а lifepo4 комірки не дорожчають. на нідерландському складі навпаки здешевшали.
Потроху понеслося.
Зарядні станції XO PSA-700 614 Wh ще два дні тому в деяких магазинах були від 15500. Зараз вже 17500 і 18500. Зарядна станція Bluetti PowerOak EB55 537Wh, 150000mAh, 700W дешевше за неї, 15800.
Чи то ХО розібрали у ділера, чи то все поповзло у гору....
То у ХО крышу сорвало видать. Станций выбор огромный, при этом цены прилично упали сравнивая с месяц назад. На том же eBay, производитель регулярно выбрасывает блюэти на 2кВт за 700Е, правда рефарб, но с гарантией на два года. Анкер 757 подешевел с 50кгрн до 39, а местами и за 35 найти возможно.
Потроху понеслося.
Зарядні станції XO PSA-700 614 Wh ще два дні тому в деяких магазинах були від 15500. Зараз вже 17500 і 18500. Зарядна станція Bluetti PowerOak EB55 537Wh, 150000mAh, 700W дешевше за неї, 15800.
Чи то ХО розібрали у ділера, чи то все поповзло у гору....
То у ХО крышу сорвало видать. Станций выбор огромный, при этом цены прилично упали сравнивая с месяц назад. На том же eBay, производитель регулярно выбрасывает блюэти на 2кВт за 700Е, правда рефарб, но с гарантией на два года. Анкер 757 подешевел с 50кгрн до 39, а местами и за 35 найти возможно.
Візьму Bluetti eb55. XO дорожче на 2500 вже, але на 70 Вт/г більша ємність. Коли була одна ціна то одне, а зараз. ..
Тут продають Ecoflow Delta 2 + Сумка за ті ж гроші, але вона на 1Квт. п.с. трохи не туди глянув)
за "ті ж" це за 17000? як блюеті чи хо... щось ти поплутав.
Тут продають Ecoflow Delta 2 + Сумка за ті ж гроші, але вона на 1Квт.
Це ж де Delta 2 ЗА 15 тис грн? Заберу!
Візьму Bluetti eb55. XO дорожче на 2500 вже, але на 70 Вт/г більша ємність. Коли була одна ціна то одне, а зараз. ..
Знайшов еб70 за 19,5
Не реклама, но много всего по ценам ниже рынка. Многие знакомые там телевизорами запасались.
Прізвище власників. Не думав, що вони досі працюють.
А тим часом офіційна ціна на дельта 2 - 41000грн
для тих, хто не відслідковує динаміку цін, це здорожчання чи навпаки?
А тим часом офіційна ціна на дельта 2 - 41000грн
А у Пермико - 36200.
И не всегда официалы - официалы.
ЗЫ. На разницу можно себе еще батарею купить или маленькую станцию на 200 ватт.
50000 було
Навезли станцій, а електрика є, от і дешевшає. Ну і літієві батареї зараз не самі дорогі. Тому, якщо не прилетить, буде дешевшати. Правда нафіга вони потрібні, якщо не прилетить)
Навезли станцій, а електрика є, от і дешевшає. Ну і літієві батареї зараз не самі дорогі. Тому, якщо не прилетить, буде дешевшати. Правда нафіга вони потрібні, якщо не прилетить)
Бачу на європейському сайті екофлоу- 200€ знижка, думаю, коли закінчиться вона, у нас ціни також повернуться) Так що хто думав, купляти чи ні, є гарна можливість )
Бачу на європейському сайті екофлоу- 200€ знижка, думаю, коли закінчиться вона, у нас ціни також повернуться) Так що хто думав, купляти чи ні, є гарна можливість )
не забувай що пдв повернули. як рік тому - не завезеш.
"Якби я був такий вумний як моя Сара вчора...."