Друге ТО було на Макан. Масло і фільтр масляний і огляд, чуть більше 30 тис грн. До речі, продав вже.
Той самий калькулятор для пробігу 30 тис км нарахував 22770 грн. Додався салонний фільтр та роботи по його заміні. Звісно ж, моторна олива та фільтр + роботи по заміні + діагностика теж присутні.
Ну, як є.
Ось що нарахував калькулятор на офіційному сайті Porsche. Звісно, не 10k, але підозрюю, що і на Баварії ціни виросли з серпня 2025-го, коли я робив перше ТО.
Друге ТО було на Макан. Масло і фільтр масляний і огляд, чуть більше 30 тис грн. До речі, продав вже.
А чого так швидко?
Награвся. Буду шукати нову іграшку)).
Ось що нарахував калькулятор на офіційному сайті Porsche. Звісно, не 10k, але підозрюю, що і на Баварії ціни виросли з серпня 2025-го, коли я робив перше ТО.
Ти не угомонишся Що далі?
Чесно. Не знаю. Буду пробувати повільно.
...
Ти не угомонишся Що далі?
ставлю на 340 универсал
Ні, мені занизька, нажаль.
Ні, вангую якась Тойота чи електричка.
Та боронь господь))
Той самий калькулятор для пробігу 30 тис км нарахував 22770 грн. Додався салонний фільтр та роботи по його заміні. Звісно ж, моторна олива та фільтр + роботи по заміні + діагностика теж присутні.
Ну, як є.
Просто не дуже зрозуміло, що саме є. Може, офіційний калькулятор бреше, може вам ще щось робили, що не згадано в розрахунку на сайті.
P.S. Для порівняння. Салонний фільтр на X5 коштує ~9400 грн. На Макан (на сайті Porsche) - 4100. Тобто якісь позиції дорожче для Porsche, якісь - для BMW. Припускаю, "в середньому по лікарні" Порш трохи більше грошей вимагатиме, але не в рази.
Пропоную закрити тему з Поршами. Альтернатив 3 серії у них в лінійці все одно немає.
Пропоную закрити тему з Поршами. Альтернатив 3 серії у них в лінійці все одно немає.
На тлі вдалої та збалансованої G20, альтернативу знайти складно. Навіть у самої BMW
Полазив по універсалу сьогодні. Це кайф, не думав що так сподобається. Виглядає вживу суперово, на фото наче важкий трохи, вживу ні. Багажник прекрасний, окреме місце для шторки, неочікувано є фіча завантаження через скло. Думав це тільки на іксах. Щось для мене сенс Х3 втратився взагалі. Ще й в м340 варіанті.
Це кайф, не думав що так сподобається. Виглядає вживу суперово
Прям сподобався більше за седан? Бачив G21 на дорозі, гарно виглядає, але седан все ж більш елегантний і динамічний вид має.
Це кайф, не думав що так сподобається. Виглядає вживу суперово
Прям сподобався більше за седан? Бачив G21 на дорозі, гарно виглядає, але седан все ж більш елегантний і динамічний вид має.
Не більше, але деякі моменти здивували. Наприклад, весь багажник в алькантарі У мене частково є пластик, тут ні. Організація простору під фальш підлогою краще ніж в седані. Загалом, немає враження великого грузного авто. Там поруч Х3 стоїть, дуже бюджетним відчувається в порівнянні, хоч коштує дорожче (і це за 2л). Я просто зловив себе на думці, що якби був треба багажник, після цього огляду навряд би дивився кудись далі. За такі гроші, 400 кс на повному приводі з шикарним шасі і гарним салоном. Не бачу їй конкурентів взагалі.
на аєропорт борисполе стоит альпина универсал в третьей серии
Полазив по універсалу сьогодні. Це кайф, не думав що так сподобається. Виглядає вживу суперово, на фото наче важкий трохи, вживу ні. Багажник прекрасний, окреме місце для шторки, неочікувано є фіча завантаження через скло. Думав це тільки на іксах. Щось для мене сенс Х3 втратився взагалі. Ще й в м340 варіанті.
Бачив недавно в потоці - кайфово виглядає. Але я нерівно дихаю до універсіалів впринципі
На тлі вдалої та збалансованої G20, альтернативу знайти складно. Навіть у самої BMW
G30. Альтернатива, бо ціни на б\в відрізняютья не суттєво, а нова g20 і g30 з невеликим пробігом умовно коштують однаково. При цьому машини відрізняються суттєво не на користь г20, особливо в салоні. Їздив на г20\г30 якось одночасно з тиждень, різниця відчувається. По ходовим якостям г20 подобається і може конкурувати з г30 (принаймні по місту, на дальняки не їздив), але прям дуже контрастує бюджетним салоном, посадкою і простором в салоні. Колись стояв вибір між акційною новою г20 і б\в г30, обрав останню і не жалкую.
Там поруч Х3 стоїть, дуже бюджетним відчувається в порівнянні, хоч коштує дорожче (і це за 2л).
Це тому, що ви порівнюєте різні покоління. Вже здешевлений, типу як новий X3, та умовно стара трійка, яку робили по дорослому, як і має бути. Ось приїде Neue Klasse, там вже все зіпсували "виправили".
Там поруч Х3 стоїть, дуже бюджетним відчувається в порівнянні, хоч коштує дорожче (і це за 2л).
Це тому, що ви порівнюєте різні покоління. Вже здешевлений, типу як новий X3, та умовно стара трійка, яку робили по дорослому, як і має бути. Ось приїде Neue Klasse, там вже все зіпсували "виправили".
Порівнюю що стоїть в салоні
Та розумію, що маємо те що маємо. Просто трохи сумно від подібних "інновацій", коли нові моделі виглядають убого на тлі попередніх.
Та розумію, що маємо те що маємо. Просто трохи сумно від подібних "інновацій", коли нові моделі виглядають убого на тлі попередніх.
Так. Я з опасінням очікую виходу нової трійки. Раніше вони робили компромісні електрички на базі ДВЗ-шних, тепер же ДВЗ будуть мати безліч компромісів завдяки електричкам. Хоч і різні платформи, але дизайн і "оптимізація" елементів під електрику по типу безтолкових висувних ручок. По 5-й серії це також помітно. Наскільки була крута G30 і ніяка G60. Не хочеться сильно бурчати, як дід, але щось не дуже виходить
G30. Альтернатива, бо ціни на б\в відрізняютья не суттєво, а нова g20 і g30 з невеликим пробігом умовно коштують однаково.
А якщо мова про універсал, то п'ятірок універсалів в продажу просто нема
Для мене 3/5 універсали потенційно були з варіантів, коли обирав авто минулого року. Але можна піти на авторіа і перерахувати всі вживані свіжі в продажу. В будь-який конкретний момент це зазвичай або нуль, або одна штука. Бонусом ця одна штука буде плагін-гібридом, з акумулятором під підлогою багажника, і тоді там багажник фактично не існує.
Не хочеться сильно бурчати, як дід, але щось не дуже виходить
Бурчете не тільки ви На Carwow в огляді iX3 (Neue Klasse) його порівнювали з X3 G01, і там було опитування серед глядачів. Новий X просто "затоптали ногами" за дизайн та загальне здешевлення.