Greeny. Я хз чому форум тебе процитував, якщо натиснути просто "Відповісти" знизу.
Що ти маєш на увазі?
Забий)
Хочу поділитись ще невеликим лайфхаком, яким вже давно користуюсь. Потрібні запчастини частіше всього дешевше! купувати напряму у Баварії (shop.bmw.ua), ніж на всяких екзістах.
Як приклад:
"Немає в наявності" боятись не варто, натискаємо передзамовлення і оформлюємо. Везти все одно будуть під замовлення, як і на маркетплейсах. Різниця більше 10% тільки на вартості запчастини. При цьому, безкоштовна доставка, немає гемору з незрозумілими продавцями, ризиками по оплаті і термінами. Рекомендую.
"Немає в наявності" боятись не варто, натискаємо передзамовлення і оформлюємо. Везти все одно будуть під замовлення, як і на маркетплейсах. Різниця більше 10% тільки на вартості запчастини. При цьому, безкоштовна доставка, немає гемору з незрозумілими продавцями, ризиками по оплаті і термінами. Рекомендую.
Сильно гепнувся в ямку?
У мене все ціле, навіть диски рівні. Я хочу на 255 по колу перейти. Ну або 245/255 перед/зад. Рідні 225 спереду ну дуже потенціал авто обмежують. Типу, я розумію навіщо вони так зробили, для 320 чи 330, напевно, їх достатньо. Для M340 ні, інші режими значно. Правда варіантів дисків поки не надто багато в R19. В R20 - значно більше, але це бред, мені їздити треба.
У мене все ціле, навіть диски рівні. Я хочу на 255 по колу перейти. Ну або 245/255 перед/зад. Рідні 225 спереду ну дуже потенціал авто обмежують. Типу, я розумію навіщо вони так зробили, для 320 чи 330, напевно, їх достатньо. Для M340 ні, інші режими значно. Правда варіантів дисків поки не надто багато в R19. В R20 - значно більше, але це бред, мені їздити треба.
Підкажи будь ласка, яка витрата бензину в різних режимах? Наприклад за містом при середній 90-100 (спокійна їзда небільше 130 км/год) За містом при середній 140-150 - це коли дубасити на прямих +-200 з різкими прискореннями/уповільненнями. Умовне місто на короткі пробіги в пару км з середньою швидкість +-15 км/год.
Також питання до палива - чи працює авто на 95 бензині в стандартних режимах? Чи тільки 98/100 приймає?
П.с. і яка середня витрата з початку експлуатації авто та яка середня швидкість? Дякую
Підкажи будь ласка, яка витрата бензину в різних режимах?
Заставляєш стару людину йти на вулицю і дивитись
Підкажи будь ласка, яка витрата бензину в різних режимах? Наприклад за містом при середній 90-100 (спокійна їзда небільше 130 км/год)
Не знаю, видумувати не буду, по трасі так не їжджу.
За містом при середній 140-150 - це коли дубасити на прямих +-200 з різкими прискореннями/уповільненнями.
10л. Не впевнений на рахунок середньої, але це режим 200-220 по трасі і 70 на білому фоні.
Умовне місто на короткі пробіги в пару км з середньою швидкість +-15 км/год.
Таких режимів у мене також немає, це прям постійні затори, я краще зроблю коло на 10 км ніж буду стояти.
Також питання до палива - чи працює авто на 95 бензині в стандартних режимах? Чи тільки 98/100 приймає?
99% часу їжджу на преміальному 95 (Пульс, Мустанг, Вентус, етс). Різниці між 95 і 98 не бачу ніякої. 98-100 рідко можу залити коли жарко, +30 і вище, але різниці в потужності немає.
П.с. і яка середня витрата з початку експлуатації авто та яка середня швидкість? Дякую
З заводу:
За зиму:
Від останньої заправки:
Середня рік за роком 11.4. Можна глянути пости за попередній рік в даній темі, все те саме. Чистого міста у мене мало, але якщо є, виходить десь біля 10л. В спокійному режимі, просто в потоці, менше 9. Привозив і 7 з копійками, але це треба вже дуже втомленому бути. В змішаному режимі витрата росте, десь до 12, бо значно зростає і швидкість.
А чого ви очікували? Що можна буде замінити майже 10 річне авто на нове з мінімальною доплатою?
та ничего особо не ожидал, но жабу надо как-то умасливать. с одной стороны получишь свежие экранчики + лучше подвеску, с другой сопоставимую мощность.
За такою логікою пересідати з Туарега на X5 не було жодного сенсу: буквально ті самі свіжі екранчики, краща підвіска та співставна потужність. Але щось підказує, що між Туром та X5 та сама прірва, як між попередньою та поточною "трійками".
я ж не скрываю, это от бедности
Підкажи будь ласка, яка витрата бензину в різних режимах?
