Х7 здався мʼякішим трохи і за рахунок цього тебе бовтає більше. Більше козлить на поліцейських. Плюс в салоні трохи відчуття автобусу, Х5 менше і затишніше, здалось що і шумка краща.
Домик 17.04.2025 16:11 пишет: Ранфлет та керованiсть? Не можливо)
Чому? Ранфлет сам по собі не має негативного впливу на керованість. Навпаки, жорстка боковина позитивно впливає на фідбек і точність керма.
З особистого досвiду на Альфi коли змiнив ранфлет на Мiшлен PS4S машинка вiдчулась комфортнiшою, особливо на малих ходах пiдвiски, наче зняв важкi зимовi черевики i взув легкi кросiвки
Так, це ж про непідресорені маси і повʼязаний комфорт, а не про керованість. У мене саме до ранфлету особливих претензій не було, має право на існування. Просто що вибору шин в ранфлеті особливо немає.
Paulskit 17.04.2025 16:28 пишет: Так, це ж про непідресорені маси і повʼязаний комфорт, а не про керованість. У мене саме до ранфлету особливих претензій не було, має право на існування. Просто що вибору шин в ранфлеті особливо немає.
Саме так, це про маси, i має право на існування. Але ранфлет заважкий
Paulskit 17.04.2025 15:35 пишет: Х7 здався мʼякішим трохи і за рахунок цього тебе бовтає більше. Більше козлить на поліцейських. Плюс в салоні трохи відчуття автобусу, Х5 менше і затишніше, здалось що і шумка краща.
Стосовно шумки, припускаю, вона навіть може бути однаковою конструктивно, але для "автобусу" цього недостатньо. Треба якось враховувати більший об'єм та додавати щось ще.
Paulskit 17.04.2025 16:28 пишет: Так, це ж про непідресорені маси і повʼязаний комфорт, а не про керованість. У мене саме до ранфлету особливих претензій не було, має право на існування. Просто що вибору шин в ранфлеті особливо немає.
Мені на звичайній також більше подобається Але таки є певний кайф в не зупинятись десь посеред дороги, а доїхати спокійно до шиномонтажа не сильно переживаючи.
До речі, про ранфлет. На шинах низького профілю вплив отієї підсиленої боковини мінімальний. То ж відчуття ніби "я все ще на ранфлеті" виникають не через жорсткість PS4s, а через тому що попередні Pirelli майже як звичайна гума.
Мені на звичайній також більше подобається Але таки є певний кайф в не зупинятись десь посеред дороги, а доїхати спокійно до шиномонтажа не сильно переживаючи.
давно расстался с ранфлетом и зафиксировал одни плюсы, но вот на днях пробил колесо - запаски нет, балонника нет, домкрата нет, да, у кого секретки скрутите их и выкиньте сразу, случилось в области, где шиномонтаж хз, хорошо был насос и балон с клеем. выкрутился.
первый случай и единственный за все время експлуатации авто (10лет)
первый случай и единственный за все время експлуатации авто (10лет)
воно завжди так, вперше та неочікувано пощастило, що балон допоміг, колись на одеській розпороло шину так, що тільки заміна (на докатці допхався до Одеси і там купив шини і ремонт диску ), тепер мені очково на дальняки без запаски/докатки їхати.
може у вага немає такої проблеми, а секретки бмв знімаються сваркою, болгаркою та іншими танцями в присядку.
Більшість автовласників в Україні перекидають гуму чи колеса в зборі двічі на рік. Тобто двічі на рік секретки викручують за закручують знов. Якось складно уявити сценарій, за якім все це робиться за допомогою болгарки
В ответ на: А в чому проблема із секретками? Вже років десять на різних авто стоять. Коли потрібно, завжди викручувалися нормально
якраз викрутити стає проблемою на 3-й сезон як правило, і коли в 2017 році мені не вдалося переобутися, мені дали контакт людини на перова, яка "відкручує" секретки, він їх зняв за 3 хвилини. Сенсу в них ніякого - вони знімаються миттєво