Та ніяк, просто треба розуміти що зараз на одному шнурку зарядки і зарядка і оте все що ти перерахував. Якщо розетка тягне, а мені вже тут пояснювали що майже будь-яка на мідному дроті потягне, то і добре
nickka 15.07.2024 14:34 пишет: Та ніяк, просто треба розуміти що зараз на одному шнурку зарядки і зарядка і оте все що ти перерахував. Якщо розетка тягне, а мені вже тут пояснювали що майже будь-яка на мідному дроті потягне, то і добре
И что? Вы можете хоть всю квартиру на одну розетку через станцию повесить. Но, в каждой станции есть максимальная мощность, и это мощность которую она берёт максимально, включительно с своей зарядкой.
Например anker 757, нагружаете на неё 1500Вт на выход, и она заряжаться не будет, ибо нет доступной мощности. Нагрузите на 1400Вт -100Вт пойдёт на зарядку станции.
Например anker 757, нагружаете на неё 1500Вт на выход, и она заряжаться не будет, ибо нет доступной мощности. Нагрузите на 1400Вт -100Вт пойдёт на зарядку станции.
а оце дуже цікаве питання. бо тут пишуть що екофлоу напряму видає вихід, якщо світло є + сама заряджається. може в анкера інакше? А може я неправильно зрозумів.
а оце дуже цікаве питання. бо тут пишуть що екофлоу напряму видає вихід, якщо світло є + сама заряджається. може в анкера інакше? А може я неправильно зрозумів.
чесно кажучи не відслідковував, чи споживання+зарядка ділять потужність, чи окремо. От не дивився дельта2 плюс доп батарея на кіловат з нуля до 100% з підключеними споживачами менше ніж за дві години залилась
не зовсім зрозуміло що мається наувазі.
є - функція дбж - це світло зникло, прилади переключились на станцію. - функція bilateral (або bidirectional) charging - станція може одночасно і заряджатися і заряджати - функція bypass - світло є, ліпіздрічєство тече через контролер станції напряму без участі акумуляторів = акуми не працюють = довше живуть.
є - функція дбж - це світло зникло, прилади переключились на станцію. - функція bilateral (або bidirectional) charging - станція може одночасно і заряджатися і заряджати - функція bypass - світло є, ліпіздрічєство тече через контролер станції напряму без участі акумуляторів = акуми не працюють = довше живуть.
на блюэтти АС180Р на байпас переключается уже после полной зарядки батарей
чесно кажучи не відслідковував, чи споживання+зарядка ділять потужність, чи окремо. От не дивився дельта2 плюс доп батарея на кіловат з нуля до 100% з підключеними споживачами менше ніж за дві години залилась
В ответ на: Холодильник, комп, кондей 09. Холодильник споживає 180-200 Втг
И на сколько часов работы хватает для этого всего?
одночасно все це не підключається. Максимум, кондмцінер і комп. Холожильник окремо Вистачає десь на 3-4 години гри на компі. Кондиціоенр за цкй час вмикається 1-2 рази хвилин по 10-15
Так и работает. Выдаёт на выход, и сама заряжается, всё происходит одновременно.
Но есть общий лимит мощности. Вот за этот лимит мощности она не выходит.
К примеру у вас работает холодильник от станции. Подали электроэнергию - пошёл заряд станции. Работает мультиварка на 1,5кВт через станцию. Подали электроэнергию - заряд станции не идёт. Она отключит зарядку до того времени, пока не снизится нагрузка.
Включили микроволновку на 1000Вт - пойдёт заряд на 500Вт. Всё происходит в пределах лимита 1500Вт.
Понятно, что лимит в разных станциях свой. Но, принцип работы будет одинаков.
Так чтобы включить одновременно нагрузку в 2кВт, и ещё 2кВт на зарядку станции не получится.
Позитивний відгук про зарядну станцію Ugreen PowerRoam 1200W 1024Wh: вчора підключив "вилкою самогубця" і забув вимкнути ввідний автомат в момент увімкнення міської електрики в станції спрацював якийсь захист і вона просто вимкнулася
схоже що нічого не згоріло - сьогодні цілком нормально працює не очікував такого
на блюэтти АС180Р на байпас переключается уже после полной зарядки батарей
всі станції що знаю - працюють за таким принципом. доречі, в цьому плюс "дорослих" інверторів в сонячній енергетиці - вони дозволяють програмувати таймінг зарядки.