Порадьте, як оптимально проїхати з Буковеля до Синєвира. Гугл будує через Івано-Франківськ-Калуш-Долину-Торунь. Але в якійсь із тем читав, що дорога від Долини до Сойм не дуже. Чи краще не парити мізки і поїхати через Рахів-Солотвино-Хуст? Буде довше, в Бедевлі міст обвалився і мабуть треба буде об’їздити через Нересницю, але кілька років тому їхав з Буковеля до Ужгорода, то дорога через Хуст наскільки пам’ятаю була задовільна.
"Велике будівництво" мало істотно покращити напрямок запропонований Гугл маршрут. Він не дарма швидший, хоч і довший. Але це я виключно як теоретик пропоную.
P.S. Поправив посилання. Форуму потрібне посилання на саму картинку, а не на сторінку з картинкою.
Пух 31.07.2023 14:48 пишет: читав, що дорога від Долини до Сойм не дуже.
То було давно, ще до великого будівництва
А зараз, можна їхати? На кіа чераті я там колеса не загублю? Бо колись повертався з Синєвира в Київ і в Соймах вейз повів на М06 не через Пилипець-Воловець, а через Майдан-Долину на Стрий. Я як до Майдана доїхав, то вирішив, що краще таки вернутись і поїхати через Пилипець.
Зараз дорога Долина Міжгірʼя нова і красива, сміливо їдьте. Там ще ж на тому тижні коло Тересви геній на фурі 45 тон обвалив місток з обмеженням 7 тон то може того і веде через Прикарпаття. Особисто у 2020—21 на канонічній октавіі іздив через Долину і двічі на Синевир, ніяких проблем.
opexkiev 01.08.2023 01:45 пишет: Зараз дорога Долина Міжгірʼя нова і красива, сміливо їдьте. Там ще ж на тому тижні коло Тересви геній на фурі 45 тон обвалив місток з обмеженням 7 тон то може того і веде через Прикарпаття. Особисто у 2020—21 на канонічній октавіі іздив через Долину і двічі на Синевир, ніяких проблем.
підтверджую - Долина-Міжгір’я чудова дорога з чудовим покриттям