Якісь з магазинів на ебей.де робили акцію з місяць тому, про неї писали в чаті вище. Цей Anker c1000 виходив у 599е, і ще додаткові десь 10% знижки можна було отримати по якійсь екологічній німецькій програмі (але там в умовах було використання в Німеччин). В кінці липня начебто ця дісконт програма закінчилась. + 35е перевезення на бусі,
зараз ціна станції зустрічається в онлайн магазинах і 1090е, але якщо пошукати, є і по 650е
nickka 29.08.2024 15:05 пишет: Ціна і ємність у батареї дельта 2 співставна зі станцією. Але мобільність у разі двох станцій підвищується. Я б брав, а може і буду 2 станції
Я не розумію логіки, в доп.акумі немає інвертора
При схожій ціні - 2 станції зручніше, ніж станція та акум.
Так не тільки х2 до ємності, а й х2 до сумарної потужності
Особливо зручно, коли підключення приладів подовжувачем
Guide 29.08.2024 15:03 пишет: Якісь з магазинів на ебей.де робили акцію з місяць тому, про неї писали в чаті вище. Цей Anker c1000 виходив у 599е, і ще додаткові десь 10% знижки можна було отримати по якійсь екологічній німецькій програмі (але там в умовах було використання в Німеччин). В кінці липня начебто ця дісконт програма закінчилась. + 35е перевезення на бусі,
зараз ціна станції зустрічається в онлайн магазинах і 1090е, але якщо пошукати, є і по 650е
Не было цены 599. Была 699. вот когда написали в чате я как раз и пошел ее смотреть . Потом через несколько дней буквально на пару дней сделали 649 и сразу отскок к 999.Видать все складские запасы распродали. И мне хоть я еще по акционной заказал вместо 3-7 дней на доставку везли 4 недели.
nickka 29.08.2024 15:05 пишет: Ціна і ємність у батареї дельта 2 співставна зі станцією. Але мобільність у разі двох станцій підвищується. Я б брав, а може і буду 2 станції
Часто на батарею бувають акції, особливо на заокеанщині, лише тоді її батарейка може стати привабливим рішенням.
Я не розумію логіки, в доп.акумі немає інвертора
При схожій ціні - 2 станції зручніше, ніж станція та акум.
Так не тільки х2 до ємності, а й х2 до сумарної потужності
Особливо зручно, коли підключення приладів подовжувачем
ну у випадку двох станцій - тоді треба городити дві точки підключення в моєму випадку точка одна, от до неї підключена Дельта2 з доп акумом. Але, якщо на квартиру заходить до прикладу три фази, то може дві дельти2 і буде зручніше
Guide 29.08.2024 15:03 пишет: Якісь з магазинів на ебей.де робили акцію з місяць тому, про неї писали в чаті вище. Цей Anker c1000 виходив у 599е, і ще додаткові десь 10% знижки можна було отримати по якійсь екологічній німецькій програмі (але там в умовах було використання в Німеччин). В кінці липня начебто ця дісконт програма закінчилась. + 35е перевезення на бусі,
Не было цены 599. Была 699. вот когда написали в чате я как раз и пошел ее смотреть . Потом через несколько дней буквально на пару дней сделали 649 и сразу отскок к 999.Видать все складские запасы распродали...
пару місяців тому, авторитетні експерти казали, що треба почекати до вересня-жовтня...
-Виталя- 18.06.2024 08:38 пишет:
ті хто прогавили і не купили навесні. чекайте вересня, краще жовтня.
нарід від жадібності везе дофіга (бо як так - я не привезу, а конкуренти привезуть) - тому серпень-вересень ціни будуть дурнуваті, а потім почнуть приходити до тями.
я навіть почав чекати, але мій терпець швидко урвався, коли дивився, як стрімко ціни зростають та як все швидко сабж з магазів вигрібають... наразі, напередодні вже вересня, дивлюся, що ціни не дуже й падають та й у наявності не дуже із чого є обирати, та й нарід стрімко вигрібає залишки того, що є, не дуже переймаючись поточними майже піковими(?) цінами... але, можливо до жовтня ще треба й почекати, може й дійсно почнуть приходити до тями?...
обьективно цены падали до этого удара рашистов. сейчас пока накопят, атомки раскочегарятся и опять будет много света цены упадут но к этому добавится то что приедут аккумы с али и нкона тех кто заказал.
H2O 29.08.2024 14:45 пишет: Можна, але в мене вузький коридор, де складно запхати гібридний інвертор, плюс шум. А станцію можна на заскленій терасі тримати.
Я собі зібрав інвертор на рухомій платформі. Повна глибина - 24см. (рівно ширина акума 25/100)
juiT 29.08.2024 22:38 пишет: Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте? Не мало ват годин? Із споживачів лед лампи, і холодильник.
juiT 29.08.2024 22:38 пишет: Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте?
Не варте. Представник старого покоління станцій, повз які варто проходити. Повільна зарядка, занадто гучний, немає режиму безперебійника, без аплікух... Ну і щодо холодильника: якщо не інверторний, то не факт, що така станція потягне в момент пуску.
juiT 29.08.2024 22:38 пишет: Підкажіть ламеру, дивлюсь в бік BLUETTI PowerOak EB70 за 25кгрн. Воно того варте?
Не варте. Представник старого покоління станцій, повз які варто проходити. Повільна зарядка, занадто гучний, немає режиму безперебійника, без аплікух... Ну і щодо холодильника: якщо не інверторний, то не факт, що така станція потягне в момент пуску.
Ого, дякую. А що тоді варте в такому бюджеті +-? Якраз у знайомого така сама, то холодильник тягне. В нього звичайний, не інверторний.
Ого, дякую. А що тоді варте в такому бюджеті +-? Якраз у знайомого така сама, то холодильник тягне. В нього звичайний, не інверторний.
Вище ж писав - 70p
BLUETTI AC70P 31.5кгрн. Чим вона гірше на різницю в 6.5кгрн? Ще є варіант купити звичайну 70ку за 20кгрн,але трохи б/у, є сенс, чи все рівно краще версію "р"?
Вище ж писав - 70p
BLUETTI AC70P 31.5кгрн. Чим вона гірше на різницю в 6.5кгрн? Ще є варіант купити звичайну 70ку за 20кгрн,але трохи б/у, є сенс, чи все рівно краще версію "р"?
З приставкою P - це оновлені моделі (підтримка вайфай/блутуз, мобільний додаток, швидка зарядка з вбудованим блоком в саму станцію (у вас тільки провід (як від звичайного стаціонарно ПК чи мультиварки) В не Р зарядка має "сигаретний тип" підключення + такий блок, як в старих ноутах тільки важче). Звичайна станція станція заряджається з потужність до 500 вт / година. Р-серія до 1.5 квт