написав Відповіли, що товар у них з`явиться не раніше 10-го лютого. Далі буде...
Прийшов трек-номер (12.02) Поки таймінг виглядає так 20.01 - замовив 05.02 - перша обіцянка відправити 10.02 - друга обіцянка відправити 12.02 - є трек (реєстрація в системі, фізично ще не поїхала)
Нова пошта пінганулась Отримано на складі в Німеччині 16 лютого 2026, 08:47 Відправлено до України 16 лютого 2026, 14:29
А ще з`явився запис Орієнтовна сума митних платежів 223,55 $ Може потім знімуть
А що із гарантійним сервісом на ці Fossibot обіцяють? Чи він є в Україні? Чи треба буде, якщо що, відправляти в "євро СЦ"?
А що із гарантійним сервісом на ці Fossibot обіцяють? Чи він є в Україні? Чи треба буде, якщо що, відправляти в "євро СЦ"?
Тут не чув про сервіс Гарантія 5 років. Але доставка за свої (+ багато уе, + термін возити туди-сюди) Тобто по факту немає ніякої гарантії. Тут писали десь вище, що ці фосіботи - мрія наших сервісників. Бабло тече одразу до них.
Гарантія 5 років. Але доставка за свої (+ багато уе, + термін возити туди-сюди)
а нова пошта хіба не вивезе для ремонту? Чи укрпошта? Цікаво, хоч хтось европейську гарантію намагався отримати?
а нова пошта хіба не вивезе для ремонту?
Вартість доставки в 2 боки буде дорожче вартості ремонту в більшості випадків.
а щодо станцій, коли можна очікувати? також на квітень? раніше ж, тут, про 10-15 лютого писав?
вже наявність +/- є. так що ціни потроху починають відповзати вниз.
якщо щось треба - пиши.
Дякую, треба, пішов писати у лічку....
відписав.
за "копійку малую" (чи на часі казати "шаг"?) все зробимо
а для автоуашників так взагалі собі у збиток?
Ще трошки, якийсь місяць, і ті станції продаватимуть у збиток ті хто нахапав їх в надії заробити золоті гори а не встиг вчасно злити.
я таке люблю
Ще трошки, якийсь місяць, і ті станції продаватимуть у збиток ті хто нахапав їх в надії заробити золоті гори а не встиг вчасно злити.
А потім знову зима і все повториться по колу.
А хтось рахував, чи окупилась станція? Я собі встановив тариф використання в один ойро/час під час блекауту. Так за останні 3 місяці начебто по повній
не можу ж я ображати алегархів з фтуї роботою у збиток.
ну а поки є можливість продовжувати волати - "бариги наживаються на бідах мудрого наріду".
ну а поки є можливість продовжувати волати - "бариги наживаються на бідах мудрого наріду".
як свого часу писав vit_lik бариг завжди є за що лошити, навіть якщо зараз немає за що то потім буде . Є такий фільм Миколайчука Вавілон ХХ. Там Брондуков б'є дружину, вона питає за що а він то я на будущє.
А хтось рахував, чи окупилась станція? Я собі встановив тариф використання в один ойро/час під час блекауту. Так за останні 3 місяці начебто по повній
Чисто економічно за станцію не скажу. Гібридник за блекаутів звісно економії не дає. Ну як мінімум помітної. А от як оцінити комфорт? Це я сказати не можу. Мабуть безцінно.
Вибачте, все не читав. Які станції можуть працювати в режимі байпас? Дельта2 так може?
Вибачте, все не читав. Які станції можуть працювати в режимі байпас? Дельта2 так може?
Так, може, але у дельти2 час перемикання 30мс. Тому іноді телевізор перезавантажується, а іноді нормально, причому я не можу встановити залежності. У дельти 3 вже 10мс, у фосіботів 10, треба звертати увагу на цей параметр.
Так, може, але у дельти2 час перемикання 30мс. Тому іноді телевізор перезавантажується, а іноді нормально, причому я не можу встановити залежності. У дельти 3 вже 10мс, у фосіботів 10, треба звертати увагу на цей параметр.
Дякую. Чи є смисл переплачувати за екофлоу? Серед яких брендів вибирать?
Чисто економічно за станцію не скажу. Гібридник за блекаутів звісно економії не дає. Ну як мінімум помітної. А от як оцінити комфорт? Це я сказати не можу. Мабуть безцінно.
Інвертор збільшує витрату енергії. Оскільки є перетворення при заряджанні та при інвертуванні.
І ти користуєшся енергією, коли світлав мережі немає.
А от комфорт - це інша справа.
І ти користуєшся енергією, коли світлав мережі немає.
Так, але ціна збереженої енергії екстремально дорожче (на декілька порядків) чим ціна поточного тарифу. В моєму випадку 1 Квт/час коштує 500 ойро ( проти 4.32 грн)