За проханням Paulsklit створив нову тему після придбання вчора вищевказаного авто. Моя схожа на його, але не така потужна: 330i Xdrive з М-пакетом та М-підвіскою
Була колись трійка…в кузові f30 M пакет AWD…рушилась дуже файно… але як основне авто для родини для мене виявилось маленьким…пересів потім на 535 ) Це Америка? І зроблена внімеччині чи…бо це важливо
Це Америка звичайно, оскільки придбана в США, щоб тут на ній пересуватися. Де виготовлена, я не перевіряв. Як це зробити? Знаю, що у БМВ, наче, є також завод у Мексиці.
По збірці, на перший погляд, питань немає.
Рулиться дуже класно на фоні всього того, на чому я їздив тривалий час.
До речі, на другому ряді місця дуже багато, як для розміру авто. Та й багажник чималий.
Makovsky 28.08.2023 08:59 пишет: Була колись трійка…в кузові f30 M пакет AWD…рушилась дуже файно… але як основне авто для родини для мене виявилось маленьким…пересів потім на 535 ) Це Америка? І зроблена внімеччині чи…бо це важливо
А чем 535 больше в плане места? Сзади места там не сильно больше
Makovsky 28.08.2023 08:59 пишет: Була колись трійка…в кузові f30 M пакет AWD…рушилась дуже файно… але як основне авто для родини для мене виявилось маленьким…пересів потім на 535 ) Це Америка? І зроблена внімеччині чи…бо це важливо
реально більше... взагалі як на мене саме цікаве то із БМВ то GT )))
Немає вже GT і в найближчому майбутньому не буде. Хоча мені також і 3 GT, і 6 GT прям сильно подобались.
Cypriot 28.08.2023 05:18 пишет: За проханням Paulsklit створив нову тему після придбання вчора вищевказаного авто. Моя схожа на його, але не така потужна: 330i Xdrive з М-пакетом та М-підвіскою
О, ти також Skyscraper взяв. Цікаво, не самий популярний колір в США.
Відмінностей не так і багато, але трохи є. M791 диски замість M792. Vernasca замість Sensatec. Ти замовляв люк, я ні.
Зовні, насправді, хто не в темі, різницю між 330 в м спорт про пакеті і 340 майже не помітить. Решітка, дзеркала, насадки вихлопу. Та і все. Навіть кліренс на адаптивній підвісці, по фоткам виглядає однаковим.
Makovsky 28.08.2023 08:59 пишет: Це Америка? І зроблена внімеччині чи…бо це важливо
Америка. Всі 3-ки в штатах робляться в Мексиці, крім варіантів, коли є BMW Individual замовлення. Тоді буде в Німеччині. Але глобально там не настільки багато відмінностей, останнім часом якість у Мексики виросла. З важливих відмінностей між європейками і мексиканками - краще шумка, наявність матричних фар.
Шкіра мені подобається більше, ніж Сенсатек) До речі, був здивований, що у водійському кріслі є регулювання бокової підтримки. Це значно додало до комфорту.
Сьогодні випадково знайшов ще 1 цікаву фічу. Їхав по достатньо темній вулиці, зовнішнє освітлення є, але достатньо рідко ліхтарі стоять, тому є темні ділянки. В якийсь момент авто починаєвисвітлювати невеликий прямокутничок попереду і я розумію, що там пішохід. Відбулось на достатньо великій дистанції, що дало змогу спокійно і без екстреного гальмування зреагувати. Сподобалось, що спершу не звукова індикація, яка все ж вимагає часу перевести погляд і зрозуміти, що саме відбувається і не автоматичне гальмування, коли вже трохи пізно. А саме світлом, блимаючи і конкретну ділянку де перешкода. Дуже інтуїтивно сприймається.
Cypriot 28.08.2023 20:55 пишет: Шкіра мені подобається більше, ніж Сенсатек) До речі, був здивований, що у водійському кріслі є регулювання бокової підтримки. Це значно додало до комфорту.
Мені вона здалась більш грубою і жорсткою, ніж Sensatec. В кожному авто з нею, що дивився, є ось такі моменти як на твоєму фото. Навіть на найдорожчих M-Sport сидіннях. Це треба відразу чимось для шкіри обробляти, бо на форумах достатньо часто скаржаться на те, що починає лізти вже на малих пробігах.
Взагалі функції безпеки, той же круговий огляд, дуже гарно реалізовані, все підсвічується, виділяється, цим я прямо дуже задоволений. Крім того, подобається BMW app з купою налаштувань.
Причини пишуть різні, я думаю просто пересохша шкіра. У мене є гарний досвід з Koch LeatherStar, можу його рекомендувати. Недорогий, легко наноситься, результат прекрасний.
Cypriot 28.08.2023 09:04 пишет: Це Америка звичайно, оскільки придбана в США, щоб тут на ній пересуватися. Де виготовлена, я не перевіряв. Як це зробити? Знаю, що у БМВ, наче, є також завод у Мексиці.
По збірці, на перший погляд, питань немає.
Рулиться дуже класно на фоні всього того, на чому я їздив тривалий час.
До речі, на другому ряді місця дуже багато, як для розміру авто. Та й багажник чималий.
Я користувався оригінальним https://shop.bmw.ua/bmw/carcare/carcare?product_id=7972 засобом для шкіри і от почав користуватись Koch LeatherStar, то хоч дехто і пише що це одне і теж (наче Koch робить для БМВ) але це зовсім не так. Консистенція (LeatherStar рідший), колір (LeatherStar білий, а орига темна), як впитується (орига краще), як виглядає (LeatherStar дає блиск після нанесення), все по різному, і оригінальний засіб виглядає краще.
Koch LeatherStar одразу після нанесення дає блиск і жирність (хоч наносив менше), і впитується гірше. Це перші враження, читав що матовим він стає через добу десь, побачим на практиці. Оригінальний ж одразу дає гарний мат, як в нової шкіри.