demos 26.12.2024 14:26 пишет: [ єтот сигвей по цене на уровне с блюєти. на самом деле не плохой дейвайс. но у него есть один большой минус - "5.2 A Max (bypass mode)". те как упс его использовать не очень, тк при работе от сети при нагрузке больше 1квт он уходит в защиту. при єтом от аккумов без проблем 2.5квт отдает
в смысле уходит в защиту? он у меня 24/7 работает в режиме упса, т.е. подключен автомат есть электричество он в режиме ожидания, пропало электричество переключает на сигвей при этом ничего не отключается, даже лампочка не моргнёт, в защиту никогда не уходил при любой нагрузке, а нагружаю я его всегда по полной, выдаёт больше чем должен казалось бы.. единственное вот если бойлер греет в это время тогда только уходит в защиту, но тут 6 квт это бы никто не выдержал )
постав розетку перед ввідним автоматом - туди бойлер. світло зникло - бойлер не працює. світло дали - бойлер гріє.
в тому і проблема, що бойлер трохи не звичний, він трифазний і підключений на окремий трифазний автомат.. розеткой тут не вийде
до того ж бойлер повинен бути завжди у мережі, бо там титановий анод, який виконує свою функцію тільки коли бойлер в мережі.. смисл в тому що б він не грів коли на станції, а просто був як би в режимі очікування
постав розетку перед ввідним автоматом - туди бойлер. світло зникло - бойлер не працює. світло дали - бойлер гріє.
в тому і проблема, що бойлер трохи не звичний, він трифазний і підключений на окремий трифазний автомат.. розеткой тут не вийде
до того ж бойлер повинен бути завжди у мережі, бо там титановий анод, який виконує свою функцію тільки коли бойлер в мережі.. смисл в тому що б він не грів коли на станції, а просто був як би в режимі очікування
ооо, так це як в мене - тільки 3 фазний котел замість бойлера.
і знову я )) не пинайте сильно все таки пятниця вечір пара запитань
все ж таки вирішив брату прикупити зарядну станцію на подарунок 1. приват банк - оплата частинами як цим користуватись ? і якщо кредитнй ліміт використаний частково ч не мішає це лише офлайн в магазині ? чи через НП можна ? (всякі ало фокстроти епіцентри .. потрібно їхати 60 км в одну сторону а це 500 грн на соляру )
2. можливо хтось моніторив для себе ? може є передноворічні скидки на певні моделі ? хочеться 1.6 - 2 кіловата щоб чайник стартував і мікроволновка 100 ампер але якшо 200 не сильно дорочне то і 200 піде
1. приват банк - оплата частинами як цим користуватись ? і якщо кредитнй ліміт використаний частково ч не мішає це лише офлайн в магазині ? чи через НП можна ? (всякі ало фокстроти епіцентри .. потрібно їхати 60 км в одну сторону а це 500 грн на соляру )
це залежить від продавця, він дає заявку на оплату частинами і надсилає тобі рахунок на оплату. Далі через додаток приват 24. онлайн чи офлайн значення не має, інет магазини прекрасно оформлюють оплату частинами, в багатьох є така оплата на сайті при замовленні, а ті що на промі, узгоджують це в переписці або телефоні. з доставкою це ніяк не пов'язано. Ліміт на оплату частинами загальний, його можна подивитися в додатку. якщо його сумарно не перевищено, банк дозволить хоч скільки покупок.
Sanya2502 27.12.2024 23:12 пишет: і знову я )) не пинайте сильно все таки пятниця вечір пара запитань
все ж таки вирішив брату прикупити зарядну станцію на подарунок 1. приват банк - оплата частинами як цим користуватись ? і якщо кредитнй ліміт використаний частково ч не мішає це лише офлайн в магазині ? чи через НП можна ? (всякі ало фокстроти епіцентри .. потрібно їхати 60 км в одну сторону а це 500 грн на соляру )
2. можливо хтось моніторив для себе ? може є передноворічні скидки на певні моделі ? хочеться 1.6 - 2 кіловата щоб чайник стартував і мікроволновка 100 ампер але якшо 200 не сильно дорочне то і 200 піде
1. обираєш кількість платежів, показує яка сума кожного платіжу. перший платіж, одразу, далі кожні 30 календарних днів. 2. по амерах десь помилка, бо при 230 вольтах це 23-26 КІЛОват )
1. приват банк - оплата частинами як цим користуватись ? і якщо кредитнй ліміт використаний частково ч не мішає це лише офлайн в магазині ? чи через НП можна ? (всякі ало фокстроти епіцентри .. потрібно їхати 60 км в одну сторону а це 500 грн на соляру )
це залежить від продавця, він дає заявку на оплату частинами і надсилає тобі рахунок на оплату. Далі через додаток приват 24. онлайн чи офлайн значення не має, інет магазини прекрасно оформлюють оплату частинами, в багатьох є така оплата на сайті при замовленні, а ті що на промі, узгоджують це в переписці або телефоні. з доставкою це ніяк не пов'язано. Ліміт на оплату частинами загальний, його можна подивитися в додатку. якщо його сумарно не перевищено, банк дозволить хоч скільки покупок.
