І це тільки початок Ціни на екофло теж вниз, принаймні в єс
ну, це ж таке...ми ж добре знаємо, що сьогодні - вниз, а завтра можуть ду-уже стрімко знову наверх стрільнути, за певних обставин
До речі, сьогодні ціна на фосібот 2400 перетнула "психологічну позначку"(40к) й вже декілька продавців встановили ціну 39,9к грн...
тим часом, ціна на ф2400 вже стукається у дно)...36,9 кгрн це вже відчутно дешевше(й швидше), чим з євросайта замовляти
Ну это у каких-то совсем нонейм магазинов, вменяемые пока держат на 39...
...
ну, це ж таке...ми ж добре знаємо, що сьогодні - вниз, а завтра можуть ду-уже стрімко знову наверх стрільнути, за певних обставин
До речі, сьогодні ціна на фосібот 2400 перетнула "психологічну позначку"(40к) й вже декілька продавців встановили ціну 39,9к грн...
тим часом, ціна на ф2400 вже стукається у дно)...36,9 кгрн це вже відчутно дешевше(й швидше), чим з євросайта замовляти
Ну это у каких-то совсем нонейм магазинов, вменяемые пока держат на 39...
ой, не знаю...у кожного можуть бути дуже різні/суб'єктивні уяви про савсєм нонеймов/вмєняємих...але результат - на табло: вже 10+% продаванівна ХЛ (совсєм нонеймів та й не дуже, бо є й досить відомі нейми) дають ціну 36к. А от у вперті(упоротиє)"вмєняємиє" та не дуже ... все ще дєржат 39-45-55к та навіть є 67к
а тим часом, на сьогодні, найнижча ціна вже 36 490 грн...й це не в якогось совсєм нонейма, а в широко відомому (на автоюа принамні) онлайн-магазі із давньою історією...
А у кого є можливо delta 3 max plus, є писк чи все норм? бо бачив багато відгуків з такою проблемою
а тим часом, на сьогодні, найнижча ціна вже 36 490 грн...й це не в якогось совсєм нонейма, а в широко відомому (на автоюа принамні) онлайн-магазі із давньою історією...
Это который Хай-тек? Ни разу не сталкивался просто.
Ага, він самий. Мутні вони, шо капець! Але ноунеймом їх не назвеш))
До речі, ще раз перевірив, що в них з ціною/наявністю, на сьогодні: -ціна, кажуть, як на сайті 36 490 грн., це якщо готівкою, якщо через кард-банкінг, то моментом накидують +5% ; -в наявності, лише чорний колір; -доставка (кур'єр по Києву, фіз.пункту вивозу немає) "на завтра", 600 грн(мені нарахували на Деміївку), на умовну Троєщину, думаю буде 1000 грн+-; -доставка НП можлива, але виключно за умови 100% передплати . Отаке, вмєняємимі звісно таких продаванів не назвеш...я їх давно знаю по телевізорах, завжди перевіряв їх "індикативні" ціни й завжди отака муть та дічь))
Ага, він самий. Мутні вони, шо капець! Але ноунеймом їх не назвеш))
До речі, ще раз перевірив, що в них з ціною/наявністю, на сьогодні: -ціна, кажуть, як на сайті 36 490 грн., це якщо готівкою, якщо через кард-банкінг, то моментом накидують +5% ; -в наявності, лише чорний колір; -доставка (кур'єр по Києву, фіз.пункту вивозу немає) "на завтра", 600 грн(мені нарахували на Деміївку), на умовну Троєщину, думаю буде 1000 грн+-; -доставка НП можлива, але виключно за умови 100% передплати . Отаке, вмєняємимі звісно таких продаванів не назвеш...я їх давно знаю по телевізорах, завжди перевіряв їх "індикативні" ціни й завжди отака муть та дічь))
Типові сіровози. Про гарантію забути одразу.
гарантію придумали трУси!
чи то про гальма було?
взагалі-то у хі-теча багато хто купував телевізори ще багато років тому і цей магазин досить часто згадували на автоуа, я також там лижу купив. Правда, гарантія не знадобилася, хтось звертався до їх гарантії від магазину? Так, вони щось там з цінами мутять часто, але коли мене ціна лижі влаштувала, я замовив і купив. нормальна лижа, офіційна, до речі.
