так йому треба інколи вмикнути швейну машинку та принтер а не для холодильника та інших потужних пристроїв то анкера за 12999( розетка) хватить з головою ну і можна на 15 платежів
. Не все так просто. Якщо принтер лазерний, то 300 вт навряд чи вистачить, спочатку треба міряти споживання. Правда, з сьогоднішніми цінами на зарядні станції може бути дешевше замінити принтер, ніж брати потужнішу зарядну станцію. На швейну машинку може знадобитися правильний синус, Анкер дасть, а дешевий інвертор до батареї - ні. Хто там пропонував ЗС на простому літії - не погоджуся, боюся, не на один рік купляється.
згоден для машинки треба чистий сінус, про принтер не знаю не скажу
так йому треба інколи вмикнути швейну машинку та принтер а не для холодильника та інших потужних пристроїв то анкера за 12999( розетка) хватить з головою ну і можна на 15 платежів
. Не все так просто. Якщо принтер лазерний, то 300 вт навряд чи вистачить, спочатку треба міряти споживання. Правда, з сьогоднішніми цінами на зарядні станції може бути дешевше замінити принтер, ніж брати потужнішу зарядну станцію. На швейну машинку може знадобитися правильний синус, Анкер дасть, а дешевий інвертор до батареї - ні. Хто там пропонував ЗС на простому літії - не погоджуся, боюся, не на один рік купляється.
згоден для машинки треба чистий сінус, про принтер не знаю не скажу
В мене принтер від двох зарядних станцій норм працює, але треба враховувати, що на лазерніку старому, кодли вклдчається пічка, то він може і 350, і 400 вт одномоментно вжити. Станція в 500/500 не всі принтери може запустити. Мою МФУ домашню норм витягує.
запитаю тут
зарядна станція (соларплей 2400 клон фоссибота 2400)
майже півтора роуі працювало все ок тянуло все котел, насос на воду, кухню та інше
пару тижнів тому померло реле тиску на насосной станціі (стояло якось дешеве с сусіднього магазину, звичайне електромеханичне)
купил нове реле трохі дорожче але теж звичайне електромеханічне (там де пружини та контакти) але зарядна станція при вкл. насосу стала уходить в перегруз
я в шоці шо має бути не так?
є у панства версіі?
Не все так просто. Якщо принтер лазерний, то 300 вт навряд чи вистачить, спочатку треба міряти споживання. Правда, з сьогоднішніми цінами на зарядні станції може бути дешевше замінити принтер, ніж брати потужнішу зарядну станцію. На швейну машинку може знадобитися правильний синус, Анкер дасть, а дешевий інвертор до батареї - ні. Хто там пропонував ЗС на простому літії - не погоджуся, боюся, не на один рік купляється.
В мене лазерний принтер Xerox 3020, Victron 800VA. Матюкається на перевантаження, але принтер тягне (це разом з компом, монітором, світлом).
Тому чистих 500-600Вт номінальних можуть не витягнути.
Якщо є ліміт по бюлжету - то відповідно обмежити і побажання. Чисто акум LFP 12V на 100Ah - мінімум 9-10 тисяч. Це, щоб він потягнув 1 кВт потужності
запитаю тут
майже півтора роуі працювало все ок тянуло все котел, насос на воду, кухню та інше
пару тижнів тому померло реле тиску на насосной станціі (стояло якось дешеве с сусіднього магазину, звичайне електромеханичне)
купил нове реле трохі дорожче але теж звичайне електромеханічне (там де пружини та контакти) але зарядна станція при вкл. насосу стала уходить в перегруз
є у панства версіі?
а коли світло є, то нормально реле відпрацьовує?
так але ж стоить авр. когща світло є то воно напряму а не через станцію
запитаю тут
є у панства версіі?
Ну чисто предположить: у нового контакт хуже, больше сопротивление на контактной группе. Мощность насоса какая ?
обидва варіанти = гроші на вітер
Так-так, лише дешевий в закупці безродний одноразовий китайчик то є топчік
молодець! шариш! депутат, мабуть?
