autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

BMW 3-series (G20, restyle) (31/33)

Супер писатель! **
22 года за рулем, Киев
С нами с 02.02.2008

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: axon]
      3 июля 2025 в 16:46 Гілками

axon 03.07.2025 14:39 пишет:

Andrey120 03.07.2025 13:40 пишет:

в карплей працює вже більше року в Україні,

в карплеї про які карти ти кажеш?

гугл карти

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P ***
Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Cypriot]
      3 июля 2025 в 23:45 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Сьогодні не найкращий вечір для демонстрації, бо тривога і GPS лежить, але все ж. Он там в правому кутку.

Сьогодні не найкращий вечір для демонстрації, бо тривога і GPS лежить, але все ж. Он там в правому кутку

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Paulskit]
      4 июля 2025 в 09:51 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Таки є.
Але без обмежень швидкості.
В Європі показує ліміти.

Таки є. Але без обмежень швидкості

Достоевский *
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2010

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: vvvolf]
      4 июля 2025 в 10:24 Гілками

судячи з фото це карплей, а у кого в аа працює?

важничающий писатель *
44 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.08.2008

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Cypriot]
      4 июля 2025 в 12:34 Гілками

Цікаво глянути в себе працює чи ні, заквжди Waze користуюся.

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Disnake]
      4 июля 2025 в 17:28 Гілками

Disnake 04.07.2025 10:24 пишет:

Я знайшов де включити, але все одно не виводить в АА. Перевірено в Європі. Обмеження показує, спідометр ніт. Хз чого так

старый писатель *
С нами с 25.12.2007

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Sashok_Accent]
      5 июля 2025 в 22:00 Гілками

Sashok_Accent 04.07.2025 17:28 пишет:

Я знайшов де включити, але все одно не виводить в АА. Перевірено в Європі. Обмеження показує, спідометр ніт. Хз чого так

Аналогічно. На телефоні - є, в АА ні. Але я не доганяю, нащо воно взагалі )) Обмеження є, хоч і не завжди вірне. Спідометр перед очіми, не треба косити в бік. Хіба що карта прям на приборці, но в мене такого немає

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: valkr]
      6 июля 2025 в 14:23 Гілками

valkr 05.07.2025 22:00 пишет:

Sashok_Accent 04.07.2025 17:28 пишет:

Аналогічно. На телефоні - є, в АА ні. Але я не доганяю, нащо воно взагалі )) Обмеження є, хоч і не завжди вірне. Спідометр перед очіми, не треба косити в бік. Хіба що карта прям на приборці, но в мене такого немає

Ну воно трохи наглядно коли поруч обмеження і реальна швидкість

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Sashok_Accent]
      25 июля 2025 в 00:34 Гілками

За рік з BMW дійшов висновку, що клімат у ВАГа працює чіткіше. Там дійсно один раз виставив температуру і все, практично нічого не торкаєшся. На X5 довелося смикати налаштування трохи більше (переважно влітку). І є одна особливість, яка відверто підбішує. Автівка може самостійно ввімкнути кондиціонування на основі показників якогось датчику, що вимірює вологість повітря. На перший погляд, норм - скло не має пітніти. Але два "але".
1. На екрані клімату немає жодної індикації, визначити, що працює компресор, можна лише за відчуттями.
2. Функція не вимикається (принаймні, я не знайшов).

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.09.2007

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: skov]
      25 июля 2025 в 12:55 Гілками

skov 25.07.2025 00:34 пишет:

Автівка може самостійно ввімкнути кондиціонування на основі показників якогось датчику, що вимірює вологість повітря. На перший погляд, норм - скло не має пітніти.

Так не тільки в бмв

Але два "але".
1. На екрані клімату немає жодної індикації, визначити, що працює компресор, можна лише за відчуттями.

І це бентежить чому?

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: SiViG]
      25 июля 2025 в 13:57 Гілками

SiViG 25.07.2025 12:55 пишет:

Так не тільки в бмв

На ВАГах я такого не бачив. Якщо кондиціонер вимкнений, значить він вимкнений.

В ответ на:

І це бентежить чому?

