Марксим 14.08.2024 15:13 пишет: Магазин без назви дав знижку 10 000 грн від ціни при купівлі готівкою, або 6000 грн при купівлі карткою. Не чекаємо, а готуємося
Сума знижки зменшилася на 5000 грн, тобто товар став дорожчим.
В ответ на: от давай на твоєму прикладі і глянемо що ставиш конкретно ти (чи продаєш?) - які бренди, яка потужність, який об'єм.
Haitech переважно, іноді Дею інвертор+Haitech батарейки. Стандарт - це 6кВт гібрид інвертор+5кВтгод батарейка, мінімалка 4кВт/24В автономний +2,5кВтгод батарейка. Ціна 2445 і 1432 відповідно. Ну а далі - більш функціональні системи та батарейки, там вже можна назбирати що завгодно, аж до модульних систем на сотні кВтгод. Не ставлю, тільки продаю.
В ответ на: от давай на твоєму прикладі і глянемо що ставиш конкретно ти (чи продаєш?) - які бренди, яка потужність, який об'єм.
Haitech переважно, іноді Дею інвертор+Haitech батарейки. Стандарт - це 6кВт гібрид інвертор+5кВтгод батарейка, мінімалка 4кВт/24В автономний +2,5кВтгод батарейка. Ціна 2445 і 1432 відповідно. Ну а далі - більш функціональні системи та батарейки, там вже можна назбирати що завгодно, аж до модульних систем на сотні кВтгод. Не ставлю, тільки продаю.
ну, ціна на гібрід наче як за щось нормальне, бо я втомився вислуховувати як хлопи всіх надурили і набрали інверторів по 500 баксів.
Глянув на ціну і офігів, 24V * 200A = 65000 грн, так, в гарному корпусі, але все ж таки 65К грн... А скільки тоді мені можна буде цінити за 24V *315A (8 кВт*годин) акумулятор в самопальному корпусі з 200А БМС?
В ответ на: Глянув на ціну і офігів, 24V * 200A = 65000 грн, так, в гарному корпусі, але все ж таки 65К грн...
Це один із недорогих виробників, якщо шо Скажімо, що якісна батарейка на 48В*5кВтч на 6к циклів і 100%DoD - 2150, ну може трохи менше буде, якщо везти прям із заводу.
Глянув на ціну і офігів, 24V * 200A = 65000 грн, так, в гарному корпусі, але все ж таки 65К грн... А скільки тоді мені можна буде цінити за 24V *315A (8 кВт*годин) акумулятор в самопальному корпусі з 200А БМС?
Китайцы, за такой корпус с 200А BMS просят 22-28кгрн. Себе смотрел, но жаба душит. 52кгрн 16*280ячеек, и корпус за половину потраченого на ячейки.
Что-то отзывов нет по этой марке Есть у кого-то опыт юзания?
Потому что китайцы под этим брендом делают специально для Европы, к нам оно особо не попадало. У меня Fossibot, правда более мощный на 2400 вт и 2 квт/ч. Работает правда недавно- пару недель всего, работает хорошо, вентиляторы очень тихие, еле шелестят, тише чем в компе. Внешне очень качественно и красиво сделан. За надежность и глюки пока ничего не могу сказать . 7 часов без света жизни в обычном режиме - ушло 50% заряда. Пока полет отличный.
не видумайте те чого нема. черговий новостворений "китайський" бренд. схемотехніка така ж сама як і в усіх китайців на ринку.
Схемотехника у всех одинакова, там придумать что то такое этакое нереально. Вопрос в качестве элементов и исполнения. Очередной? Ну расскажи еще сколько ты знаешь китайских брендов кроме этого, ЭкоФлоу, Блуетти и Анкера которые имеют в Европе офис, европейский сайт продаж, склады , сервис по всем ЕУ странам и гарантию. Я так понимю ты их должен знать десятки таких китайских бренов. Назови хоть пяток.
Може там воно вирубається коли включена потужність якась +- 500 ВТ і починає стартувати холодильник в якого компресор дуже багато бере при старті, так, це або брак або станція паршива, але якщо хтось сидить за компютером і в цей час станція вирубає то мабуть бісить страшно. Згадав 2 роки назад під час блекаутів на початку користувався 24-вольтовим безперебійним блоком живлення FSP з модифікованою синусоїдою, він теж періодично виключався сам, бісило страшно коли працюєш за компютером, ніби від свого світла а воно бах і вирубилось, через тиждень аж зрозумів закономірність що виключається весь час через 4 години, в тому безперебійнику якийсь таймер внутрішній був що виключався сам весь час рівно через 4 години роботи від батареї.
Якісні. Ще з гарантією, завезені офіційно зі сплатою податків та мають хоч якійсь сервіс. Але, можна купити і у Львові без ПДВ у контори,яка завтра зникне. Не треба купувати в мене А можна все зібрати самому з алі, щоб не годувати оцих гадів-спекулянтів.
Якісні. Ще з гарантією, завезені офіційно зі сплатою податків та мають хоч якійсь сервіс. Але, можна купити і у Львові без ПДВ у контори,яка завтра зникне. Не треба купувати в мене А можна все зібрати самому з алі, щоб не годувати оцих гадів-спекулянтів.
На Алі якому? Бо якщо на Аліекспрес то там дорого. Якщо на Алібаба і групове замовлення то норм.
Джин 02.09.2024 21:52 пишет: Схемотехника у всех одинакова, там придумать что то такое этакое нереально. Вопрос в качестве элементов и исполнения. Очередной? Ну расскажи еще сколько ты знаешь китайских брендов кроме этого, ЭкоФлоу, Блуетти и Анкера которые имеют в Европе офис, европейский сайт продаж, склады , сервис по всем ЕУ странам и гарантию. Я так понимю ты их должен знать десятки таких китайских бренов. Назови хоть пяток.
так, черговий. вони так само закуповують комплектуху, корпуса і збирають. вони не розробляють контроллери, або термоменеджмент, або ще щось. вони не розробляють ПЗ. в них нема R&D
суто бізнесова компанія котра вміє виводити продукти на ринок. головне питання чи вистачить вийти на точку беззбитковості до того як витратять усі маркетингові гроші.