Колеги прошу допомоги, можливо аргументованої, у виборі серед трьох авто: Land Rover Discovery VW Touareg (як опція - Audi Q7) Volvo XC 90 19-20 років випуску, дізель Купуватися авто буде у Німеччині, їздити в Україні.
toxin 26.08.2023 18:56 пишет: Колеги прошу допомоги, можливо аргументованої, у виборі серед трьох авто: Land Rover Discovery VW Touareg (як опція - Audi Q7) Volvo XC 90 19-20 років випуску, дізель Купуватися авто буде у Німеччині, їздити в Україні.
Яку б з цих автівок ви б обрали собі?
як власник вольво проголосував за вольво. але якщо вибирати тільки серед дизельних варіантів, то вибрав би з найпотужнішим двигуном, бо у дизельного вольво з прискоренням трішки туговато (якщо порівнювати з Т8) якщо без привязки до дизеля, то туарег Р або SQ7 або XC T8 вже залежить від бюджету.
як власник вольво проголосував за вольво. але якщо вибирати тільки серед дизельних варіантів, то вибрав би з найпотужнішим двигуном, бо у дизельного вольво з прискоренням трішки туговато (якщо порівнювати з Т8) якщо без привязки до дизеля, то туарег Р або SQ7 або XC T8 вже залежить від бюджету.
Дякую за відгук. Йдеться лише про дизель. Нещодавно брав на тест-драйв ХС90 на пневмо підвісці. Комфортність ізди і салону мене просто приголомшила. Водночас мене дещо дивує те що ці моделі комплектуються одним дізельним мотором 2 літри 235 сил. За цифрами 0-100 я не женуся, але дещо закрадаються сумніви: а чи не замаленький мотор на таку велику і важку автівку?
Я за Тур. XC90, при всій моїй любові до Вольво, не сподобалось як стоїть на трасі, розкачується на хвилях, відчуття що можна злетіти, якщо не скинути швидкість. По Діско не знаю нічого, власного досвіду немає. Попередній був у гарного друга, він з ним намучився конкретно, анекдот про "рендж ровер їде на СТО" це його історія. Але так як модель попередня і що там була за техніка я не памʼятаю, не думаю, що цей досвід релевантний.
Я за тур. Ще гляньте х5, дуже приємний салон та на пневмі м`ягенька, як не бмв, але погана надійність, якщо не лякає, відносно тура та ку 7, tuv статистика провальна
toxin 26.08.2023 18:56 пишет: Колеги прошу допомоги, можливо аргументованої, у виборі серед трьох авто: Land Rover Discovery VW Touareg (як опція - Audi Q7) Volvo XC 90 19-20 років випуску, дізель Купуватися авто буде у Німеччині, їздити в Україні.
Чисто за ради цікавості. А в плані надійності і вартості обслуговування що найкраще і найдешевше, Тур, Q7, чи Вольво? Про Рендж навіть не питаю
Чисто за ради цікавості. А в плані надійності і вартості обслуговування що найкраще і найдешевше, Тур, Q7, чи Вольво? Про Рендж навіть не питаю
Дякую за відгук. Йдеться лише про дизель. Нещодавно брав на тест-драйв ХС90 на пневмо підвісці. Комфортність ізди і салону мене просто приголомшила. Водночас мене дещо дивує те що ці моделі комплектуються одним дізельним мотором 2 літри 235 сил. За цифрами 0-100 я не женуся, але дещо закрадаються сумніви: а чи не замаленький мотор на таку велику і важку автівку?
вольво це той випадок, коли краще без пневми. це навіть менеджери в салоні мені казали. якщо тільки дизель, то мабуть Q7 все таки краще буде якщо 50 TDI, або ще краще 4.0 TDI V8, 435 л.с але тут знову ж таки питання бюджету.
Paulskit 26.08.2023 21:24 пишет: Я за Тур. XC90, при всій моїй любові до Вольво, не сподобалось як стоїть на трасі, розкачується на хвилях, відчуття що можна злетіти, якщо не скинути швидкість. По Діско не знаю нічого, власного досвіду немає. Попередній був у гарного друга, він з ним намучився конкретно, анекдот про "рендж ровер їде на СТО" це його історія. Але так як модель попередня і що там була за техніка я не памʼятаю, не думаю, що цей досвід релевантний.
