От, доречі, чи це у БМВ скло гівняне, чи вони загалом зараз такі стали, але я ніколи ще не міняв 2 лобових за менш ніж пів року. На багатьох авто було по 2-3-4 скола, які були благополучні залиті на "Перова", ледь помітні в експлуатації і ніколи ніяких проблем не створювали. Тут же, як тільки скол, відразу за день-два тріщина і відповідно заміна. Мені не жалко, платить то страхова, але напрягає, бо не надто вдало спійманий камінь на трасі може зіпсувати всі плани.
іди обійму то ми мабуть їздимо неправильно вже три скла на Форменторі замінив
іди обійму то ми мабуть їздимо неправильно вже три скла на Форменторі замінив
Бо скло автомобільне від авіаційного дещо різниться
Хєрове скло. Думав у Тесли гівняне, але БНВ +/- таке ж саме. За 6 міс. посічено вже
А є у кого досвід з плівкою на скло? Робоча тема чи діч? Виглядає, як діч, якщо чесно, але може я помиляюсь.
А є у кого досвід з плівкою на скло? Робоча тема чи діч? Виглядає, як діч, якщо чесно, але може я помиляюсь.
з відгуків куправодів - затирається двірниками, досить швидко, типу за рік
з відгуків куправодів - затирається двірниками, досить швидко, типу за рік
так а нащо зовні? зробити тонування прозорою бронеплівкою яке робиться всередині, воно звичайно не врятує від сколів але має запобігти тріщинам
так а нащо зовні? зробити тонування прозорою бронеплівкою яке робиться всередині, воно звичайно не врятує від сколів але має запобігти тріщинам
екхм це як воно має запобігти тріщинам? якщо тріскається зовнішній шар триплексу, а не внутрішній.
Так точно, тріщина ж зовні зʼявляється і вона ж не наскрізна, лише на зовнішньому шарі. Плівка всередині не допоможе.