оплата частинами від привату це автоматична опція банку. без еквайрингу вона не працює. якщо якийсь продавець дає оплату частинами - то це вже не не "приватбанк оплата частинами".
оплата частинами від привату це автоматична опція банку. без еквайрингу вона не працює. якщо якийсь продавець дає оплату частинами - то це вже не не "приватбанк оплата частинами".
ти на промі є? як там організовано? Мені надіслали посилання на оплату, я його відкрив в приваті і там вже було закладено 6 платежів, приват запитав чи згоден. може це і не оплата частинами, але у мене в додатку відображалося саме в цьому розділі. я так екофлоу купував. ні у кого тоді не було влітку, один продавець запропонував та ще й з оплатою частинами.
Sanya2502 27.12.2024 23:12 пишет: і знову я )) не пинайте сильно все таки пятниця вечір пара запитань
Додам по оплаті частинами. Залишку кредитного ліміту повинно вистачати на повну ціну. Кількість договорів все ж таки обмежена. (5 чи 6) Оплату за доставку теж можна включити до загальної суми.
ти на промі є? як там організовано? Мені надіслали посилання на оплату, я його відкрив в приваті і там вже було закладено 6 платежів, приват запитав чи згоден. може це і не оплата частинами, але у мене в додатку відображалося саме в цьому розділі. я так екофлоу купував. ні у кого тоді не було влітку, один продавець запропонував та ще й з оплатою частинами.
Це і є еквайринг від ПриватБанку. Якщо ця опція у продавця є - то можна оформлювати сміливо.
знижки зараз є,оплата частинами теж є але в залежності від станції є від 3 до 15 платежів від привата і да якщо наприклад кредитний ліміт 30 тис а станція коштує 35 то оплата частинами не вийде
Місяць тому придбав в Комфі Choetech BS008 2048Wh 2400W в оплату частинами. Цю зарядну станцію можна знайти і під іншими назвами/брендами з невеликою різницею у комплектації та функціоналі. Розглядав ще варіанти накшталт Bluetti AC180P або Bluetti PowerOak AC200P, але по співвідношенню ттх/вартість зробив вибір на користь Choetech BS008. Вітгуків по неї небагато, але ті що є - в більшості позитивні. Майже всі відмічають дві особливості: дуже тиху роботу охолодження та запах нагрітого пластику перші кілька днів. І саме в цьому скривається суттевий ньюанс цієї станції. Алгорим роботи охолодження в неї не ідеальний - кулери вмикаються запізно і на невеликі оберти, що приводить до роботи інвертора на грані перегріву і може призвести до передчасного виходу його з ладу. Для запобігання цього на просторах інтернету є ряд рішень, більшість з яких зводиться до встановлення додаткових вентиляторів на вдув та на видув, з живленням через USB через блок живлення, вставленого в одну з розеток станції. Отже коли ви вмикаєте блок 220В розеток, додаткові вентилятори автоматично починають працювати. З цією метою я собі замовив два таких вентилятора: ТИЦ Ще не встановлював, бо поки знаходжусь у службовому відрядженні.
Стосовно ж самої станції - враження сугубо позитивні. Є декілька режимів швидкості зарядження. У найшвидшому повністю заряджається за менше 2 годин. Майже безшумна навіть під навантаженням. Якість пластику та зборки - на достойному рівні. Хоча у Bluetti AC2A все ж трохи краще. Тягне все, що в якості експеримента підключав - великий двокамерний інверторний холодильник, звичайний фен, будівельний фен, електрочайник, мікрохвильову піч і т.д. Звісно, не одночасно )) Трохи не маленька і трохи важка. В моєму випадку у станції немає (можливо, поки немає) мобільного додатку, хоча мені він не дуже і потрібний. Та комплектація включає лише кабель для зарядки від мережи. В станціях під іншими брендами в комплектації можуть бути ще кабелі для сонячних панелей та можливість керування через мобільний додаток.
egorka 28.12.2024 11:22 пишет: знижки зараз є,оплата частинами теж є але в залежності від станції є від 3 до 15 платежів від привата і да якщо наприклад кредитний ліміт 30 тис а станція коштує 35 то оплата частинами не вийде
В монобанку якщо ліміт 30, а купуєте в оплату частинами за 35 то монобанк автоматом підвищує ліміт до 36-37 тисяч. В мене так було декілька разів. Хоча не виключаю, що це може залежити від кредитної історії конкретного клієнту банка.