це на якій швидкості вольво розкачується? я просто більше 140 не їжджу в принципі, ну хіба на коротких обгонах іноді, то ні разу не помічав розкачування.
Колись теж стояв перед вибором схожим.. XC90/Touareg/Q7 ))) Вибрав XC бо за ті гроші він був в повному фулі ніж всі останні. Зараз не жалкую взагалі… Єдине що треба розуміти що то все великі авто…зараз наприклад приглядаюся на щось нове…і скоріш за все це теж буде Volvo тільки ХС60
Проголосував за Q7 50TDI, бо Туарег наразі недопреміум, подивимся що там в рестайлі буде, але ніби по салону великих змін немає, тільки ціну ближче до Ауді підтягують. Для мене преміум - на насамперед якість виконання салону, матеріали, а в Туарезі навіть в R-Line то все якось кострубато виглядає, твердий пластик, ті кнопочки квадратні, навіть не спасають екрани. Якщо просто вибирати жоповозку, без претензій, то Туарег зазвичай іде в гарних комплектаціях, але ціна як на мене завишена на вторинному ринку, за ті кошти краще взяти Q7/GLE/X5
вольво це той випадок, коли краще без пневми. це навіть менеджери в салоні мені казали. якщо тільки дизель, то мабуть Q7 все таки краще буде якщо 50 TDI, або ще краще 4.0 TDI V8, 435 л.с але тут знову ж таки питання бюджету.
запланований бюджет 35-37 Кєвро в Німеччині (+ розмитнення в Україні) за ці кошти це 3,0 дізель
Makovsky 28.08.2023 10:19 пишет: Колись теж стояв перед вибором схожим.. XC90/Touareg/Q7 ))) Вибрав XC бо за ті гроші він був в повному фулі ніж всі останні. Зараз не жалкую взагалі… Єдине що треба розуміти що то все великі авто…зараз наприклад приглядаюся на щось нове…і скоріш за все це теж буде Volvo тільки ХС60
в мене діти і вівчарка. для нас завеликого авто не буває
запланований бюджет 35-37 Кєвро в Німеччині (+ розмитнення в Україні) за ці кошти це 3,0 дізель
Makovsky 28.08.2023 10:19 пишет: Колись теж стояв перед вибором схожим.. XC90/Touareg/Q7 ))) Вибрав XC бо за ті гроші він був в повному фулі ніж всі останні. Зараз не жалкую взагалі… Єдине що треба розуміти що то все великі авто…зараз наприклад приглядаюся на щось нове…і скоріш за все це теж буде Volvo тільки ХС60
Щось мені підказує що авто 19-20 року ( Q7 ) поза Вашим бюджетом навіть в Європі . Якщо мені не зраджує моя памʼять , тут є камрад Адвокат , він після продажу RR шукав Q7 в Німеччині , так і не знайшов
Я людина з досвідом володіння двох марок з трьох перерарахованих, раджу поцікавитись вартістю обслуговування. Можуть бути неприємні сюрпризи.
По темі - 3.0 TDI - це чудовий двигун. Може в економію, може дати динаміку за потреби. З переліку машин - обрав би знов Тур або Ауді, якщо б були зайві гроші. Пакетом отримаєте дуже збалансоване і комфортне авто. Якщо у виборі виграє Тур/Ауді, раджу не брати машину без крісел ерго комфорт (як воно в Ауді - я не знаю). Якщо машина буде часто в місті, то ще дуже важливо підрулююча задня підвіска - для міста дуже корисна опція
35-37 це низ ринку для Туарега в Німеччині. Не говорячи вже про q7. Подивіться mobile.de
Оскільки авто буде вживане то варто поцікавитись вартістю заміни ГРМ на 3.0 ТДІ, щоб не стало неприємним сюрпризом. Також після 2015, якшо не помиляюсь, можуть бути проблеми з розпредвалами (800 євро шт, їх там 4, по-моєму).