Заставляєш стару людину йти на вулицю і дивитись
Підкажи будь ласка, яка витрата бензину в різних режимах? Наприклад за містом при середній 90-100 (спокійна їзда небільше 130 км/год)
Не знаю, видумувати не буду, по трасі так не їжджу.
...
Таких режимів у мене також немає, це прям постійні затори, я краще зроблю коло на 10 км ніж буду стояти.
99% часу їжджу на преміальному 95 (Пульс, Мустанг, Вентус, етс). Різниці між 95 і 98 не бачу ніякої. 98-100 рідко можу залити коли жарко, +30 і вище, але різниці в потужності немає.
З заводу:
За зиму:
Від останньої заправки:
Середня рік за роком 11.4. Можна глянути пости за попередній рік в даній темі, все те саме. Чистого міста у мене мало, але якщо є, виходить десь біля 10л. В спокійному режимі, просто в потоці, менше 9. Привозив і 7 з копійками, але це треба вже дуже втомленому бути. В змішаному режимі витрата росте, десь до 12, бо значно зростає і швидкість.
Дякую!
Правда варіантів дисків поки не надто багато в R19. В R20 - значно більше, але це бред, мені їздити треба.
Знаю, що ви не фанат лівих кованих дисків незрозумілого походження. Менше з тим, мій досвід з ними поки що позитивний. На X5 вибір фірмових колес теж доволі обмежений, а ковка під замовлення - це можливість зробити все під свої потреби та бажання.
Правда варіантів дисків поки не надто багато в R19. В R20 - значно більше, але це бред, мені їздити треба.
Знаю, що ви не фанат лівих кованих дисків незрозумілого походження. Менше з тим, мій досвід з ними поки що позитивний. На X5 вибір фірмових колес теж доволі обмежений, а ковка під замовлення - це можливість зробити все під свої потреби та бажання.
Так, я чув позитивні відгуки, але не готовий. Я дивився на Rays G025, є в нереально крутому кольорі в потрібних розмірах, але не знайшов хто може їх сюди привезти під якісь адекватні гарантії. Тільки ліві тіпи з "передплата 100%". Пасіба Також, є гарний варіант з BBS CI-R Unlimited, але вживу подивитись немає десь, навіть у офіційного представника. Не готовий в сліпу брати колір.
Забив)).
Також, є гарний варіант з BBS CI-R Unlimited, але вживу подивитись немає десь, навіть у офіційного представника. Не готовий в сліпу брати колір.
На форумах bimmerpost в гілках, де виробники дисків презентують свою продукцію, не дивились? Звісно, це теж не вживу, проте фото там зазвичай якісні...
Також, є гарний варіант з BBS CI-R Unlimited, але вживу подивитись немає десь, навіть у офіційного представника. Не готовий в сліпу брати колір.
На форумах bimmerpost в гілках, де виробники дисків презентують свою продукцію, не дивились? Звісно, це теж не вживу, проте фото там зазвичай якісні...
Там народ ну дууууже любить колхозити. Типу, поставив 9.5J на перед, так, трошки затирає при вивороті, але норм, їздити можна. Плюс у них підвіска інша, стійки тонші ніж у нас, тому їм, наприклад, стає 245/40R19 на перед, а нам ні. Загалом, варіантів в рідних розмірах, щоб не треба було ніяких проставок, кілець ну прям дууже мало. А ті що є, привезти важко. У мене основна задача не зовнішній вигляд, а зачеп і правильна робота підвіски. Тому дуже важливо, щоб все правильно працювало в сумі, а це дуже конкретні параметри ширини і вильоту, буквально по парі мм в кожну сторону. Я знаю, що більшість паритись не буде, ляпсь який небудь китай за 200 баксів і поїхали. Я так не хочу, я бачив, що робить з M340 неправильний підбір дисків/шин, підвіска перестає працювати зовсім, балансу в шасі ніякого.
Тільки ліві тіпи з "передплата 100%". Пасіба
Не агітую, але наприклад через цю фірму замовляв вже 2 комплекти. Приїжджали за 10 днів нові, в заводському пакуванні. Ціни ніби найнижчі на ринку.
Саме згаданих в каталозі може і нема, але не думаю можна уточнити...
Дякую, подивлюсь, що у них є
Там народ ну дууууже любить колхозити. Типу, поставив 9.5J на перед, так, трошки затирає при вивороті, але норм, їздити можна.
"Колхозу" вистачає, правда. Але я не про "народ", а про гілки, де виробники дисків демонструються свою продукцію. Для оцінки саме зовнішнього виду (зокрема кольору) має бути норм. Бо там якісні фото реальних авто, а не просто рендер на сайті веб-магазину.
У мене основна задача не зовнішній вигляд, а зачеп і правильна робота підвіски. Тому дуже важливо, щоб все правильно працювало в сумі, а це дуже конкретні параметри ширини і вильоту, буквально по парі мм в кожну сторону.
Це як раз не проблема. Виготовлять згідно тих параметрів, які ви самі надасте.