але навіть на цих нормальних тиск все одно качають хз який, потім декілька раз ще спускаєш/підкачуєш компресором щоб був точно як хочеш
Дуже рекомендую ті станції підкачки, що на заправках зараз (KLO, OKKO). Там де виставив тиск на екрані і потім кожну шину по черзі підкачав. Все автоматично відбувається, супер швидко і тиск виставляється дуже точно. Я руками так точно не виставлю, хіба за пару підходів.
Абрвалг 05.04.2025 21:24 пишет: Так понятно, что надежная, у тебя ж еще пробега нет. Даже грех было бы чему либо ломаться. Все же это не vw:))).
На Леоні за 30к я встиг змінити 2 лямбда зонда і сцепа вже була на підході в ДСГ. Не те щоб це сильно напрягало, тачка весь цей час їздила, але таки уваги певної потребувала. На CX-3 на дитячих пробігах (6к) була заміна датчика АБС. На CX-5 також якась дрібниця, вже не памʼятаю що саме. От, доречі, Таксон проїздив 5 років і 70к взагалі без жодних питань, ТО і все. Корейцям величезний респект.
Абрвалг 05.04.2025 21:10 пишет: Так в США цены всегда были ниже украинских. А БМВ где собирают, под трампапасика пошлины попадают или нет?
Проблема не тільки в тому, в якій саме країні виконують фінальну збірку. До цього моменту деякі комплектуючі можуть перетинати кордони США-Мексика або США-Канада по кілька разів. Тому навіть якщо автівка ніби штатівська, це ще нічого не означає.
Абрвалг 05.04.2025 21:24 пишет: Все же это не vw:))).
Туарег я продав з пробігом ~140k. За цей час - виключно планові ТО та усунення наслідків дрібних інцидентів (подряпини, каміння в лобове ловив двічі). Зокрема по двигуну, підвісці, коробці, електроніці - жодних питань...
Наскільки я знаю, там інша турбіна, даунпайп, вихлоп і паливна. Трохи є відмінностей, але ШПГ наче однакова з молодшими версіями B48. З відмінностей по ТО, здається, масло також інше.
Paulskit 06.04.2025 19:40 пишет: Наскільки я знаю, там інша турбіна, даунпайп, вихлоп і паливна. Трохи є відмінностей, але ШПГ наче однакова з молодшими версіями B48. З відмінностей по ТО, здається, масло також інше.
B46 як і B48 э 3 види форсування 192 - 232-300 кс. Це 3 різні двигуни, всередині 2 перших майже однакові, але різні матеріали, а третій конструктивно інший. B46 та В48 однієї потужності відрізняються лише вентиляцією КВКГ, у B46 э вентиляція баку, пару додаткових трубочок та датчиків. Блок , поршнева, та головка абсолютно едентичні.
А що скажете за плагін 330е в кузові Г21? В багажнику плагіна Г20 взагалі нема місця( На м340і не тягну по грошам, але 330і виглядає трохи компромісом.
В плагіні наче є режим який дозволяє взагалі не юзати батарейку. А підзарядитися під супермаркетом виглядає привабливо) Звісно, наразі не маю можливості заряджати вночі, але очікую, що можливо з'явиться за пару років) Такий собі заділ на майбутнє.
hollywood 07.04.2025 14:02 пишет: А що скажете за плагін 330е в кузові Г21? В багажнику плагіна Г20 взагалі нема місця( На м340і не тягну по грошам, але 330і виглядає трохи компромісом.
В плагіні наче є режим який дозволяє взагалі не юзати батарейку. А підзарядитися під супермаркетом виглядає привабливо) Звісно, наразі не маю можливості заряджати вночі, але очікую, що можливо з'явиться за пару років) Такий собі заділ на майбутнє.
А чому 330i компроміс? ІМХО, найбільш збалансований варіант з усіх. 330e буде дорожче за m340i, тому якщо останню не тягнеш по грошам, 330е тим більш не має сенсу. 330e взагалі загадкова модель. Майже на 300 кг важче за 330i, дорожче за m340i.
hollywood 07.04.2025 14:02 пишет: А що скажете за плагін 330е в кузові Г21? В багажнику плагіна Г20 взагалі нема місця( На м340і не тягну по грошам, але 330і виглядає трохи компромісом.
А чому 330i компроміс? ІМХО, найбільш збалансований варіант з усіх. 330e буде дорожче за m340i, тому якщо останню не тягнеш по грошам, 330е тим більш не має сенсу. 330e взагалі загадкова модель. Майже на 300 кг важче за 330i, дорожче за m340i.
компроміс - бо взяв і забув, нема челленджу з електрикою )) поїздки в супермаркет на бензині жодної економії))) 330е та 330і їдуть майже однаково, але в плагині є оця фіча з "економією" Уявімо що я місяць буду їздити на одній електриці і раз на тиждень вмикати ДВЗ, оливу можна буде міняти раз в два роки ітд.ітп...
330е та 330і їдуть майже однаково, але в плагині є оця фіча з "економією" Уявімо що я місяць буду їздити на одній електриці і раз на тиждень вмикати ДВЗ, оливу можна буде міняти раз в два роки ітд.ітп...
Залежить від твоїх очікувань від авто. Між 330i і 330e майже 300 кг ваги різниці. Трохи зіпсований розподіл ваги по осям. Я б не очікував від неї таких же повадок, як від 330i. Якщо ж розглядати виокремлено, без оглядки на ДВЗ моделі, то динаміка у неї повинна бути краще ніж в 330i і буде економнішою по пальному. Не факт, що буде економічно більш вигідною, що там за обслуговування - дивись сам які у тебе "в селі" розцінки.
компроміс - бо взяв і забув, нема челленджу з електрикою )) поїздки в супермаркет на бензині жодної економії))) 330е та 330і їдуть майже однаково, але в плагині є оця фіча з "економією" Уявімо що я місяць буду їздити на одній електриці і раз на тиждень вмикати ДВЗ, оливу можна буде міняти раз в два роки ітд.ітп...
На сколько я помню в е330 нет возможности выключить стартстоп.
Cypriot 07.04.2025 17:03 пишет: У США 330E коштує однаково з 330I.
там у вас свій ринок.. наприклад в Австрії 530 на 7к дорожче 530е нової, бо немає податкової знижки. Місяць назад друг взяв у Відні, кому шо... я думаю зараз відпустило трохи від єлектрифакіції і можна буде скоро брати звичайні бензинки по норм цінах.