Помічник) Зверху все вірно камрад написав про неубиваємий дешман комплект який елементарно поелементно відновлюється. А після таких продаваторів люди отримують або розбаланс батарей або згорівшу мікруху яких нуль заміни, по ітогу лишаються з дорогим китайським непотрібом на руках
люди хочуть за 3 копійки отримати гарний варіант. і думають що зібрав з гівна і палок інвертор-акуми-бмс-зарядку - отримають результат.
в добру путь.
Ну т.е. если из этих же говна и палок за 3 копейки комплект собрали в подвале на заводе в одно целое в красивом корпусе, накинули сверху еще пару копеек и назвали зарядной станцией - то оно же эге-гей какое мощное и надежное получилось? А купить АКБ, инвертор и зарядку сделанные на том же/соседнем подвале заводе) и соединить их уже имеющимися в комплекте проводами в одно целое - это треш, угар и работать не будет?
Понял, принял
запитаю тут
є у панства версіі?
яка потужність насосу? мені здаеться, що ви знущаетеся на зарядною станцією запускаючи від неї насос скважини. у нього пускова потужність декілька квт. я б поставив плавний пуск на насос.
насос 900 ватт станція 2400 на 4600 в пик воно ж тягнуло все
люди хочуть за 3 копійки отримати гарний варіант. і думають що зібрав з гівна і палок інвертор-акуми-бмс-зарядку - отримають результат.
в добру путь.
Ну т.е. если из этих же говна и палок за 3 копейки комплект собрали в подвале на заводе в одно целое в красивом корпусе, накинули сверху еще пару копеек и назвали зарядной станцией - то оно же эге-гей какое мощное и надежное получилось? А купить АКБ, инвертор и зарядку сделанные на том же/соседнем подвале заводе) и соединить их уже имеющимися в комплекте проводами в одно целое - это треш, угар и работать не будет?
Понял, принял
Ткнете в правильні варіанти цього конструктора?
Ткнете в правильні варіанти цього конструктора?
Если бюджет 10к и вот никак больше не получится выделить, то тогда так: АКБ lifepo4 c amazon.de: 50ач yeagulch (он же dumfume, вскрытие 100-ки от этих контор есть на ютубе - внутри все стандартно и новые элементы, а не б.у.) или даже дешевле anern (этого бренда вскрытия я не нашел, но думаю, что от powmr и easun он не должен отличаться, а у тех все норм)
Соответственно, акб 105 евро (либо 93 за анерн) плюс доставка через npshopping еще 18 долларов.
Инвертор с чистым синусом на честных 600 Вт на алиэкспрессе 1600Вт. По-идее, купон на 4 доллара еще должен быть доступен, итого выйдет 41 доллар
Зарядное на 62а тоже на алиэкспрессе. Брать исключительно с клеммой под болт М8. Там купон от продавца на 3 доллара и, по-идее, еще должен быть доступен купон от алиэкспресса на 6. Итого должно выйти 58 долларов.
Суммируем. Получается 242 доллара (или 228 с аккумом от Анерн). Что в гривнах получается 10600 (или 10000 с анерн). За две недели все должно доехать. Если повезет, то может и холодильник потянет (инверторный точно норм, обычный - далеко не каждый, из мелких). При наличии электричества часов 5 в сутки с примерно равными промежутками отключения даже хватит запаса энергии на этот самый холодильник.
Если же есть возможность добавить, то я бы крайне рекомендовал аккум 100 ач и инвертор на честные 1200 Вт (1000 Вт долговременно) Аккум такой или такой (если никак не хочется ждать первого лишнюю неделю, но я бы подождал) за 152 евро, доставка 35 долларов Инвертор 3000 Вт от сюда , 59 долларов с купоном на 4.
