На Теслу в прошлом году на колеса где-то 6-7К баксов ушло На БМВ уже минус два 20-х колеса. Суммарно с монтажами мобильніми уже 800 баксов.
Есть жеание купить 18-й комплект на лето, если на суппорта налезет
Купляй ковані диски - більш витривалі до ударів. У мене до війни була зима на 18-ках і літо 18-те на період, поки зимові ями полатають. На літо 21-ші.
Випадково натрапив на цю красуню )).
Випадково натрапив на цю красуню ))
2
О, драсьте, я там сьогодні зранку тусив, її тож дивився, на Гавела. Тебе правда не бачив
О, драсьте, я там сьогодні зранку тусив, її тож дивився, на Гавела. Тебе правда не бачив
Я швидесенько. Вліз, покрутив кермо. Відмітів, що після кросоверів, влазити важкувато. Але аж разбередило-спробувати универсальчик на 6 горшків.
Я швидесенько. Вліз, покрутив кермо. Відмітів, що після кросоверів, влазити важкувато. Але аж разбередило-спробувати универсальчик на 6 горшків.
А що там твій Порше? Як враження за пів року експлуатації?
Та вже практично рік. Він розкривається з часом. Наскільки гарно налаштован клімат, як "дорого" він їде. Запах шкіри і тактільні задоволення. Поки що це найкраща машина на якої я довго їздив. Зробив ТО2- це таки експіріенс)). Поки ще єдина грусть-некваплива робота карплея і його реалізація в мудьтімедіці.
...
Та вже практично рік. Він розкривається з часом. Наскільки гарно налаштован клімат, як "дорого" він їде. Запах шкіри і тактільні задоволення. Поки що це найкраща машина на якої я довго їздив. Зробив ТО2- це таки експіріенс)). Поки ще єдина грусть-некваплива робота карплея і його реалізація в мудьтімедіці.
Згоден От такі дрібниці тільки з часом помічаєш. Особливо коли пересідаєш на щось простіше, де наче все те саме, але є нюанс.
Розкажи за ТО.
...
Згоден От такі дрібниці тільки з часом помічаєш. Особливо коли пересідаєш на щось простіше, де наче все те саме, але є нюанс.
Розкажи за ТО.
ТО просте- масло і фільтри. 33 тис грн. і це коли долар був маленький)). Ось думаю, чи поміняти до того як колодки зітруться)), там дивовижні ціні)).
Ось де справжній преміум по цінам
Та нема там того космосу, якщо до дилера не їздити. В минулому році міняв по кругу диски з колодками. Вклався в 500 € по ate. Зч свої, сервіс спеціалізований (пів Кракова свої не гарантійні порші там обслуговує) але не дилер.
Та нема там того космосу, якщо до дилера не їздити. В минулому році міняв по кругу диски з колодками. Вклався в 500 € по ate. Зч свої, сервіс спеціалізований (пів Кракова свої не гарантійні порші там обслуговує) але не дилер.
Оригінал чи не оригінал, офіціали чи ні це взагалі окрема тема. У мене, наприклад, немає ні бажання ні часу шукати сервіс якому можна машину довірити. Те ж саме з замінниками. Хочеться так щоб приїхав, віддав, забрав. Без ось цього всього гемору з пошуком і підбором.
На Теслу в прошлом году на колеса где-то 6-7К баксов ушло На БМВ уже минус два 20-х колеса. Суммарно с монтажами мобильніми уже 800 баксов.
Купляй ковані диски - більш витривалі до ударів. У мене до війни була зима на 18-ках і літо 18-те на період, поки зимові ями полатають. На літо 21-ші.
Та в мене більше по шинам прайс...
По багатому.
Та це капець
Проіхався сьогодні Львів-Київ-Львів на Короллі. Між Туарегом і БМВ3 вибрав би останнє навіть на заниженій підвісці і ізоленті. Ями є, але в ясну погоду без проблем можна контролювати. Є і свіжі латки. Ремонти відбуваються.
Проіхався сьогодні Львів-Київ-Львів на Короллі. Між Туарегом і БМВ3 вибрав би останнє навіть на заниженій підвісці і ізоленті.
Проїхати ділянку на Короллі, та обрати після цього між Туарегом та трійкою, на яких не їздив - це потужно
Проіхався сьогодні Львів-Київ-Львів на Короллі. Між Туарегом і БМВ3 вибрав би останнє навіть на заниженій підвісці і ізоленті.
Проїхати ділянку на Короллі, та обрати після цього між Туарегом та трійкою, на яких не їздив - це потужно
Потужно - це не розуміти логічних звʼязків. Кліренс Королли - 120/130 мм Вище писали, що на Туарегу по теперішніх дорогах комфортніше ніж на БМВ
Давайте закриємо тему з Туарегом і ямами. Вона себе вичерпала вже давно.
Випадково натрапив на цю красуню )).
Вау,ого, универсал (или как там его по новому теперь зовут, если кузов как у москвича-комби?)! Так это ж мечта половины, ну ок, не половины, но многих автоуашников. Ну, теперь заживут.