Джин 02.09.2024 21:52 пишет: Схемотехника у всех одинакова, там придумать что то такое этакое нереально. Вопрос в качестве элементов и исполнения. Очередной? Ну расскажи еще сколько ты знаешь китайских брендов кроме этого, ЭкоФлоу, Блуетти и Анкера которые имеют в Европе офис, европейский сайт продаж, склады , сервис по всем ЕУ странам и гарантию. Я так понимю ты их должен знать десятки таких китайских бренов. Назови хоть пяток.
так, черговий. вони так само закуповують комплектуху, корпуса і збирають. вони не розробляють контроллери, або термоменеджмент, або ще щось. вони не розробляють ПЗ. в них нема R&D
суто бізнесова компанія котра вміє виводити продукти на ринок. головне питання чи вистачить вийти на точку беззбитковості до того як витратять усі маркетингові гроші.
Можливо і так. Але факт, що станом на сьогодні негативний відгук по них знайти важко. Замовив два фоссіботи 1,2 і 2,0. Побачимо... Маю позитивну історію з підтримкою. В процесі очікування ціна опустилась на 4% - хотів скасувати замовлення і створити нове, то зв'язались і пообіцяли компенсувати. Ну поки-що в них є унікальне і геніальне, яке мене зачепило-це механічний регулятор потужності зарядки. Бо додатки - це не варіант, особливо коли наприклад батькам в село потрібно.
Якісні. Ще з гарантією, завезені офіційно зі сплатою податків та мають хоч якійсь сервіс. Але, можна купити і у Львові без ПДВ у контори,яка завтра зникне. Не треба купувати в мене А можна все зібрати самому з алі, щоб не годувати оцих гадів-спекулянтів.
Це якась дуже дивна лірика.
Я у тебе питав, чим погані акуми не за 2000 баксів. Виявляється нічим.
Ну і у мене є виходи та ціни не на самовозів-одноденок
В ответ на: це тоді 100% розводняк. Заносимо тоді в чорний список
У многих на сайте висит есть в наличии, а когда звонишь, то говорят нет в наличии. Сейчас надо очень осторожно относиться к этому. На фоне большого спроса активизировались мошенники. И понятно, что никакой полной предоплаты, максимум это скинуть на карту за доставку в обе стороны, и то под вопросом. И рассчет только на месте покупки, или наложка новой почты.