Итоговая цена будет 14400 грн. Но этот комплект уже по запасу энергии даже больше, чем популярные нынче Fossibot F1200, Ecoflow Delta 2 и Bluetti ac100. А собственное потребление инвертора из набора сделай сам - сильно меньше. Инвертор должен нормально потянуть даже холодильник и одной зарядки за 2-3 часа хватит на сутки. По крайней мере 2 кВт (выше не проверял) на 5 сек инвертор точно тянет не просаживая напряжения на выходе, чего с головой должно хватить любому холодильнику (кроме не инверторных двухкомпрессорных)
Який кабель брав? (як мед, то ложкою )
Який кабель брав? (як мед, то ложкою )
Тут я чуток не понял: кабель для чего?
У описанного выше комплекта "собери сам из говна и палок" все необходимые кабеля, чтобы соединить воедино, есть. Разве что у инверторов хлипенькие в комплекте, максимум на половину их долговременной мощности рассчитанные. Но я сомневаюсь, что кто-то будет из этих инверторов долговременно выжимать больше
А так, в принципе, если мне нужен кабель, то я беру ЗЗЦМ или Каблекс подходящего сечения (нужное сечение подбираю по таблице выбора сечения проводника по току из ПУЭ, например вот тут). По соответствию заявленному сечению у ЗЗЦМ и Каблекса +- норм (ЗЗЦМ чуть лучше), по цене адекватны.
в добру путь.
Понял, принял
це ти зараз про своє авто? "понял, принял"
з.и. чи проявив "смєкалотчку" і зібрав сам?
...
Так-так, лише дешевий в закупці безродний одноразовий китайчик то є топчік
молодець! шариш! депутат, мабуть?
Помічник) Зверху все вірно камрад написав про неубиваємий дешман комплект який елементарно поелементно відновлюється. А після таких продаваторів люди отримують або розбаланс батарей або згорівшу мікруху яких нуль заміни, по ітогу лишаються з дорогим китайським непотрібом на руках
"неубиваємий дешман комплект" з алі?
ні, ну я навіть сперечатися не буду - в добру путь. шлях самурая кожен повинен пройти самостійно.
з.и. я не топлю за зарядні станції, я топлю за те що все має свою ціну. як авто обирати - так всі чомусь дивляться преміум та около. а як щось побутове - з гімна і палок.
Если же есть возможность добавить, то я бы крайне рекомендовал аккум 100 ач и инвертор на честные 1200 Вт (1000 Вт долговременно)
Зараз думаю, що придумати літній людині (кожен день до неї їздимо, але сама вона майже не встає, максимум в туалет ходить), щоб весною працював нормально холодильник. Тобто, потрібно автономне рішення, яке працюватиме взагалі без її втручання. Якщо взяти оцю зв'язку (окрема зарядка, інвертор-цеглина, АКБ на 100 АГ), та підключити все це до холодильника через АВР - тобто зарядка включається в мережу на основний вхід АВР (разом з мережею від ДТЕК), а вихід з інвертора - на резервний вхід АВР, то воно зможе працювати в автономному режимі? Мережевий блок живленя чи БМС батареї буде відключати заряд, коли батарея зарядиться? Якщо це не робочий варіант, то яку станцію взяти, щоб вона вміла працювати в режимі ДБЖ під холодильник та світло? Сорі за тупі питання, бо я з цією системою ніколи не стикався. У мене дома та на дачі гібридні інвертори - вони самі це все вміють менеджити. П.с. Ще є в хазяйстві Bluetti EB70, яка може тягнути інверторний холодильник годин 7-8. Але вона не вміє працювати в режимі ДБЖ. А якщо її підключити аналогічно через АВР, то вона, мабуть, буде засинати і її треба буде кожного разу кнопкою будити.
щоб весною працював нормально холодильник.
навесні (особливо якщо мова вже про теплий час, а не початок березня) товару на ринку буде достатньо.
відповідно і цінники підуть вниз. тоді і візьмеш щось недороге на 500-600 Вт/год.
недороге на 500-600 Вт/год.
Як його вистачить хоча б годин на 10 роботи? АПД: Гівно та палки - не лякають. У самого зібрані дві системи з гібридних інвертора з Алі, та сомозбір комірок з НКОНу на БМСках Jikong з Алі.