ну не знаю, мне пофиг. карту редко на экран вывожу, оно ж потом на всю машину вещает: " поверните ...камера контроля скорости и так далее...". Едешь, слушаешь , к примеру, Поплавского, а оно мешает. По телефону понятно, что удобнее через колонки говорить, если 1 в машине.
короче если в тесле вме устраивает, а нет только этой игиушки ( что странно), то и лпдно. мое имхо
Абрвалг 25.09.2023 22:24 пишет: ну не знаю, мне пофиг. карту редко на экран вывожу, оно ж потом на всю машину вещает: " поверните ...камера контроля скорости и так далее...". Едешь, слушаешь , к примеру, Поплавского, а оно мешает. По телефону понятно, что удобнее через колонки говорить, если 1 в машине.
короче если в тесле вме устраивает, а нет только этой игиушки ( что странно), то и лпдно. мое имхо
Та ну на дальняк навігація зручно Попередження там в Гугл картах/вейзі вимикається, у мене лише про камери каже
Так а поплавського без ютуб музики слухати як? Чи в лексусі касетник є, як у нормальних людей?
Serhio 25.09.2023 22:21 пишет: Фізику не обманеш Краще порівнювати з Model Y або X
Так там, начебто, не такий демотивуючий показник +45% приросту споживання при зростанні швидкості від "москвич з розсадою на дачу" до "утомлений ланос на ту ж дачу". Щоб не повторювати вкиди, як тут у нас дехто любить про 180км/год до Одеси, але умовні 130 (котрі 110+20) хотілося б їхати без такого споглядання падіння пробігу.
Абрвалг 25.09.2023 22:31 пишет: тю, на флешку записал и слушаю.в тесле то хоть флешку есть куда всунуть или и тут пожадничал пропутинец маск?
Аж 5 дырок
тогда , если не шеви болт, выбор очеаиден, тесла 3.
Болт неплох. В семье есть премьер. Покупался по цене икса сейчас )) Но они сейчас по цене как тройки почти. В нынешней ситуации нет смысла на них смотреть. Разве что если очень любить высокую посадку. По клиренсу там почти паритет, а во всем остальном однозначно не на стороне болта преимущество
да ТС же планирует ( ну такая легенда) экономить. вон выше болт я заскринил, дешево 60 км проетошнит, в цене особо не упадет. за 20 понятно, что нафиг он нужен.
Абрвалг 25.09.2023 22:46 пишет: да ТС же планирует ( ну такая легенда) экономить. вон выше болт я заскринил, дешево 60 км проетошнит, в цене особо не упадет. за 20 понятно, что нафиг он нужен.
Абрвалг 25.09.2023 23:05 пишет: оговорился. вроде же волт, как на моем скрине, проедет , не спеша, 60 км на электрике, зарядившьсь от розетки. так??
Але з цим гібридом якась тугенька економія, бо що таке запас ходу 50 км? Ок, я в Бучі, в Київ (Петрівка) і назад це вже 50, але навіть киянам проїхатись з якоїсь дупи Троєщини на Теремки і назад це вже під 50. Тобто щоб економити і при їзді навіть по 30-40 км в день його потрібно кожен день заряджати. Я думав що в Zoe великий запас ходу, але ті 150 км якось досить швидко накатуються і приходиться заряджати через день. Так, плюс гібриду в тому що в дорозі не станеш, в любий момент включається бензин і їдеш далі, але ціна цих гібридів немаленька ну і мабуть складність в тому що обслуговувати 2 частини ( електричну і бензинову). Тому в гібриду більше перевага в тому що на рекуперації по місту щось сам зарядить і в тягнучках не треба ДВС колотити на холостих.
Абрвалг 25.09.2023 23:05 пишет: оговорился. вроде же волт, как на моем скрине, проедет , не спеша, 60 км на электрике, зарядившьсь от розетки. так??
У меня такой был. Летом 60..65, не спеша и 80. Зимой 40..50. В минус двадцать будет 30. Чем больше коротких поездок, тем меньше пробег. Все относительно.
Но есть две проблемы. Большинство их нормально вмазанные. Авто то надежное. Но. Система сложная и каждый косяк мастера - это потом потенциальный вынос мозгов по мелочам. Там патрубок не докрутили, там еще что-то.
А еще с учетом возраста найти экземпляр не сильно битый, с целой батареей и не космопробегом уже довольно сложно.
Абрвалг 25.09.2023 20:26 пишет: вот и 60 км на электричестве и, если шо на бензе поедет и на 10 000 дол за три года не подешевеет, т.е. окупится почти полностью за три года
та ну, корч якийсь. 10 років без 3-х місяців. що там від батареї залишилося? км 40 максимум?
Абрвалг 25.09.2023 20:26 пишет: вот и 60 км на электричестве и, если шо на бензе поедет и на 10 000 дол за три года не подешевеет, т.е. окупится почти полностью за три года
та ну, корч якийсь. 10 років без 3-х місяців. що там від батареї залишилося? км 40 максимум?
так тебе экономить на бензе или шо б не корч и на гребне технологической волны, шо б перед мамами одноклассников не стыдно? если второе, то тесла ждёт и манит:)!
Але з цим гібридом якась тугенька економія, бо що таке запас ходу 50 км? Ок, я в Бучі, в Київ (Петрівка) і назад це вже 50, але навіть киянам проїхатись з якоїсь дупи Троєщини на Теремки і назад це вже під 50. Тобто щоб економити і при їзді навіть по 30-40 км в день його потрібно кожен день заряджати. Я думав що в Zoe великий запас ходу, але ті 150 км якось досить швидко накатуються і приходиться заряджати через день. Так, плюс гібриду в тому що в дорозі не станеш, в любий момент включається бензин і їдеш далі, але ціна цих гібридів немаленька ну і мабуть складність в тому що обслуговувати 2 частини ( електричну і бензинову). Тому в гібриду більше перевага в тому що на рекуперації по місту щось сам зарядить і в тягнучках не треба ДВС колотити на холостих.
друге покоління вольту 85 км. оце вже норм для приірпіння та і вже є купа гибридів, які більш-менш протягують. Chrysler Pacifica Hybrid - 53 км. ідеальний "мамі-кар"... школа/садочок/магазин чисто на електричці. Ну і підзарядити на роботі ніхто ж не заважає. так, деякий гемор з підзарядкою, але якщо така можливість є, то 30-50 км на електриці достатньо зазвичай. в мене з роботи на роботу маршрут 46 км (з Ірпеня у Київ і назад) але ж у плагінов є і повноцінний двигун...у випадку крайслер пацифіка 3,6...з розподіленним впорскуванням і безнадувний, є гідрики. оце економія - на трассі газ (по баблу дешевше електричок на АЗС заправляти), а по місту електрика PS і 7,9 секунди до 60 майлів на годину ...на мінівені (хоча міні при його розмірах )