autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Зарядні станції - вибір? (91/95)

Достоевский *
Киев
С нами с 08.06.2013

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: lua]
      14 декабря 2024 в 09:49 Гілками

lua 14.12.2024 07:58 пишет:

В мене особисто є ще екофлоу дельта 2 і зендуре 1500. остання так взагалі доволі шумна через алгоритм роботи кулерів. а так то вистачає і порівняльних відеооглядів в мережі

Та щось не дуже вистачає оглядів саме по шуму. Я особисто придивляюсь до Fossibot F3600 (не про). От на неї взагалі немає ніяких оглядів окрім "распаковки". То вже думаю, що шум може бути схожим на молодшу модель, а може й ні...

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
lua
энтузиаст ***
С нами с 11.11.2007

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Rucha]
      14 декабря 2024 в 18:49 Гілками

Rucha 14.12.2024 09:49 пишет:

lua 14.12.2024 07:58 пишет:

В мене особисто є ще екофлоу дельта 2 і зендуре 1500. остання так взагалі доволі шумна через алгоритм роботи кулерів. а так то вистачає і порівняльних відеооглядів в мережі

Та щось не дуже вистачає оглядів саме по шуму. Я особисто придивляюсь до Fossibot F3600 (не про). От на неї взагалі немає ніяких оглядів окрім "распаковки". То вже думаю, що шум може бути схожим на молодшу модель, а може й ні...

ті огляди,що дивився я, то якраз зауважували,що працює тихенько
Модель F3600 дуже непогана. в усякому разі за відгуками

Костюммейкер ***
Киев
С нами с 01.06.2006

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Rucha]
      15 декабря 2024 в 01:30 Гілками

Rucha 12.12.2024 14:10 пишет:

Джин 05.12.2024 00:41 пишет:

По Fossibot 2400 пока ( с середины лета) замечаний и нареканий вообще никаких. Отключений света просто не замечаю. Ну разве что громкий щелк автомата слышу в моменты переключения. И очень тихий. Покупал за 800 Евро в июне,+ доставка обошлась 1900 грн НП.

Кулер як часто вмикається при роботі?

Не знаю. Настолько тихий что его не слышно, даже если работает. Можно услышать только если рядом стоишь. Так что иногда таки включается , но как часто не знаю. Но я пока ни разу не заряжал его на полной мощности на 1000 вт, пока максимум что включал - 700. Может на 1000 и будет слышно, не скажу.

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Джин]
      15 декабря 2024 в 16:45 Гілками

Джин 15.12.2024 01:30 пишет:

Джин 05.12.2024 00:41 пишет:

По Fossibot 2400 пока ( с середины лета) замечаний и нареканий вообще никаких. Отключений света просто не замечаю. Ну разве что громкий щелк автомата слышу в моменты переключения. И очень тихий. Покупал за 800 Евро в июне,+ доставка обошлась 1900 грн НП.

Не знаю. Настолько тихий что его не слышно, даже если работает. Можно услышать только если рядом стоишь. Так что иногда таки включается , но как часто не знаю. Но я пока ни разу не заряжал его на полной мощности на 1000 вт, пока максимум что включал - 700. Может на 1000 и будет слышно, не скажу.

Для порівняння - F1200 чутно навіть у закритій кладовці. Вентилятори працюють навіть при мінімальному навантаженні ватт 30. Не те щоб дуже гучно, але точно чути.

Костюммейкер ***
Киев
С нами с 01.06.2006

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Tarasoff]
      15 декабря 2024 в 20:03 Гілками

Tarasoff 15.12.2024 16:45 пишет:

Джин 15.12.2024 01:30 пишет:

В ответ на:

...

Для порівняння - F1200 чутно навіть у закритій кладовці. Вентилятори працюють навіть при мінімальному навантаженні ватт 30. Не те щоб дуже гучно, але точно чути.

так понимаю что Fossibоt -это просто бренд который заказывает оборудование у сторонних производителей. И вполне возможно что их модели 1200 и 2400 -это вообще разные производители. 2400 -вполне удачная модель.

Достоевский **
43 года (22 года за рулем), Киев
С нами с 07.01.2008

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Джин]
      16 декабря 2024 в 00:05 Гілками

Джин 15.12.2024 20:03 пишет:

так понимаю что Fossibоt -это просто бренд который заказывает оборудование у сторонних производителей. И вполне возможно что их модели 1200 и 2400 -это вообще разные производители. 2400 -вполне удачная модель.

Саме так

Змінено -Виталя- (00:06 16/12/2024)

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: -Виталя-]
      23 декабря 2024 в 15:30 Гілками

-Виталя- 16.12.2024 00:05 пишет:

Саме так

Виталя, а глянь лічку пліз

Супер писатель! *
Re: Зарядні станції - вибір? [Re: lua]
      23 декабря 2024 в 17:17 Гілками

В мене з липня користуюсь Segway Cube 2000

повністю задоволений! Багато захисту і вилка вилка врубав пару раз по первой поки не поставив автомат і бойлер 3 фазний на 6 квт врубав не знаю скільки разів коли забував виключати.. кожен раз спрацьовує захист, станція працює досі як нічого не було..

