Дешевий старий років 20 Ardo Young AYC23 сьогодні запустився від Блюетті ЕВ55, потім показував 120-110 ватт. Пустий, простояв в гаражі з рік може. На табличці - 100W.
Дешевий старий років 20 Ardo Young AYC23 сьогодні запустився від Блюетті ЕВ55, потім показував 120-110 ватт. Пустий, простояв в гаражі з рік може. На табличці - 100W.
А наш 10 річний Вірпул блюетті ЕВ70 відправляє у захист.
Да, будет приятно, если растоможку отменят. Уже купил и станция ждет у ребенка в Европе, когда я ее смогу переправить.
я щось не дуже розумію за посиланням 1199 ойро = 51600 грн (Anker SOLIX C1000 Portable Power Station 1056Wh | 1800W)
Зарядна станція Bluetti AC200P, 2000 Вт, 2000 Вт*год у нас пишуть 49990, в наявності Чи там функціонал різний?
C1000 был по 749 евро. (у американцев еще есть скидка, но зачем он нам ).
И, да, для меня был основной критерий: скорость зарядки из коробки. У меня сейчас anker 535, и он не успевал заряжаться, хотя по емкости мне его почти на все хватало, кроме холодильника. Поэтому и взял c1000. Будет больше комфорта.
На немецком Амазоне (https://www.amazon.de/-/en/Portable-Station-Generator-UltraFast-Optional/dp/B0CGQZ7XSB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1) С1000 опять по 750, если кому-то нужно.
На немецком Амазоне (https://www.amazon.de/-/en/Portable-Station-Generator-UltraFast-Optional/dp/B0CGQZ7XSB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1) С1000 опять по 750, если кому-то нужно.
а скільки, приблизно+-, буде розмитнення в Україні?
а скільки, приблизно+-, буде розмитнення в Україні?
C1000 был по 749 евро. (у американцев еще есть скидка, но зачем он нам ).
И, да, для меня был основной критерий: скорость зарядки из коробки. У меня сейчас anker 535, и он не успевал заряжаться, хотя по емкости мне его почти на все хватало, кроме холодильника. Поэтому и взял c1000. Будет больше комфорта.
Хінт. У німців є звільнення від ПДВ 19%, якщо станція придбавається з метою видобування або зберігання сонячної енергії у домогосподарстві. Тобто, якщо знайти біженця місцевого, який під час замовлення поклянеться, що станція буде зберігати сонячну енергію, то у деяких постачальників можна купити значно дешевше. Наприклад, Солікс 535 за 335 євро або Дельта 2 за 730 євро.
Усю тему, до кінця не подужав покурити, а щось таки треба брати, з огляду на ситуацію... Підсумовуючи оту купу(40+) сторінок, що накрапали, яка станція(якого бренду/моделі) того варта, щоби викласти за неї 1,5-2-3... тис. єврів? Для квартири, щоби був такий собі оллінклюзіфф та бажано макс. автоматично переключалося та живило: - холодильники(неінверторні)2 шт - це основне - девайси 3-х користувачів(тел+ноут) - ел.плиту(але це не головне) - кофе-машину (теж не головне) - економне освітлення...
igg 02.07.2024 19:12 пишет: Усю тему, до кінця не подужав покурити, а щось таки треба брати, з огляду на ситуацію... Підсумовуючи оту купу(40+) сторінок, що накрапали, яка станція(якого бренду/моделі) того варта, щоби викласти за неї 1,5-2-3... тис. єврів? Для квартири, щоби був такий собі оллінклюзіфф та бажано макс. автоматично переключалося та живило: - холодильники(неінверторні)2 шт - це основне - девайси 3-х користувачів(тел+ноут) - ел.плиту(але це не головне) - кофе-машину (теж не головне) - економне освітлення...
Єдиної відповіді немає, зараз знову буде срач на 40 сторінок.
igg 02.07.2024 19:12 пишет: Усю тему, до кінця не подужав покурити, а щось таки треба брати, з огляду на ситуацію... Підсумовуючи оту купу(40+) сторінок, що накрапали, яка станція(якого бренду/моделі) того варта, щоби викласти за неї 1,5-2-3... тис. єврів? Для квартири, щоби був такий собі оллінклюзіфф та бажано макс. автоматично переключалося та живило: - холодильники(неінверторні)2 шт - це основне - девайси 3-х користувачів(тел+ноут) - ел.плиту(але це не головне) - кофе-машину (теж не головне) - економне освітлення...
