Cypriot 28.08.2023 22:18 пишет: У мене в Україні купа косметики залишилось від Кох - також подобалась їх продукція. Але таки спробую БМ. Дякую за поради.
Попробуй chemical guys, очень крутая химия. Я заказывал в свое время на амазоне, но уже есть в Киеве в продаже.
Paulskit 28.08.2023 22:18 пишет: По оригінальному не знаю, а Leather Star треба фінально розполіровувати сухою мікрофіброю. Ось результат нанесення в 2 шари. Ніякого глянцю немає.
в M340 самі прості сидіння? Потрібно дозамовляти спорт сидіння?
Paulskit 28.08.2023 22:18 пишет: По оригінальному не знаю, а Leather Star треба фінально розполіровувати сухою мікрофіброю. Ось результат нанесення в 2 шари. Ніякого глянцю немає.
в M340 самі прості сидіння? Потрібно дозамовляти спорт сидіння?
UPD: аа, то навіть не БМВ)))
На фото Мазда, фоток по БМВ не робив) В 340 по дефолту спорт сидіння, але є ще опційні M Sport. Вони прикольні, але з ними багато "але". Доступні тільки в 2-х кольорах (жовтий і чорний), вимагають замовлення шкіри Vernasca (по ній також є моменти, описував вище) і шкіряної оббивки торпедо. Таким чином, навіть якщо тебе влаштовує колір, фінальна ціна опції (46 сидіння + 67 шкіра + 72 торпедо) виходить 185к грн
Cypriot 28.08.2023 22:18 пишет: У мене в Україні купа косметики залишилось від Кох - також подобалась їх продукція. Але таки спробую БМ. Дякую за поради.
Попробуй chemical guys, очень крутая химия. Я заказывал в свое время на амазоне, но уже есть в Киеве в продаже.
Я ж живу у США - лише ними тут і користуюся) Але засоби від BMW не настільки дорогі, щоб не замовити.
Сьогодні покатався трохи. Незважаючи на 2-літровий двигун, автівка дуже легка на підйом, просто летить. Уявляю, який ураган 3-літрова.
Сподобалось, що на проекцію можна виводити безліч інформації - від навігації до пісень.
Припаркував сьогодні авто вздовж дороги, повертаюсь - горить ліва фара і лівий ліхтар. Думаю, що за неполадка. Сідаю в авто, а там повідомлення, що вони автоматично ввімкнулись як габаритні вогні для проїжджаючих повз авто.
Я ж живу у США - лише ними тут і користуюся) Але засоби від BMW не настільки дорогі, щоб не замовити.
Сьогодні покатався трохи. Незважаючи на 2-літровий двигун, автівка дуже легка на підйом, просто летить. Уявляю, який ураган 3-літрова.
Сподобалось, що на проекцію можна виводити безліч інформації - від навігації до пісень.
Припаркував сьогодні авто вздовж дороги, повертаюсь - горить ліва фара і лівий ліхтар. Думаю, що за неполадка. Сідаю в авто, а там повідомлення, що вони автоматично ввімкнулись як габаритні вогні для проїжджаючих повз авто.
Називається - відчуй різницю , в порівнянні з японо та франко авто
Називається - відчуй різницю , в порівнянні з японо та франко авто
Різниця є звичайно. Але все ж 508 був дуже близьким у багатьох аспектах, хоча більшість аналогічних функцій там були реалізовані значно простіше. Це стосується і матеріалів, навіть таких елементарних, як металеві накладки на педалі або пороги. У БМВ там значно кращий метал.
deniszed 31.08.2023 08:56 пишет: Таке було у Фольксваген Поло пощаминулого десятиріччя. А ви - БМВ, Пежо
У Аудє бочкі тож. Кто больши? Просто камрад ванякає почому зря на хранцузів. Несправедливо
У меня в москвиче 78 года такое есть, стояночные огни на задних стойках, пойдет? Включаются 3-позиционным тумблером под бардачком Но тут же цимес в том, что машина сама это определяет, хотя я б это отключил, нафиг оно мне акб садить будет
deniszed 31.08.2023 08:56 пишет: Таке було у Фольксваген Поло пощаминулого десятиріччя. А ви - БМВ, Пежо
У Аудє бочкі тож. Кто больши? Просто камрад ванякає почому зря на хранцузів. Несправедливо
У меня в москвиче 78 года такое есть, стояночные огни на задних стойках, пойдет? Включаются 3-позиционным тумблером под бардачком Но тут же цимес в том, что машина сама это определяет, хотя я б это отключил, нафиг оно мне акб садить будет
Думаю, якщо автомобіль достатньо розумний, щоб ввімкнути світло - то він також достатньо розумний, щоб не допустити кричтиного рівня розрядженого АКБ.
Оно и раньше не садило, а теперь там ЛЕД. Оно будет акум год садить. И не посадит.
Cypriot 31.08.2023 07:19 пишет: Сьогодні покатався трохи. Незважаючи на 2-літровий двигун, автівка дуже легка на підйом, просто летить. Уявляю, який ураган 3-літрова.
Мені дуже подобається як у БМВ налаштована звʼязка акселератор - двигун - коробка. Немає ні провалів, ні підхватів, відчуття наче їдеш на дуже обʼємному атмосфернику, все дуже лінійно і не скисає на верхах. В 3 літрах на B58 весь кайф в тому, що не відчуваються наче їдеш на корчі. Просто всі навколо здаються дуже повільними.