доречі бачу вже нові якісь пійшли швидка зарядка за 1,5 год а в мене за 1,8.. начеб то нова модифікація. Думаю ще одну батарею візьму на киловат що б було 3 квт, добре що вони в них те ж є, взагалі до 5 можна нарощувати

Достоевский **
43 года (22 года за рулем), Киев
С нами с 07.01.2008

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Sashok_Accent]
      23 декабря 2024 в 19:15 Гілками

Sashok_Accent 23.12.2024 15:30 пишет:

-Виталя- 16.12.2024 00:05 пишет:

Саме так

Виталя, а глянь лічку пліз

привіт, відписав

опытный писатель **
Киев
С нами с 28.08.2006

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: Tehnoton]
      26 декабря 2024 в 10:02 Гілками

Tehnoton 23.12.2024 17:17 пишет:

В мене з липня користуюсь Segway Cube 2000

Це треба бути з дуже заможної родини що б купувати 2кВт/г за майже 60 тис гривень.

Супер писатель! *
Re: Зарядні станції - вибір? [Re: netm@n]
      26 декабря 2024 в 10:43 Гілками

netm@n 26.12.2024 10:02 пишет:

Це треба бути з дуже заможної родини що б купувати 2кВт/г за майже 60 тис гривень.

це взагалі то шара, якщо порівнювати з тим же офіційним екофлоу.. но я тоді вибирав по якості, що б захист був і т.д.. тому що сервіси завалени цими екофлоу, блуетті а сігвея там немає ) більш того, вони даже і не знають що такі бувають..) тому скупой платить двічі, або тричі, а тут раз купив і не паришся з тими сервісами ремонтами

Змінено Tehnoton (10:45 26/12/2024)

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

26 декабря 2024 в 10:50 Гілками

Tehnoton 26.12.2024 10:43 пишет:

це взагалі то шара, якщо порівнювати з тим же офіційним екофлоу.. но я тоді вибирав по якості, що б захист був і т.д.. тому що сервіси завалени цими екофлоу, блуетті а сігвея там немає ) більш того, вони даже і не знають що такі бувають..) тому скупой платить двічі, або тричі, а тут раз купив і не паришся з тими сервісами ремонтами

сервіси завалені тим що купують частіше... логічно що сігвей мало купують і в сервісі його мало. а так, надійного на 100 відсотків, которе взагалі не ломаеться нема нічого.
а завалені сервіси бо народ користуе зарядні станції не зовсім правильно.

Супер писатель! *
Re: Зарядні станції - вибір? [Re: alexa11]
      26 декабря 2024 в 11:02 Гілками

alexa11 26.12.2024 10:50 пишет:

сервіси завалені тим що купують частіше... логічно що сігвей мало купують і в сервісі його мало. а так, надійного на 100 відсотків, которе взагалі не ломаеться нема нічого.

а смисл зарядної станції, якщо коли вона потрібна то при першому замиканні вона згорає? черги по сервісу на півтора місяца і цінник ремонту 10-15 К .. ? тоді сенсу взагалі немає купляти зарядну станцію. А екофлоу багато тому що вони більш за всього розкручені, но захисту там нуль Сігвеї з'явились вже потім і після мене купляли декілька моїх друзів, знайомих такі самі всі задоволені.
Великий, а може самий головний + в тому, що в сігвеї захисти є і від перевантаження і від замикання, даже вилка-вилка врубав а йому нічого, працює як ні в чому не бувало. Ну і батареї живучи це я даже по самокатам знаю їхним які в мене вже давно

Змінено Tehnoton (11:03 26/12/2024)

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

26 декабря 2024 в 11:14 Гілками

Tehnoton 26.12.2024 11:02 пишет:

alexa11 26.12.2024 10:50 пишет:

а смисл зарядної станції, якщо коли вона потрібна то при першому замиканні вона згорає? черги по сервісу на півтора місяца і цінник ремонту 10-15 К .. ? тоді сенсу взагалі немає купляти зарядну станцію. А екофлоу багато тому що вони більш за всього розкручені, но захисту там нуль Сігвеї з'явились вже потім і після мене купляли декілька моїх друзів, знайомих такі самі всі задоволені.
Великий, а може самий головний + в тому, що в сігвеї захисти є і від перевантаження і від замикання, даже вилка-вилка врубав а йому нічого, працює як ні в чому не бувало. Ну і батареї живучи це я даже по самокатам знаю їхним які в мене вже давно

А шо, замикання - це стала практика?
І скількі разів сегвей замикав?

Ну і вилка-вилка сама по собі нічого критичного не несе. Це потенційна небезпека, від якої виробник має бажання застрахуватися.

