В ответ на: Ну і якщо так, чому б міській не бути електричною?
ТОму що: * маленька електричка - це огидно і два кроки назад * маленька електричка все одно дорожча за таку ж саму з ДВС і гроши відіб'ються роки через 3-4
та ну...500 абарт це таке ратата...а ще й виглядає кайфово на величезних дисках. з комфортом там не дуже. але як уявлю сірий мат з чорними акцентами, на червоних супортах...уххх а якщо ще з "вайд боді". Раніше на мінській часто бачив у широкому обвісі
Абрвалг 15.09.2023 12:36 пишет: ну да, опять же немцы БМВ 5 и 7, х5 и х7, ауди всякие мерсы и так далее. Это все исключительно для жителей СССР выпускают:))
Ні, вони продаються в Європі. Але якщо відкрити рейтинг продаж авто в Європі за моделями ці машини навіть не знаю на якому місці будуть. Ось погуглив і знайшов топ 25 моделей за перше півріччя 2023 року. BMW і Mercedes навіть немає у списку.
п.с. в червні на житомирській хвилин 15 їхав за ID4 який валив рівно 140. Я дуже здивувався, перший раз бачив щоб алектричка так вільно навалювала.
ТОму що: * маленька електричка - це огидно і два кроки назад * маленька електричка все одно дорожча за таку ж саму з ДВС і гроши відіб'ються роки через 3-4
Якщо хтось рахує, коли гроші відіб'ються, то йому просто не по карману дана річ
так аргумент же электричников, что км пробега дешев... а если не считать деньли то нафиг машина с ограниченными возможностями? отож.
так аргумент же электричников, что км пробега дешев... а если не считать деньли то нафиг машина с ограниченными возможностями? отож.
Це бонус, але не головне Обмежені можливості? В чому?
Ага, тобто умовний БМВ 750, обмежений, бо 15 чоловік не візьме на борт, умовний пассат, теж, бо 7 тон вантажу не перевезе... Люди, нема нічого універсального, є речі, під ваші задачі і можливості
В ответ на: Условный фиат 500 фана в городе дает больше, чем твоя баржа Д-класса
Реальний Фіат дає рагульну посадку і відсутність комформу. А фан буде чисто від того, что ... я навіь не знаю, а туди зміг залісти і мене не знудило
Сразу видно, что писал человек, который с ним даже рядом не стоял Или очередной условно "2,20 метра ростом с длинным ногами и короткими руками", как тут есть один камрад, который кроме субы никуда не помещается
Ромарио1983 15.09.2023 19:26 пишет: Ага, тобто умовний БМВ 750, обмежений, бо 15 чоловік не візьме на борт, умовний пассат, теж, бо 7 тон вантажу не перевезе... Люди, нема нічого універсального, є речі, під ваші задачі і можливості
Ромарио1983 15.09.2023 19:26 пишет: Ага, тобто умовний БМВ 750, обмежений, бо 15 чоловік не візьме на борт, умовний пассат, теж, бо 7 тон вантажу не перевезе... Люди, нема нічого універсального, є речі, під ваші задачі і можливості
Та тут одни тролли и Даже если огромными буквами написано, что пробеги 1,5 км в одну сторону, есть розетка ДВС-ное авто, все равно будут писать НЕ НУ КАК ТЫ-ТО ИЗ КИЕВА В ОДЕССУ ЧЕРЗ ЛЬВОВ ПРИЕДЕШЬ НА НЕЙ?
да да. ты прав:)
Дядь, понти остав для студенток, факт в тому, що ти просто не можеш дозволити собі електричу ( і я не кажу що коштів у тебе нема, це набагато ширше), тож не нервуй, все буде !Україна