Їздив на Kleber Krisalp HP3 з 2017, досі друг їздить на ній в зимовий період, не дивлячись на те що євро зима, я на ній по глибокому снігу без проблем вигрібав, звісно був підключаємий повний привід, як на пузо сів, то довелось копати, але те саме було б на будь-якій резині. Я за Kleber, свого часу обирав на тестами Adac
dannetis 11.08.2023 11:32 пишет: Їздив на Kleber Krisalp HP3 з 2017, досі друг їздить на ній в зимовий період, не дивлячись на те що євро зима, я на ній по глибокому снігу без проблем вигрібав, звісно був підключаємий повний привід, як на пузо сів, то довелось копати, але те саме було б на будь-якій резині. Я за Kleber, свого часу обирав на тестами Adac
так само, перші років зо 3 - за свої гроші просто топ, по мірі зносу стає гірше, але то очікувано))
dannetis 11.08.2023 11:32 пишет: Їздив на Kleber Krisalp HP3 з 2017, досі друг їздить на ній в зимовий період, не дивлячись на те що євро зима, я на ній по глибокому снігу без проблем вигрібав, звісно був підключаємий повний привід, як на пузо сів, то довелось копати, але те саме було б на будь-якій резині. Я за Kleber, свого часу обирав на тестами Adac
Дякую Тобі. Треба пошукати де е недорого
недорого тиждень назад брали GoodYear Ultra Grip Ice Plus 215/65 R16 98T, може розглянути такий варіант, Kleber дорожчий, але не гналися за XL
недорого тиждень назад брали GoodYear Ultra Grip Ice Plus 215/65 R16 98T, може розглянути такий варіант, Kleber дорожчий, але не гналися за XL
в принципі глянув Kleber Krisalp HP3 з посиленою боковиною, то на 500грн більше вартість, прибилзно 3.5кгрн
egorka 11.08.2023 11:30 пишет: Дякую Вам. Відписав в приватні. А ось ще таку знайшов. HANKOOK Winter i*Cept RS3 W462 215/65 R16 102H XL , що скажете
в своё время перешёл с Барума Полярис-3 на Ханкук W616. Визуально, судя по протектору, ожидал намного лучшего поведения по льду и глубокому снегу, но в итоге какой-то реальной разницы не ощутил. Зато Барум был намного приятнее по асфальту.
98T для буса не підходить. Маленька нагрузка. Тільки 102. Ps. А де бачив клебер за 3500? Кинь в приват ссилку. Дякую
можу запропонувати Шини Goodride All Seasons Elite Z-401 215/65 R16 98V, нові, в упаковці, привезені з Німеччини, 2600 грн за 1 шт. По протектору дуже схожі на Kleber, і як каже чоловік, це більше зима ніж всесезонка.
Lanochka 13.08.2023 17:58 пишет: можу запропонувати Шини Goodride All Seasons Elite Z-401 215/65 R16 98V, нові, в упаковці, привезені з Німеччини, 2600 грн за 1 шт. По протектору дуже схожі на Kleber, і як каже чоловік, це більше зима ніж всесезонка.
Дякую Вам. Вашу обьяву я бачив, але 98V для буса не підходить.
215/65R16 102H Kleber Krisalp HP3 XL - как по мне - оптимальный выбор 215/65R16 102 T Roadstone Winguard WinSpike п/ш - очень на мой взгляд удачная модель 215/65R16 102 T Michelin X-Ice Snow - Китай...такое... 215/65/16 HANKOOK W462 XL 102H - довольно неплох Почему то не наблюдаю в Украине Gislaved Nord Frost 5 215/65R16 102T (под шип) - очень достойная шина!!!
я уже писал: у меня на переднеприводном авто стоит BFGoodrich G-Force Winter 2 (полный аналог Kleber Krisalp HP3) в типоразмере 215/55R17 - по снегу - без проблем, по ледяной горке (возле работы) взбираюсь уверенно, на сухом и мокром асфальте - супер!!!, по снежной каше - очень достойно. Как то так - эксплуатирую 2-ой сезон - шинами очень доволен.