Если же есть возможность добавить, то я бы крайне рекомендовал аккум 100 ач и инвертор на честные 1200 Вт (1000 Вт долговременно)
Зараз думаю, що придумати літній людині (кожен день до неї їздимо, але сама вона майже не встає, максимум в туалет ходить), щоб весною працював нормально холодильник. Тобто, потрібно автономне рішення, яке працюватиме взагалі без її втручання. Якщо взяти оцю зв'язку (окрема зарядка, інвертор-цеглина, АКБ на 100 АГ), та підключити все це до холодильника через АВР - тобто зарядка включається в мережу на основний вхід АВР (разом з мережею від ДТЕК), а вихід з інвертора - на резервний вхід АВР, то воно зможе працювати в автономному режимі? Мережевий блок живленя чи БМС батареї буде відключати заряд, коли батарея зарядиться? Якщо це не робочий варіант, то яку станцію взяти, щоб вона вміла працювати в режимі ДБЖ під холодильник та світло? Сорі за тупі питання, бо я з цією системою ніколи не стикався. У мене дома та на дачі гібридні інвертори - вони самі це все вміють менеджити. П.с. Ще є в хазяйстві Bluetti EB70, яка може тягнути інверторний холодильник годин 7-8. Але вона не вміє працювати в режимі ДБЖ. А якщо її підключити аналогічно через АВР, то вона, мабуть, буде засинати і її треба буде кожного разу кнопкою будити.
а в мене блюєті АС70 Р то вона вміє працювати в режимі ДБЖ
Та сама ємність, вдвічі більша реальна потужність, абсолютно тиха, навіть з доставкою НП (42 евро) буде дешевше тої блюетті
Кращий варіант
Цілком підтримую. В цій гілці цю станцію вже кілька разів згадували, не чув жодного негативу про неї. За півроку мого юзання жалкую тільки, що не взяв по 19000 гривен кілька штук на подарунки. Все настільки добре, що треба вказати на мінуси: - в Європі вона мало розповсюджена, тому додаткові акумулятори треба тягнути з USA (в Німеччині вони сильно дорожчі). Офіційний магазин відправляє з Каліфорнії, до складу NP shopping їде майже тиждень. Як там далі, ще знаю, додаткова батарейка колеги тільки добралася до NP; - стандартна комплектація - шаманський бубен (мені достатній), тобто жодних дротів для зарядження від альтернативних джерел не буде, як і Wi-Fi адаптеру; - при повному розряджені та відновленні зовнішнього живлення, вона автоматично не увімкне роздачу 220V (потрібно докуповувати Wi-Fi модуль, та вмикати віддалено).
Якщо вимикається, значить треба вимкнути режим ECO: - затисніть кнопки AC та DC на декілька секунд, доки не почне блимати значок 50Hz; - один раз натисніть DC, щоб вимкнути режим ECO (або «після чого зникне режим ECO»); - знову затисніть обидві кнопки.
Дякую, допомогло.
а в мене блюєті АС70 Р то вона вміє працювати в режимі ДБЖ
Вентилятори працюють при навантаженні 250-300Вт?
чесно в мене нема такого так би мовити приладу на 300 ват, на пару хвилин раді цікавості підключав фен то не чув, коли наприклад працює ТВ то інколи да вмикаються але не надовго, коли заряджається то теж інколи вмикаються
Сумнівно, так і є! Замовив ще 17 грудня, обіцяли відправити 29 цього ж місяця. Але не так сталось як гадалось ( . Ніхто навіть не попередив завчасно, що будуть зміни у відправці товару, поки сам не написав їм. Відповідь - доставка буде не пізніше 10 січня!!! Мова про Fossibot 2400
замовив 20.01. Писали про відправку до 05.02, тобто сьогодні. Але поки тихо, трека немає Схоже, завтра треба писати
написав Відповіли, що товар у них з`явиться не раніше 10-го лютого. Далі буде...
Прийшов трек-номер (12.02) Поки таймінг виглядає так 20.01 - замовив 05.02 - перша обіцянка відправити 10.02 - друга обіцянка відправити 12.02 - є трек (реєстрація в системі, фізично ще не поїхала)
12.02 - є трек (реєстрація в системі, фізично ще не поїхала)
я так перший фосібот купував. Прийшов трек я його зареєстрував у нп шопінг, тиждень нічого не відбувається, потім надходить новий трек і посилка поїхала. Я до нової пошти: треба змінити трек. Два дні нова пошта думає, потім відповідає, змінити трек неможливо, реєструйте нове відправлення. Оце нове відправлення приїхало, а оте замовлення зі старим треком висить в кабінеті виконується видалити його неможливо.
...
замовив 20.01. Писали про відправку до 05.02, тобто сьогодні. Але поки тихо, трека немає Схоже, завтра треба писати
написав Відповіли, що товар у них з`явиться не раніше 10-го лютого. Далі буде...
Прийшов трек-номер (12.02) Поки таймінг виглядає так 20.01 - замовив 05.02 - перша обіцянка відправити 10.02 - друга обіцянка відправити 12.02 - є трек (реєстрація в системі, фізично ще не поїхала)
Часом не в курсі, у них є можливість оплати по безналу для юрособи?
чесно в мене нема такого так би мовити приладу на 300 ват, на пару хвилин раді цікавості підключав фен то не чув, коли наприклад працює ТВ то інколи да вмикаються але не надовго, коли заряджається то теж інколи вмикаються
Якщо у станції повноцінний ДБЖ - на 20-30% вентилятор взагалі не має вмикатись
...
А тим часом, моніторю фоссібот 2400, десь за тиждень, ціна потихеньку, але заповзла вгору...+60 євро А в наших "ЗМІ" читаю про те, як українці, майже вщент, зпустошили європейські склади...
Отже, прогнози про з 10-15 лютого багато завезуть та буде дешевшати, поки щось не той во...
А тим часом, моніторю фоссібот 2400, десь за тиждень, ціна потихеньку, але заповзла вгору...+60 євро
Така ситуація мабуть у всіх. Пояснення я не знаходжу, хіба що завтра вони перекреслять нову ціну та намалюють стару, і скажуть що це акція до дня закоханих.
Приклад зростання ціни за одну ніч з 11 на 12 лютого: АКБ PYLONTECH US5000-1C на сайті nkon.nl - підвищення на 31 євро. Інвертор ANENJI 6.2KW 48V на сайті anenji.net - на 30 євро.
Така ситуація мабуть у всіх. Пояснення я не знаходжу
Объяснение простое: мы (Украина) гребем в моменте столько, сколько китайцы не способны выпустить и быстро доставить. Даже если они вдруг начали выпускать сколько надо, то до нас оно доедет через пару месяцев минимум. Склады давно размели, сейчас все выгребается "с колес". От этого цены перманентно растут
Інвертор ANENJI 6.2KW 48V на сайті anenji.net - на 30 євро.
Це не так. Один купив в суботу для брата. Другий сьогодні для сусіда. Різниця в ціні 0.62 євро.
Інвертор ANENJI 6.2KW 48V на сайті anenji.net - на 30 євро.
Це не так. Один купив в суботу для брата. Другий сьогодні для сусіда. Різниця в ціні 0.62 євро.
Так ось хто вихватив останній інвертор вчора Вибачте, я не навмисно збрехав. 11-го в наявності був цей інвертор за €279,99, а на момент написання мого коментаря він був відсутній у наявності, замість нього побачив ось цей за €310,99. Візуально вони дуже схожі, тому я прийняв це за здорожчання.
Щодо АКБ - сьогодні здешевшав на €20 відносно вчора.