Тому що звик вимикати кондей за кілька хвилин до того, як глушити двигун. А тут автівка не просто може сама його активувати в непотрібний момент, так ще й не повідомляє про це водія. Я не проти автоматизації, я проти прихованої автоматизації, від якої неможна відмовитись.

Інший приклад - обігрів дзеркал. Ним взагалі ніяк не можна керувати. Працює автоматично. Може, окрема фізична кнопка вважається надто дорогим рішенням, та що заважало намалювати її на екрані чи додати пункт в меню

старожил *
25 лет за рулем, Киев
С нами с 27.03.2008

27 июля 2025 в 17:23 Гілками

За рік з BMW дійшов висновку, що клімат у ВАГа працює чіткіше. Там дійсно один раз виставив температуру і все, практично нічого не торкаєшся. На X5 довелося смикати налаштування трохи більше (переважно влітку). І є одна особливість, яка відверто підбішує. Автівка може самостійно ввімкнути кондиціонування на основі показників якогось датчику, що вимірює вологість повітря. На перший погляд, норм - скло не має пітніти. Але два "але".
2. Функція не вимикається (принаймні, я не знайшов).

Дивно, не помічав на g01 такого. Як людина, що користувалась 20 років вагівськими кліматами, то взагалі ніяких питань з бмвшним.

Мені навпаки подобається одна штука, яка в вагах (принаймі, в машинах до 2016 року) не було: В авто-режимі можна регулювати оберти вентилятора. Це просто бімба якась =)

Тобто ти ставиш 22 градуси, авто режим і ... при цьому можеш регулювати оберти вентилятора і воно не скидає твоє "авто" =) Просто спасіння, для тих, хто не любить щоб йому холодним повітрям видувало мозок через вуха. А в жару в вагах саме так і було.

Щодо автовимикання, то можливо воно і існує, але я його ніколи не помічав. Тобто клімат в салоні нормльний і як воно там і куди дує, то хай само визначає =)

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Denbora]
      28 июля 2025 в 13:03 Гілками

Denbora 27.07.2025 17:23 пишет:

Дивно, не помічав на g01 такого. Як людина, що користувалась 20 років вагівськими кліматами, то взагалі ніяких питань з бмвшним.

Та глобальних питань і в мене немає (при тому, що я теж ті самі ~20 років з VW/Skoda). Та чомусь дрібних зауважень більше, ніж очікував.

V.I.P ***
      28 июля 2025 в 13:09 Гілками

У мене зауважень до клімату немає, працює краще ніж в Леоні, особливо автоматична програма. Хоча і в Леоні також все працювало нормально. До X6M були схожі зауваження, може якось з розмірами салону повʼязано, а може в ID.7 автоматична програма працює гірше. Загалом не скажу, що це щось що кидалось в очі.

Супер писатель! **
41 год (24 года за рулем), Киев
С нами с 14.12.2006

28 июля 2025 в 13:56 Гілками

skov 25.07.2025 13:57 пишет:

Тому що звик вимикати кондей за кілька хвилин до того, як глушити двигун.

Якщо вимкнути кондей перед завершенням поїздки, то він не увімкнеться, у мене такого жодного разу не було.
І автоматично він працює з початку запуску авто, якщо потім вимкнути, то більше сам не вмикається. Також якщо був вимкнутий, то після запуску може попрацювати і далі сам вимкнеться і більше не буде працювати. Це те що я на своєму авто помічав.

skov 25.07.2025 13:57 пишет:

Інший приклад - обігрів дзеркал. Ним взагалі ніяк не можна керувати. Працює автоматично. Може, окрема фізична кнопка вважається надто дорогим рішенням, та що заважало намалювати її на екрані чи додати пункт в меню

Обігрів працює по датчику дощу і коли увімкнено авто режим двірників. Спочатку теж не розумів, чому я не можу кнопкою вмикнути, а потім так звик, що наче так має бути на всіх авто. Дзеркала завжди сухі і я не думаю що і коли вмикати. Особливо класно дружині на її G01, вона просто їздить і все, авто робить комфорт і нічого тикати не потрібно.

