Дельта 2. Запустив тільки насос на стандартну підкачку гідроакумулятора. 1.36 кВт показує додаток на виході . 2% з'їло з 48 до 46. Наступного разу втикну реле в станцію подивлюсь яка напруга на виході при підключенні насоса.
upd 229 В. якщо буде привід дати хбуст то подивлюсь ще, але моя кавоварка jura 800 вт бере і до буста явно не дотягує.
Сьогодні варив каву кавомашиною. Старт промивка 1.36 квт потім 300 вт, нагрів 1.36 квт недовго, кавомолка старт 1.5 квт потім 300 вт, помпа 1.55 квт старт потім впало до забув скільки вт. Вранішня чашка американо 2% станції. Проекспериментував чисто для розуміння, так під час відключень користуюсь гейзерною або туркою. Дані з додатку екофлоу, на жаль, у ньому немає логів, хіба розумну розетку втикнути тоді лог буде.
Дельта 2. Запустив тільки насос на стандартну підкачку гідроакумулятора. 1.36 кВт показує додаток на виході . 2% з'їло з 48 до 46. Наступного разу втикну реле в станцію подивлюсь яка напруга на виході при підключенні насоса.
upd 229 В. якщо буде привід дати хбуст то подивлюсь ще, але моя кавоварка jura 800 вт бере і до буста явно не дотягує.
Сьогодні варив каву кавомашиною. Старт промивка 1.36 квт потім 300 вт, нагрів 1.36 квт недовго, кавомолка старт 1.5 квт потім 300 вт, помпа 1.55 квт старт потім впало до забув скільки вт. Вранішня чашка американо 2% станції. Проекспериментував чисто для розуміння, так під час відключень користуюсь гейзерною або туркою. Дані з додатку екофлоу, на жаль, у ньому немає логів, хіба розумну розетку втикнути тоді лог буде.
Тиждень назад писав, що заміряв споживання: 23Вт*год на вранішню чашку кави з прогрівочним циклом кавоварки. Нехай там ще ККД якийсь неприємний врахуємо, тож 25-27Втг з батарейки візьме. А так, наявна мікрохвильовка дає дещо вищі піки споживання, ніж кавоварка (1450 проти 1350Вт), і часто на фоні одночасно ще холодильник і освітлення від Дельти 2, може бути ще і ПК. Тож я б не висував сумнівів, що свою паспортну потужність вона вміє видавати.
чесно в мене нема такого так би мовити приладу на 300 ват, на пару хвилин раді цікавості підключав фен то не чув, коли наприклад працює ТВ то інколи да вмикаються але не надовго, коли заряджається то теж інколи вмикаються
Якщо у станції повноцінний ДБЖ - на 20-30% вентилятор взагалі не має вмикатись
та я в цьому нічого не розуміюсь , сьогодні раді цікавості перевірю, будуть вмикатися вентилятори чи ні, бо вона в мене як ДБЖ постійно не працює я станцію вмикаю коли тільки потрібно, ось так трішки шумить коли включений телевізор https://youtu.be/8iqIFiPF_N8?si=6y6rPB8dj26UvdBh
Старша AC70P - також маслає вентиляторами при навантаженні в 100Вт, тобто 10% від номіналу.
Значить і тут режим ДБЖ не повноцінний
Питання по підключенню Чи можна встановити перемикач вводу резерву і-о-іі ручний hager sft на дінрейку догори ногами (перевернути) бо є нюанси в щитку не хочеться розпломбовувати лічильника, знаю що є hager sfb , але sft вже куплений
Питання по підключенню Чи можна встановити перемикач вводу резерву і-о-іі ручний hager sft на дінрейку догори ногами (перевернути) бо є нюанси в щитку не хочеться розпломбовувати лічильника, знаю що є hager sfb , але sft вже куплений
А що йому буде від цього, крім естетики?
А що йому буде від цього, крім естетики?
Я теж думаю що ничого, бо тож по суті перемикач, питаю може є якісь нюанси механизм в середині не так працювати буде як треба
Кто нибудь покупал станцию для работы масленого радиатора, Так чтоб на 6-8 часов хватало?
Кто нибудь покупал станцию для работы масленого радиатора, Так чтоб на 6-8 часов хватало?
Саме станцію для масляного радіатора - це фантастика. Або велика дурість
6 х 1,5 = 9. Акуми на 10 кВт*год для інвертора 70 тис. Інвертор 20-30 тис.
Станція на таку ємність по ціні буде порівняна з вартістю авто.
Масляный радиатор - это 1,5-2кВт мощность, 8 часов - это 12-16кВт*ч. Вес такого аккумулятора будет около 120кг, потому станций таких не существует, это только станции с кучей дополнительных батарей.
Отапливать электричеством от аккумулятора - это такое себе.
Це серйозне питання чи жарт?
Старша AC70P - також маслає вентиляторами при навантаженні в 100Вт, тобто 10% від номіналу.
Значить і тут режим ДБЖ не повноцінний
ну в мене така AC70P, а що значить повноцінний ДБЖ від того що стоїть у мене?
Це серйозне питання чи жарт?
Якщо батарею на 15-16 КВт*г додати, то чому б і ні
дешевше купити другий обігрівач який бере менше енергії наприклад конвертор або взагалі газовий обігрівач
Вище вже написали про нерозумність цієї ідеї, але особисто знаю двох жіночок, яким презентували маленький генератор, який вони витрачали на роботу одного масляного радіатора, наскільки я розумію котел від нього працювати не захотів, а іншого джерела опалення у них не було, хата опалювалася виключно електрикою.
дешевше купити другий обігрівач який бере менше енергії наприклад конвертор або взагалі газовий обігрівач
з чого ви взяли що конвектор бере менше ?
з чого ви взяли що конвектор бере менше ?
в мене конвертор купер Хантер два режими 1 та 2 кВт на 2 не вмикаю хватає 1 квт, масляний теж є але він тяжкий і мабуть більш потужний то не користуюся ним, а може мені так здавалося і що масляні обігрівачі е менш потужніші, але все рівно станцію під нього купляти не раціонально взагалі
Тут разве что кондеем от батареи греться (если он есть и может в хороший минус), тогда еще ладно, там при потреблении 1кВт из розетки он сможет около 1,5-2кВт тепла накачать.
Ще трошки для мозкового штурму, А як підключитись при от такому вводі (занулення) Старий будинок, землі як такої немає, але років 20 назад переробляли єлектрику і зробили занулення грубі кажучи земля і нулі з'єднані між собою і до лічильника і після
Розділяти нулі і землю після лічильника (чи взагалі так можна) і робити розрив і-о-іі триполюсним вимикачем, чи скрутити ноля з псевдоземлею разом і впихнути в оде гніздо разом, щоб не купляти новий перемикач
Я-б таку землю відключив. До мого сорому в мене в будинку досі не зроблена земля, в резетках підключена, в щитку - ні. На нуль не перемикаю свідомо, тому-що як для захисту нуль на корпусі набагато гірше ніж нічого.