Супер писатель! *
Re: Зарядні станції - вибір? [Re: maksym]
      26 декабря 2024 в 11:20 Гілками

maksym 26.12.2024 11:14 пишет:

Ну і вилка-вилка сама по собі нічого критичного не несе. Це потенційна небезпека, від якої виробник має бажання застрахуватися.

поспілкуйся з любим сервісом по станціям, 99% що їм приносять станцій стається саме з причини замикання або підключення проводу викла-вилка і для того що б станція згоріла не треба декілька разів так її замкнути, достатньо лише один раз. Вилка-вилка це коли ти один провод вмикаєшь у розетку, інший такий самий у станцію, і коли забувся вимкнути вхідний автомат при появі електроенергії від міста струм зустричається та це смерть для станції зразу, но тільки не для сігвея.

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

26 декабря 2024 в 12:12 Гілками

Tehnoton 26.12.2024 11:20 пишет:

maksym 26.12.2024 11:14 пишет:

поспілкуйся з любим сервісом по станціям, 99% що їм приносять станцій стається саме з причини замикання або підключення проводу викла-вилка і для того що б станція згоріла не треба декілька разів так її замкнути, достатньо лише один раз. Вилка-вилка це коли ти один провод вмикаєшь у розетку, інший такий самий у станцію, і коли забувся вимкнути вхідний автомат при появі електроенергії від міста струм зустричається та це смерть для станції зразу, но тільки не для сігвея.

ти не відповів на питання, скільки разів ти сегвей замикав або подавав зовнішній струм через вилка-вилка?
Бо поки все це нагадує рекламні пости з сайту або "відгуки" споживачив там же.

Супер писатель! *
Re: Зарядні станції - вибір? [Re: maksym]
      26 декабря 2024 в 12:35 Гілками

maksym 26.12.2024 12:12 пишет:

ти не відповів на питання, скільки разів ти сегвей замикав або подавав зовнішній струм через вилка-вилка?

якщо треба конкретні цифри то вилка-вилка було 3 рази поки не встановив автомат який автоматично переключає від мережі до станції та обратно. А взагалі то ще раз в інших станіях достатнью це зробити так один раз, 1 секунда і все.

крім того в мене встановленний бойлер на 6 квт трифазний поки ще не придумав як його зробити що б він не нагрівався від станції, тому поки вручну в такий момент просто температуру відключаю а сам бойлер в мережі но не нагріває, однак буває хтось піде в душ чи просто відкриє горячий кран і якщо я до цього це не зробив то йде перегруз звісно станція відключає все пищить пише попилку але після перегрузки все працює. Скільки такого раз було точно не знаю.. но може 10-15 вже і було. І це не реклама а констатація факту, кожен сам собі обирає що йому краще, я лише делюсь своїм опитом.

Змінено Tehnoton (12:44 26/12/2024)

member
Запорожье
С нами с 21.01.2008

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: netm@n]
      26 декабря 2024 в 14:26 Гілками

єтот сигвей по цене на уровне с блюєти. на самом деле не плохой дейвайс. но у него есть один большой минус - "5.2 A Max (bypass mode)". те как упс его использовать не очень, тк при работе от сети при нагрузке больше 1квт он уходит в защиту. при єтом от аккумов без проблем 2.5квт отдает

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

26 декабря 2024 в 14:59 Гілками

Tehnoton 26.12.2024 12:35 пишет:

maksym 26.12.2024 12:12 пишет:

якщо треба конкретні цифри то вилка-вилка було 3 рази поки не встановив автомат який автоматично переключає від мережі до станції та обратно. А взагалі то ще раз в інших станіях достатнью це зробити так один раз, 1 секунда і все.

крім того в мене встановленний бойлер на 6 квт трифазний поки ще не придумав як його зробити що б він не нагрівався від станції, тому поки вручну в такий момент просто температуру відключаю а сам бойлер в мережі но не нагріває, однак буває хтось піде в душ чи просто відкриє горячий кран і якщо я до цього це не зробив то йде перегруз звісно станція відключає все пищить пише попилку але після перегрузки все працює. Скільки такого раз було точно не знаю.. но може 10-15 вже і було. І це не реклама а констатація факту, кожен сам собі обирає що йому краще, я лише делюсь своїм опитом.

от це вже схоже на власний досвід
Маємо "вилку-видку" 3 рази, та 10-15 випадків перевищення макс. потужності. Це ще може не КЗ, але дуже схоже

V.I.P *
С нами с 10.11.2009

Re: Зарядні станції - вибір? [Re: AlexAudiCoupe]
      26 декабря 2024 в 15:34 Гілками

Пілкажіть, яку потужність требе брати , шоб працював холодильник мінімально 4 години , ну і пара лампочок енергозберігаючих?
А окремо шоб микрохвильовка(без нічого більше)?

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 30 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 123692

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія