Якісь з магазинів на ебей.де робили акцію з місяць тому, про неї писали в чаті вище. Цей Anker c1000 виходив у 599е, і ще додаткові десь 10% знижки можна було отримати по якійсь екологічній німецькій програмі (але там в умовах було використання в Німеччин). В кінці липня начебто ця дісконт програма закінчилась. + 35е перевезення на бусі,
зараз ціна станції зустрічається в онлайн магазинах і 1090е, але якщо пошукати, є і по 650е
Ціна і ємність у батареї дельта 2 співставна зі станцією. Але мобільність у разі двох станцій підвищується. Я б брав, а може і буду 2 станції
Ціна і ємність у батареї дельта 2 співставна зі станцією. Але мобільність у разі двох станцій підвищується. Я б брав, а може і буду 2 станції
Я не розумію логіки, в доп.акумі немає інвертора
При схожій ціні - 2 станції зручніше, ніж станція та акум.
Так не тільки х2 до ємності, а й х2 до сумарної потужності
Особливо зручно, коли підключення приладів подовжувачем
Якісь з магазинів на ебей.де робили акцію з місяць тому, про неї писали в чаті вище. Цей Anker c1000 виходив у 599е, і ще додаткові десь 10% знижки можна було отримати по якійсь екологічній німецькій програмі (але там в умовах було використання в Німеччин). В кінці липня начебто ця дісконт програма закінчилась. + 35е перевезення на бусі,
зараз ціна станції зустрічається в онлайн магазинах і 1090е, але якщо пошукати, є і по 650е
Не было цены 599. Была 699. вот когда написали в чате я как раз и пошел ее смотреть . Потом через несколько дней буквально на пару дней сделали 649 и сразу отскок к 999.Видать все складские запасы распродали. И мне хоть я еще по акционной заказал вместо 3-7 дней на доставку везли 4 недели.
Часто на батарею бувають акції, особливо на заокеанщині, лише тоді її батарейка може стати привабливим рішенням.
спочатку гляньте швидкість зарядки того допакума. потім приймайте рішення.
екофло просто ділить навпіл вхідну потужність між вбудованим і зовнішнім аккумом.
Я не розумію логіки, в доп.акумі немає інвертора
При схожій ціні - 2 станції зручніше, ніж станція та акум.
Так не тільки х2 до ємності, а й х2 до сумарної потужності
Особливо зручно, коли підключення приладів подовжувачем
ну у випадку двох станцій - тоді треба городити дві точки підключення в моєму випадку точка одна, от до неї підключена Дельта2 з доп акумом. Але, якщо на квартиру заходить до прикладу три фази, то може дві дельти2 і буде зручніше
Не было цены 599. Была 699. вот когда написали в чате я как раз и пошел ее смотреть . Потом через несколько дней буквально на пару дней сделали 649 и сразу отскок к 999.Видать все складские запасы распродали...
пару місяців тому, авторитетні експерти казали, що треба почекати до вересня-жовтня...
ті хто прогавили і не купили навесні. чекайте вересня, краще жовтня.
нарід від жадібності везе дофіга (бо як так - я не привезу, а конкуренти привезуть) - тому серпень-вересень ціни будуть дурнуваті, а потім почнуть приходити до тями.
я навіть почав чекати, але мій терпець швидко урвався, коли дивився, як стрімко ціни зростають та як все швидко сабж з магазів вигрібають... наразі, напередодні вже вересня, дивлюся, що ціни не дуже й падають та й у наявності не дуже із чого є обирати, та й нарід стрімко вигрібає залишки того, що є, не дуже переймаючись поточними майже піковими(?) цінами... але, можливо до жовтня ще треба й почекати, може й дійсно почнуть приходити до тями?...
обьективно цены падали до этого удара рашистов. сейчас пока накопят, атомки раскочегарятся и опять будет много света цены упадут но к этому добавится то что приедут аккумы с али и нкона тех кто заказал.
пару місяців тому, авторитетні експерти казали, що треба почекати до вересня-жовтня...
А які в тебе претензії до експертів? На момент, коли вони це писали був дефіцит. Стійковий акум, як я взяв був 30 тис, я купив за 25
Ліфепо 25/100 на той час був 28-30-32
Зараз (на минулому тижні дивився) був 25-26
А які в тебе претензії до експертів? На момент, коли вони це писали був дефіцит. Стійковий акум, як я взяв був 30 тис, я купив за 25
Ліфепо 25/100 на той час був 28-30-32
Зараз (на минулому тижні дивився) був 25-26
де ти побачив мої претензії??...будь уважнішим, перечитай та побачиш, що немає жодних, лише суха констатація тим більше, ще не вечір жовтень...
але, можливо до жовтня ще треба й почекати, може й дійсно почнуть приходити до тями?...
Можна, але в мене вузький коридор, де складно запхати гібридний інвертор, плюс шум. А станцію можна на заскленій терасі тримати.
Я собі зібрав інвертор на рухомій платформі. Повна глибина - 24см. (рівно ширина акума 25/100)
Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте? Не мало ват годин? Із споживачів лед лампи, і холодильник.
Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте? Не мало ват годин? Із споживачів лед лампи, і холодильник.
А скільки нова версія - 70п?
Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте?
Не варте. Представник старого покоління станцій, повз які варто проходити. Повільна зарядка, занадто гучний, немає режиму безперебійника, без аплікух... Ну і щодо холодильника: якщо не інверторний, то не факт, що така станція потягне в момент пуску.
Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте?
Не варте. Представник старого покоління станцій, повз які варто проходити. Повільна зарядка, занадто гучний, немає режиму безперебійника, без аплікух... Ну і щодо холодильника: якщо не інверторний, то не факт, що така станція потягне в момент пуску.
Ого, дякую. А що тоді варте в такому бюджеті +-? Якраз у знайомого така сама, то холодильник тягне. В нього звичайний, не інверторний.
Ого, дякую. А що тоді варте в такому бюджеті +-? Якраз у знайомого така сама, то холодильник тягне. В нього звичайний, не інверторний.
Вище ж писав - 70p
Вище ж писав - 70p
BLUETTI AC70P 31.5кгрн. Чим вона гірше на різницю в 6.5кгрн? Ще є варіант купити звичайну 70ку за 20кгрн,але трохи б/у, є сенс, чи все рівно краще версію "р"?
Вище ж писав - 70p
BLUETTI AC70P 31.5кгрн. Чим вона гірше на різницю в 6.5кгрн? Ще є варіант купити звичайну 70ку за 20кгрн,але трохи б/у, є сенс, чи все рівно краще версію "р"?
З приставкою P - це оновлені моделі (підтримка вайфай/блутуз, мобільний додаток, швидка зарядка з вбудованим блоком в саму станцію (у вас тільки провід (як від звичайного стаціонарно ПК чи мультиварки) В не Р зарядка має "сигаретний тип" підключення + такий блок, як в старих ноутах тільки важче). Звичайна станція станція заряджається з потужність до 500 вт / година. Р-серія до 1.5 квт
Звичайна станція станція заряджається з потужність до 500 вт / година. Р-серія до 1.5 квт
Основне написано, і ще можна регулювати швидкість зарядки - або дуже швидка або стандартна без шкоди якумам