Плиту викреслюйте. На все інше з поточними відключеннями(!) вистачить навіть 1.5 кВт/год станції, тобто 2 буде навіть з запасом. Ще дивитися на пікову короткочасну потужність не менше 2 кВт (для прикладу при 2.4 кВт стартують навіть не інверторні холодильник + два кондиціонера, пробував). Швидкість заряду не більше 2 годин (інакше сенс?), і щоб був як швидкий так і повільний режим зарядки (2 години - це повільний ). Ну і аккумулятори LiFePO з 3000+ циклів.
Але ж воно стільки коштує і тільки 2 квт*годин. за ті гроші можна взяти гібридний інвертор 6 кВт + акум 300*16 (15 квт*годин)+генератор на страховку + бочку бензину.
Если у нас и с гарантией, брать младшую смысла нет, потому шо эта х1,5 емкости, а по цене дороже аж на 5к грн, чем дельта 2 макс Еще есть такое но это не у нас, но знаю, что возят. Щас кстати их разобрали тоже, лол.
Але ж воно стільки коштує і тільки 2 квт*годин. за ті гроші можна взяти гібридний інвертор 6 кВт + акум 300*16 (15 квт*годин)+генератор на страховку + бочку бензину.
+1 здав станцію в ремонт, ринкова вартість 22к грн, ремонт 5к буде без гарантії що поремонтують, ремонт рахують від потужності, в мене ця на 700 ват 220, обʼєм 606 Ватгодин. Зараз її заміняє гелевий акумулятор з інвертором та зарядним пристроєм, кожний з цих девайсів я зможу замінити на новий за 1 день, а зарядна станція буде чекати ремонту в черзі 4 тижні!
Ну два холодильники це маст хев. Забув додати духовку, мікрохвильовку, бойлер, пральну машину, праску, фен.....
Щось там в Маска було....
ЗІ. Набуя ДВА холодильника? Хоча, кожен вибирає сам.
Это разные сценарии и удобство использования. Примерно как зачем покупать пикап с куцым кузовом, если можно купить ланос с огромным прицепом дешевле Как минимум зарядная станция - мобильная и простая в использовании, инвертор и АКБ - стационарная установка со всеми вытекающими. У меня друг заказал дельту про, хотя долго у меня выспрашивал шо и как по аккумам. Пришел к выводу, что просто не хочет со всем этим морочится, зарядная станция для него идеальный вариант - намного проще, удобнее и не требует никакого участия, заказа запчастей по разным площадкам, сбора, подключения, настройки и так далее. Нажал на кнопочку - работает, все. Если деньги есть - почему бы нет?
AlexAudiCoupe 02.07.2024 23:52 пишет: ЗІ. Набуя ДВА холодильника? Хоча, кожен вибирає сам.
А что такого? Холодос + морозильная камера отдельная - отличная тема для любителей ягод и всяких приколов, я себе рассматривал морозильный ларь на балкон, но потом отказался, т.к. солнечная сторона и летом там просто пекло, на окнах даже зеркальную пленку поплавило Так -то я холодильник от своих АКБ не запитываю, но если людям надо и они готовы за это платить, то не вижу проблем, любой каприз за ваши деньги (с)
У меня друг заказал дельту про, хотя долго у меня выспрашивал шо и как по аккумам. Пришел к выводу, что просто не хочет со всем этим морочится, зарядная станция для него идеальный вариант - намного проще, удобнее и не требует никакого участия
Ну так, дуже проста система "вилка-вилка", простіше нікуди.
AlexAudiCoupe 02.07.2024 23:52 пишет: ЗІ. Набуя ДВА холодильника? Хоча, кожен вибирає сам.
А что такого? Холодос + морозильная камера отдельная - отличная тема для любителей ягод и всяких приколов, я себе рассматривал морозильный ларь на балкон, но потом отказался, т.к. солнечная сторона и летом там просто пекло, на окнах даже зеркальную пленку поплавило Так -то я холодильник от своих АКБ не запитываю, но если людям надо и они готовы за это платить, то не вижу проблем, любой каприз за ваши деньги (с)
Так я и написал - "Если деньги есть - почему бы нет?" У каждого свои понятия о блекауте.