(Мільон років на форумі а так і не вмію вставляти з Гугл Фото фотографії, вибачаюсь)
Був вчора на місцевому ВДНХ в Гудвуді: M3 Neue Klasse виглядає досить непогано вживу, свіжіша за кабанчика РС5 від Ауді. Але звичайні моделі Neue Klasse — це страшне ....
2
3
4
Мені зовні кабанчик від Ауді якось ближче. Не ідеально, але ближче. Якби не вага і гібрид, варіант виглядає топово.
Ауді насправді класна. Її б, якщо десь на 20% зменшити, була б бімба-ракета, а так конкретно Ауді на тому стедні стоїть поряд з легендами типу РС2 та РС4 і візуально вони вдвічі менші
Оця погоня за к.с. та екологією всі нормальні авто заведе в могилу. Трішки далі стенд китайців - ЛангХуй чи якось так. "Найшвидше авто в світі" на хвилиночку. 3000 (!!) к.с. Ну і шо далі? Там деякі моделі навіть цікаво виглядають. Електрички-китайці завжди будуть швидшими і дешевшими (в рази!). Прибрати гібрид, нагодувати Оземпіком — тоді, може, толк буде. Хоча мабуть воно буде тоді коштувати 300К і називатись "рестомод"
Абсолютно згоден. Хоч ти 10000кс туди засунь, не стає воно цікавим, навіть якщо його безкоштовно віддають. Хоча наче майбутня М3 все ще не буде плагіном. І m350 нова наче також. Будемо бачити. В ідеалі, звісно, я б хотів щось в рамках до пів тонни ваги, до 4.5 метра довжини, задньопривідна платформа, ~400 кс.
В ідеалі, звісно, я б хотів щось в рамках до пів тонни ваги, до 4.5 метра довжини, задньопривідна платформа, ~400 кс.
Ariel Atom?
В ідеалі, звісно, я б хотів щось в рамках до пів тонни ваги, до 4.5 метра довжини, задньопривідна платформа, ~400 кс.
Ariel Atom?
Читай як "хочу e46 з сучасною підвіскою і двигунами"
Ariel Atom?
А М240 чим не влаштовує?
...
Ariel Atom?
А М240 чим не влаштовує?
А чим вона від G20 відрізняється, крім меншої кількості місця в салоні і страшненької зовнішності? Ті ж яйця в профіль, все однакове.
А чим вона від G20 відрізняється, крім меншої кількості місця в салоні і страшненької зовнішності? Ті ж яйця в профіль, все однакове.
Ну так під твій ідеал підпадає по суті. Чи півтони це не опечатка і там дійсно має бути п'ятсот кг?
Ой, я тільки помітив Півтори, звісно.
Там, як і G20, треба скинути 200-300 кг і буде супер.
Абсолютно згоден. Хоч ти 10000кс туди засунь, не стає воно цікавим, навіть якщо його безкоштовно віддають. Хоча наче майбутня М3 все ще не буде плагіном. І m350 нова наче також. Будемо бачити. В ідеалі, звісно, я б хотів щось в рамках до пів тонни ваги, до 4.5 метра довжини, задньопривідна платформа, ~400 кс.
718 наче ще випускають)
Дорого і не для поточних умов. Жалко буде, якщо в нього який небудь шахед прилетить.
Дорого і не для поточних умов. Жалко буде, якщо в нього який небудь шахед прилетить.
Не посперечаєшся, на жаль. Але й автівки вагою до півтори тони буквально зникають на очах. Зараз приліплять ще євро7, якісь пару обовʼязкових асистентів і умовний гольфік гратиме в лізі 1.5+) Коли пхнеш двотонною за якимось поло нульових по серіі серпантинів і не можеш обігнати - воно не те щоб вибішувало, але думаєш нафіга ті обладунки)
Риночок зараз женеться за кс, не розуміючи навіщо воно йому треба і що з ними робити. Он камрад в сусідній темі, як приклад. У мене бажання більш потужного авто немає, інколи ловиш себе на думці, що як би і на цьому не вчудити. Бажання більш легкого є, бо це зовсім інший експірієнс від керування. Гольф звісно топ, задній би йому привід ще, без усіх цих хитрих диференціалів, а от чесну задньопривідну платформу.
Риночок зараз женеться за кс, не розуміючи навіщо воно йому треба і що з ними робити. Он камрад в сусідній темі, як приклад. У мене бажання більш потужного авто немає, інколи ловиш себе на думці, що як би і на цьому не вчудити. Бажання більш легкого є, бо це зовсім інший експірієнс від керування. Гольф звісно топ, задній би йому привід ще, без усіх цих хитрих диференціалів, а от чесну задньопривідну платформу.
схоже, що залишається тільки мх5, але це точно не на кожен день. А так взагалі дивно, що ринок женеться за розмірами, тому бажання даунгрейду на молодші класи не виглядає дивним.
А М240 чим не влаштовує?
У Throttle House рев'ю поточного М2 було під назвою Too Fat To Be Furious, і не те щоб М240 був на кілька центнерів легше