Змінено ollsoft (13:56 28/07/2025)

Супер писатель! **
41 год (24 года за рулем), Киев
С нами с 14.12.2006

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Denbora]
      28 июля 2025 в 13:59 Гілками

Denbora 27.07.2025 17:23 пишет:

Мені навпаки подобається одна штука, яка в вагах (принаймі, в машинах до 2016 року) не було: В авто-режимі можна регулювати оберти вентилятора. Це просто бімба якась =)

На сучасних вагах це є, але воно в меню сховано і там зазвичай три режими - тихо, середньо і максимум.
В БМВ (напевно і в деяких інших авто) режимів набагато більше. І це не просто швидкість вентилятора, це автоматична швидкість і по суті виставляєьться дозволений максимум, а далі воно вже регулює швидкість в заданому діапазоні.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: ollsoft]
      28 июля 2025 в 14:30 Гілками

ollsoft 28.07.2025 13:56 пишет:

Якщо вимкнути кондей перед завершенням поїздки, то він не увімкнеться, у мене такого жодного разу не було. І автоматично він працює з початку запуску авто, якщо потім вимкнути, то більше сам не вмикається. Також якщо був вимкнутий, то після запуску може попрацювати і далі сам вимкнеться і більше не буде працювати.

Я під'їжджаю до будинку, глушу двигун та заношу речі в хату. Потім повертаюся до автівки щоб переставити її на паркінг. Заводжу двигун, клімат вмикається (без жодної індикації), і за ці пару хвилин, які потрібні на переміщення, встигає надути крижане повітря у вентиляцію. Паркуюся, остаточно вимикаю двигун та спостерігаю як на вентиляційних отворах формується конденсат (звісно, що він є і всередині).

В ответ на:

Обігрів працює по датчику дощу і коли увімкнено авто режим двірників.

Не тільки. Мабуть, ще по температурі, бо взимку сніг із дзеркал тане, навіть якщо не користуватися двірниками. Але тут примусова автоматизація принаймні не створює проблем.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: ollsoft]
      28 июля 2025 в 14:35 Гілками

ollsoft 28.07.2025 13:59 пишет:

На сучасних вагах це є, але воно в меню сховано і там зазвичай три режими - тихо, середньо і максимум.

І не тільки на сучасних. В Турі NF теж було. Та все ж, відкоригувати інтенсивність обдуву одним натисканням кнопки (як в BMW) зручніше, ніж лізти в меню (як у ВАГ).

старый писатель **
Киев
С нами с 18.04.2008

28 июля 2025 в 14:54 Гілками

skov 28.07.2025 14:30 пишет:

Я під'їжджаю до будинку, глушу двигун та заношу речі в хату. Потім повертаюся до автівки щоб переставити її на паркінг. Заводжу двигун, клімат вмикається (без жодної індикації), і за ці пару хвилин, які потрібні на переміщення, встигає надути крижане повітря у вентиляцію. Паркуюся, остаточно вимикаю двигун та спостерігаю як на вентиляційних отворах формується конденсат (звісно, що він є і всередині).

Інертність системи? поки ходив - випаровувач на залишках тиску вихолов дуже сильно, і тобі потім просто вентиляторами цей холод видуло в салон?

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: BMW 3-series (G20, restyle) [Re: Paulskit]
      28 июля 2025 в 15:11 Гілками

Paulskit 28.07.2025 13:09 пишет:

У мене зауважень до клімату немає, працює краще ніж в Леоні, особливо автоматична програма. Хоча і в Леоні також все працювало нормально. До X6M були схожі зауваження, може якось з розмірами салону пов'язано, а може в ID.7 автоматична програма працює гірше. Загалом не скажу, що це щось що кидалось в очі.

Зауваження, що я згадав, не те що б прямо дуже помітні або надто критичні. Дійсно, дрібниці. Але якщо вже бренд позиціонує свої моделі як преміальні, то очікування / вимоги до них стають суворішими. Зокрема, саме в плані уваги до дрібниць.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
5 користувачів і 48 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 56794

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія