рациональности доплаты, ну чуть лучше кожа/толще, ну чуть мощнее, не 220 а 300 л, ну чуть шире салон, а потом поездил, неделю две, да не, эт совсем другая машина, от слова совсем, и смысла сравнивать митсу или мазду, с мерс или лекс ну просто нет))))
grep 31.10.2024 23:27 пишет: Новий прадік цікавий тільки в комплектації преміум, де є все, що повинно бути у сучасному авто. Я не рибак, але завжди подобався прадо, та за $72к (дизель старий, преміум), хай лісом ідуть)
Маючи дві БМВ в підпису, ти Прадо не купив би ні за 62, ні за 52.
Я розумію коли Спортейдж пустий по 20 к купували, но це)
Яка різниця? Який купляти бубен? От чесно? Я би купив базову Ауді & БМВ , ніж запакований Соренто/Спортедж/Рено. Але то діло смаків, кому по барабану як воно їде і які емоції, візьме Спортеджа в фулі.
Я розумію коли Спортейдж пустий по 20 к купували, но це)
Яка різниця? Який купляти бубен? От чесно? Я би купив базову Ауді & БМВ , ніж запакований Соренто/Спортедж/Рено. Але то діло смаків, кому по барабану як воно їде і які емоції, візьме Спортеджа в фулі.
Розкажіть, які емоції від двохтонного семи-місного бегемота з базовим дволітровим двигуном