взагалі-то у хі-теча багато хто купував телевізори ще багато років тому і цей магазин досить часто згадували на автоуа, я також там лижу купив. Правда, гарантія не знадобилася, хтось звертався до їх гарантії від магазину? Так, вони щось там з цінами мутять часто, але коли мене ціна лижі влаштувала, я замовив і купив. нормальна лижа, офіційна, до речі.
Так зараз купувати офіційний телевізор з фірмовою гарантією в магазинах типу хайтек сенсу взагалі немає. В якомусь умовному комфі буде така сама ціна, тому що її визначає дистрібютор. Зараз сенс є шукати в інеті лише сіру техніку.
я мав на увазі що хоч може це і сіряк, але магазин досить давно на ринку і багато хто навіть з тут користувався його послугами. Тому й запитав чи був у когось досвід звертатися по гарантії.
я мав на увазі що хоч може це і сіряк, але магазин досить давно на ринку і багато хто навіть з тут користувався його послугами. Тому й запитав чи був у когось досвід звертатися по гарантії.
давно брав в них тв, але по гарантії не звертався, як зараз той магазин не знаю, нічого більше там не брав
Так зараз купувати офіційний телевізор з фірмовою гарантією в магазинах типу хайтек сенсу взагалі немає. В якомусь умовному комфі буде така сама ціна, тому що її визначає дистрібютор. Зараз сенс є шукати в інеті лише сіру техніку.
Так, є рекомендована роздрібна ціна, і нище неї нормальні магазини не опускають ціну ( бо можуть отримати по шапці від постачальника). Але при цьому можна знайти і якийсь сіряк, і навіть від оф постачальника буває продають за помітно нижчою ціною демпінгуючи, і можна ризикнути і взяти в якогось ноунейм магазину якщо різниця в ціні помітна. Собі так взяв був телевізор LG десь в 2014 році, на багато дешевше ніж офіційні. Мало того, із 2011 по 2021 рік займався збіркою компютерів, і комплектуючі не всі брав в офіційних поставщиків (типу МТІ), а брав і якусь контрабанду, бо дешевше. Коли береш таке як процесор чи оперативну память ( що практично ніколи не ламається, воно зразу або робить або ні, якщо тести пройшло то буде норм), то пофіг на ту гарантію. Навіть відеокарти які можуть ламатись теж часто брав сірі, тому що ціна на багато дешевша. Так, я за те щоб всі товари проходили офіційне розмитнення і т.д., але ж хочеться заробити чи то зекономити. А якщо відносно зарядних станцій, то є відчуття що дешевшати їм ще є куди. Не дешевшають тільки на жаль сонячні панелі, а тільки вгору летять, та акумулятори Lifepo4 топчаться на місці, бо китайці захотіли більше заробляти.
LiFePO4 battery prices are facing an upward trend in 2026, driven by rising raw material costs, tightening supply, and policy changes like reduced Chinese export tax rebates. Despite a price dip in late 2024 due to overcapacity, increased demand for electric vehicles (EVs) and energy storage is now driving prices back up.
А якщо відносно зарядних станцій, то є відчуття що дешевшати їм ще є куди.
Це просто відчуття(ні про що)...чи ви щось таки знаєте та можете розповісти, скільки ще чекати до самого дна?
А якщо відносно зарядних станцій, то є відчуття що дешевшати їм ще є куди.
Це просто відчуття(ні про що)...чи ви щось таки знаєте та можете розповісти, скільки ще чекати до самого дна?
Очевидно - того моменту, коли вони стануть на...г нікому не потрібними. Ото й буде дно! Ваш КО!
та акумулятори Lifepo4 топчаться на місці, бо китайці захотіли більше заробляти.
акуми були під пільгами від уряду китаю. з кю1 пільги щоквартально скасовують. за рік ріст буде від +18%
та акумулятори Lifepo4 топчаться на місці, бо китайці захотіли більше заробляти.
акуми були під пільгами від уряду китаю. з кю1 пільги щоквартально скасовують. за рік ріст буде від +18%
то треба брати зараз по тим цінам чи ще трішки почекати
то треба брати зараз по тим цінам чи ще трішки почекати
а фіг його знає. залежить від того чи "дрогне рука" у продавців. поки що попит впав після проходження блекауту але стабілізувався (і ціни відповідно) на рівні "краще ніж очікувалось". що буде далі - квітень покаже.
на нкон нема комірок. навіть на предзамовлення. була якась партія залежала. все викупили чекають доставки.