Назад(зараз в Хмельницькій області) Вейз веде маршрутом як на скріні, мабуть так і поїду. Сюди їхав теж по Вейзу і він спочатку вів через Полоне, але ту дорогу я не знаю взагалі, тому поїхав через Кілки. Хоч там місцями і підлатано, але ну його на таку дорогу.
Якщо не помиляюсь, то вже 2 роки як почали робити естакаду, але зараз все заморожено. Цікаво, кому прийшла в голову геніальна ідея естакади серед поля? Був собі переїзд, хай би й далі був.
YSK 15.08.2023 22:19 пишет: Назад(зараз в Хмельницькій області) Вейз веде маршрутом як на скріні, мабуть так і поїду. Сюди їхав теж по Вейзу і він спочатку вів через Полоне, але ту дорогу я не знаю взагалі, тому поїхав через Кілки. Хоч там місцями і підлатано, але ну його на таку дорогу.
Від Краснополя до Любара розбита дорога, їхати тільки в світлу пору доби, від Чуднова до повороту на Любар полатано, можна їхати.
Короче з Хмельницького краще тоді на Вінницьку трасу, а потім на Бердичів чим тими любарськими хащами? Бо я їздила рік тому, бердичів був ну дуже полатаний і горбатий
YSK 15.08.2023 22:19 пишет: Назад(зараз в Хмельницькій області) Вейз веде маршрутом як на скріні, мабуть так і поїду. Сюди їхав теж по Вейзу і він спочатку вів через Полоне, але ту дорогу я не знаю взагалі, тому поїхав через Кілки. Хоч там місцями і підлатано, але ну його на таку дорогу.
Від Краснополя до Любара розбита дорога, їхати тільки в світлу пору доби, від Чуднова до повороту на Любар полатано, можна їхати.
Дякую за інформацію, будемо потихеньку продирвтись.
opexkiev 15.08.2023 22:57 пишет: Я їздив у червні. Від Любара до переізду в Печанівці — середньоукраїнська, цілком терпима. А оця шо іде Миропіль — Чуднів — розбита.
Краще через Бердичів. Після зʼїзду з Вінницької траси десь 70 км поганенької дороги, де з латками, де без. З Бердичева до Житомира розбиту полосу перекрили, зараз всі їдуть по одній полосі в обох напрямках (одна полоса на Житомир, одна полоса з Житомира), але їхати краще ніж по ямам.
julson 15.08.2023 23:12 пишет: Короче з Хмельницького краще тоді на Вінницьку трасу, а потім на Бердичів чим тими любарськими хащами? Бо я їздила рік тому, бердичів був ну дуже полатаний і горбатий
Через Вінницю однозначно. Навіть не видумуй інших варіантів.
що там підлатано?? там грунтовка через поле і місцями стара бруківка по селах. Гугл малює 24хв на 12км - тобто швидкість 50 км/г Їхав вчора, в мене получилось швидше. Нікого не агітую.
по дороге, если хочешь не трястись по ямам и нормально доехать, то вот маршрут,
- ХМ-Винница около объездной поворачивай на Стрижановку влево - объездная Винницы -Бердичев, можно ехать через сам Бердичев, на объездной ямы выезд на трасу ищи около села Гришкивцы -Бердичев- Житомир выезд на трассу за заправкой ВОГ, это поворот на Станишивку.
ХМ-Винница-Бердичев-Житомир-Киев винница, житомир не заезжая, бердичев можно проехать через город
Минулого літа в гарну погоду можна було з Чуднова через Волосівку-Кілки і на недобудовану трасу. Там буквально 5 км трешу зато решта - новий асфальт і мізер трафіку. Наявність маршрутчиків по тій дорозі свідчило що їм теж так зручніше. Як цього року - не знаю. Доречі бердичівську окружну трохи кізяками залатали, стало полегше але все одно уважно.
c-cam 16.08.2023 08:39 пишет: що там підлатано?? там грунтовка через поле і місцями стара бруківка по селах. Гугл малює 24хв на 12км - тобто швидкість 50 км/г Їхав вчора, в мене получилось швидше. Нікого не агітую.
Їхав з Києва у нкділю, латки були свіжі. Також покладено чималий шмат свіжого асфальту через місток. Або ми їхали різними шляхами, або я не знаю як можна не побачити свіжих латок.
opexkiev 16.08.2023 10:21 пишет: Минулого літа в гарну погоду можна було з Чуднова через Волосівку-Кілки і на недобудовану трасу. Там буквально 5 км трешу зато решта - новий асфальт і мізер трафіку. Наявність маршрутчиків по тій дорозі свідчило що їм теж так зручніше. Як цього року - не знаю. Доречі бердичівську окружну трохи кізяками залатали, стало полегше але все одно уважно.
Минулого разу я там їхав 2 роки тому, було пару км трешово, але далі норм. Тепер, коли їдеш через Кілки, місцями треш, місцями терпимо, маршрутки присутні. Треба бути уважним виїхавши на недобудовану трасу, норм асфальт буквально пару сот метрів, потім треш, я це зрозумів побачивши як підкинуло зустрічного ТЛК 200, довелося гальмувати в пол. Того треша ще декілька сот метрів і потім вже норм жорога. Вдень їхати можна, вночі краще утриматись.