Не зовсім в контексті теми, але все ж. It's Official: Mercedes Is Killing The Four-Cylinder C63 Гарний приклад, що буває коли не розумієш свою аудиторію. Поміняти V8 на рядну четвірку, але підкинути потужності за рахунок батареї. На диво всім виявилось все одно і на 700 сил, і на цифри до 100. Я дуже радію цьому епік фейлу, бо це гарний урок не тільки мерседесу, а і всьому ринку, що буває, коли виробник робить фігню.
Та гібриди це зло, і нє туда і нє сюда.
Мені сподобалося порівняння i5 vs 530e vs 520i від Карвау. Найкращій виявився...
Цікаво, як у Доджа вийшло зробити настільки повільне авто з 550 кс. Мені дуже цікаво було б замість RS3 там M340i побачити, щось підказує, що результат був би достатньо близьким.
Цікаво, як у Доджа вийшло зробити настільки повільне авто з 550 кс. Мені дуже цікаво було б замість RS3 там M340i побачити, щось підказує, що результат був би достатньо близьким.
Дуже просто: новий Чаржер довжиною 5.24 метра і має 2.2 тонни ваги.
Не зовсім про G20, але все ж в цю сторону.
Тут нема чого думати, все вирішує PS/kg Але M340i все ж таки цивільне авто.
Абсолютно цивільне. Тому і було цікаво порівняти з вундервафлею від Доджа. 500 кс, як не крути, повинні бути сильно швидші.