Потенційні покупці вони такі. Офіційні авто з офіційним же обслуговуванням, ремонтом і повністю прозорою історією їх лякають. Зато біточки з фаршу не лякають. Штош. Якось цю ситуацію ми переживемо.
Z@B 24.05.2025 20:02 пишет: Друже, я не оцінюю в стилі фтоюа правильно ти зробив чи ні.
Просто попереджаю, що, якщо не дай боже, доведеться зі страхової вінуватця відбивати по осаго - то його страхова буде керуватись тією методикою.
І вони не виплатять тобі повну ціну заміни запчастин.
З 2025 року при виплаті ОСАГО знос також не враховується. Але пофіг, бо сподіватись відремонтувати в випадку чого за ціну компенсації не дуже далекоглядно. Там по переду тільки стільки датчиків, адаптивні фари, активні жалюзі, ти в ті копійки що виплатять не влізеш ніяк. Тому КАСКО і спимо спокійно.
Ви зараз керуєтесь конкретним власним досвідом чи виключно абстрактною теорією?
Досвідом, коли я відбивав спробу застосувати коефіціент зносу, і наступним досвідом планування і розрахунків ремонту, коли застосування цього коефіціенту було вже обгрунтованим і немінучим.
Z@B 24.05.2025 20:02 пишет: Друже, я не оцінюю в стилі фтоюа правильно ти зробив чи ні.
Просто попереджаю, що, якщо не дай боже, доведеться зі страхової вінуватця відбивати по осаго - то його страхова буде керуватись тією методикою.
З 2025 року при виплаті ОСАГО знос також не враховується. Але пофіг, бо сподіватись відремонтувати в випадку чого за ціну компенсації не дуже далекоглядно. Там по переду тільки стільки датчиків, адаптивні фари, активні жалюзі, ти в ті копійки що виплатять не влізеш ніяк. Тому КАСКО і спимо спокійно.
Мей бі, я ж кажу - мій досвід може бути застарілим і щось вже змінилось.
Мей бі, я ж кажу - мій досвід може бути застарілим і щось вже змінилось.
як мінімум те що в договорі каско знос не рахується, принаймні у мене теж так само як у інших чому вам рахували по іншому - хз з осаго інша справа як мінімум тому що виплачувала раніше не ваша страхова а винуватця і що там за страхова взагалі велике питання, але в цьому році наче поміняли багато чого, сподіваюсь не буде нагоди цікавитись точно що до чого
Покатавшись на X6M все більше задумуюсь про M3. Трохи не вистачає в M340 ще більш вираженої задньопривідності і можливості відключити перед. Всі інші моменти (типу шин і гальм) - легко вирішуються. А ось налаштування приводу - ніяк. Є, звісно, костилі в вигляді XDelete, але немає впевненості, що воно адекватно працює і не приведе до негативних наслідків. Разом з тим, не хочу втрачати комфорт і всеядність підвіски 340. Можливість їхати швидко не надто перебираючи якістю дороги навіть на 19 колесах це дуже приємно. Де б М3 взяти на такий же довготривалий тест, щоб зрозуміти, чи зможу з нею жити.
Покатав на тест-драйві сьогодні 320i на Баварії. Що зрозумів: гальма чутливі і здались неінформативними (у Кантрімена, якого тест-драйвив в неділю сильно краще). Кермо наче неінформативне, але з-за поганого маршруту сказати складно.
Так само незрозуміло, як взагалі машина повертає. Праворуч на Василенка, праворуч на проспект, праворуч на Гарматну, праворуч на Гавела, припаркувались. Всюди світлофори, люди, все повільно. Задній привід? Ну хоча б зрозуміло, що зі звичайною підвіскою їде комфортно.
М340 не особливо дорожче за 320 в гарній комплектації, але їздити на ній мені нема де абсолютно. Заправляти треба буде частіше, і всі навколо будуть бісити
Висновок: хз. Такий формат тест-драйву нічого не дає зрозуміти про машину, яка потенційно може бути приємна в керуванні.
Треба дивитись яка саме комплектація в тій 320, бо можуть бути дуже суттєві відмінності по підвісці, коробці, рульовому. Хоча 340 буде керуватись все одно по іншому, там інша рейка і трохи інший розподіл ваги. Єдине що можу сказати, після 3 літрів назад на 2 не хочеться взагалі. Я думав над 330 в свій час, щоб зекономити трохи грошей. Дуже радий, що таки взяв 340, було б великою помилкою взяти це авто на 2 літрах.
Paulskit 29.05.2025 12:31 пишет: Треба дивитись яка саме комплектація в тій 320, бо можуть бути дуже суттєві відмінності по підвісці, коробці, рульовому. Хоча 340 буде керуватись все одно по іншому, там інша рейка і трохи інший розподіл ваги. Єдине що можу сказати, після 3 літрів назад на 2 не хочеться взагалі. Я думав над 330 в свій час, щоб зекономити трохи грошей. Дуже радий, що таки взяв 340, було б великою помилкою взяти це авто на 2 літрах.
Вони звісно є, 320i на стандартній підвісці, а 340 на М-адаптивній.
Ну тобі наче є де на ній їздити, по Богатирській там, по Вишгородській. На моїх маршрутах якось не особливо є де втопити чи порулити
Знову прийшов хвалити PS4s*. Зараз по теплому, коли на вулиці температура стабільно наближається до 30 градусів зачеп просто неймовірний. На віражах побачити 1G на графіку немає жодних проблем, ні натяку за знос чи understeer.
Paulskit 04.06.2025 15:57 пишет: Знову прийшов хвалити PS4s*. Зараз по теплому, коли на вулиці температура стабільно наближається до 30 градусів зачеп просто неймовірний. На віражах побачити 1G на графіку немає жодних проблем, ні натяку за знос чи understeer.
Подниму чуть тему, прокатился около 1500 км на западную и назад. Мотор, управление, сидушки все выше всяких похвал. По расходу особенно был удивлен, постоянный круиз где это возможно в режиме ЕКО про на 120, средний 5,7 л\100км и это с кондеем. ЕКО про конечно сильно экономит топливо, но на обгонах приходилось включать комфорт в некоторых местах.