Философия же "Теслы" мне абсолютно непонятна. Являясь, в силу объективных причин, автомобилем для поездок преимущественно в городских условиях, своими габаритами она никак не вписывается в концепцию городского автомобиля. Получается, в итоге, ни к селу, ни к городу - далеко из города не уедешь, а парковать или маневрировать в городской тесноте такой "сарай" - то еще удовольствие. IMHO, только ЧСВ повышать, не больше. Бестолковый автомобиль, какой-то.
Шкода що тесла про це нічого не знає. Напиши Маску своє фе, він прийме до уваги, як, наприклад, "Режим Джо"
boyko_s 30.10.2023 16:28 пишет: Философия же "Теслы" мне абсолютно непонятна. Являясь, в силу объективных причин, автомобилем для поездок преимущественно в городских условиях, своими габаритами она никак не вписывается в концепцию городского автомобиля. Получается, в итоге, ни к селу, ни к городу - далеко из города не уедешь, а парковать или маневрировать в городской тесноте такой "сарай" - то еще удовольствие. IMHO, только ЧСВ повышать, не больше. Бестолковый автомобиль, какой-то.
Напевно, здається, що я "захищаю" електрички, але насамперед - здоровий глузд. Або ж занадто реагую на те, коли накидають відверто кострубато. Але до чого тут заяви про "городской автомобиль", коли є мережа суперчарджерів? І не лише вона одна. А про довжину - трійка (як авто, що виготовлено і продано найбільше з усіх електричок) однакової довжини з Октавією, тож звичайні собі автівки.
Напевно, здається, що я "захищаю" електрички, але насамперед - здоровий глузд.
Марна справа. Це ж класичний холівар для певного кола користувачів, як Canon/Nikon або Windows/Linux. Логічні аргументи та досвід опонента розбиваються об ЧСВ пересічного дописувача.
boyko_s 30.10.2023 15:00 пишет: . В любом случае, "Джук" - это не про "пенсионеров".
Ага, спортивна тачка з 114 конями. На крейсерську 150км/год десь під БЦ виходить
boyko_s 30.10.2023 13:54 пишет:
А новый двигатель для Джука тоже будет стоить, как почти вся остальная машина? Тут, на SRT, приводили ценник на аккумулятор для "Ионик-5", так он дороже моей Куги на 150 клилогривен выходит.
А нащо його міняти? Через 500 000 км деградація батареї буде біля 20%. Скільки комплектів двигунів буде поміняно за 500 000 км у джука? Подивився швиденько на авто ріа - в принципі нема перших джуків з пробігом більше 300тк. Або вони не доживають, або так швидко на них не виходить їздити, що за 12 років 200-240 максимум, одне з двох
яскравий приклад оперуванням даними зі стелі на свою користь - що в бік електричок, що в бік двз - от по виділеному, наприклад, ти що хотів сказати? 1 покоління - там 4 циліндровий атмосферний двигун який легко ходить 400к до капіталки і ще 200 після, але варіатори на перших джуках стільки не виживали, то показовим може бути тільки мкпп, друге покоління крім назви нічого спільного з першим не має напрошується відповідь порівняти твою теслу з першим ліфом 2010 року випуску
яскравий приклад оперуванням даними зі стелі на свою користь - що в бік електричок, що в бік двз - от по виділеному, наприклад, ти що хотів сказати? 1 покоління - там 4 циліндровий атмосферний двигун який легко ходить 400к до капіталки і ще 200 після, але варіатори на перших джуках стільки не виживали, то показовим може бути тільки мкпп, друге покоління крім назви нічого спільного з першим не має напрошується відповідь порівняти твою теслу з першим ліфом 2010 року випуску
Посипаю голову попелом - не дописав про двигун першого джука, хоч і мав зробити.
Мою теслу можна рівняти з першими теслами без питань, між ними технологічна прірва...
Марна справа. Це ж класичний холівар для певного кола користувачів, як Canon/Nikon
Дивна аналогія. Вона би була вірна тільки якби в Nikon акумулятор заряджався в 20 раз довше при цьому його би вистачало на у два рази менше хвилин відео...
Марна справа. Це ж класичний холівар для певного кола користувачів, як Canon/Nikon
Дивна аналогія. Вона би була вірна тільки якби в Nikon акумулятор заряджався в 20 раз довше при цьому його би вистачало на у два рази менше хвилин відео...
Але до чого тут заяви про "городской автомобиль", коли є мережа суперчарджерів? І не лише вона одна.
В Америке? Ну, может быть, хотя даже север там не окучен по уму. А шо с Канадой не так? Я уж помолчу за Украину.
XS1 30.10.2023 16:46 пишет:
А про довжину - трійка (як авто, що виготовлено і продано найбільше з усіх електричок) однакової довжини з Октавією, тож звичайні собі автівки.
А "Октавия" - это городской автомобиль? Хотя, конечно, в украинских реалиях - это и городской, и семеный, и сельский.
Я навіть вже не дивуюсь цьому рівню "аргументів". Ти про концепцію заявляв - он тобі вказано на концепцію. Але хоч трохи просунута людина здатна на сайті регіон змінити, заглянути в Європу, подумати, навіщо було згадувати Україну в тій "концепції". Її ніхто не заводив офіційно в Україну і не позиціонував тут, але навіть так он куча користувачів. Ну а питання про Канаду теж достатньо показове, якщо знати географію.
Зараз, я бачу, зміна в команді накидачів відбулася, тому з придуманої концепції "сімейний" маємо обговорити чиєсь персональне визначення "гараццкой". Дякую, без мене.
Але не розумію оцей психоз, коли просто стверджують об'єктивний факт - для дальніх поїздок електрик - це знову-таки найменш зручне що може бути. Приплітають доходи, особисті уподобання (нє, ну я вірю що є люди, які мають особисті уподобання у вигляді дальніх поїздок на 75 км.))) і.т.д.
Просто сторонники электротяги никак не могут смириться с фактом, что электромобиль, уже доказавший достаточно неплохо свою эффективность в городских условиях, настолько же ущербен на трассах, и поэтому мучительно пытаются натянуть сову на глобус, уже самолеты и "Интерсити" приплели. Лично я, пересмотрев кучу разнообразнейших видео про различные модели электричек, понял одну простую вещь: при своей обычной манере езды, на большинстве современных электромобилей, я до зарядки ОККО в Ладыжинке не доеду. А те, на которых доеду, стоят, как три моих "Куги". И нахиба мене это счастье надо?
boyko_s 30.10.2023 17:31 пишет: И нахиба мене это счастье надо?
Вот в этом и весь разговор. "Вас" должны убедить, что "вам" это надо. А убеждать никто не собирается. Просто "завтра" "вам" закроют въезд на вонючках в места компактного проживания населения типа "город". А за городом на чем "ты" там будешь ездить решит производитель, то есть человек, как и "ты", желающий зарабатывать. Вот как решат "деньги" вот на том и будешь ездить.
Я навіть вже не дивуюсь цьому рівню "аргументів". Ти про концепцію заявляв - он тобі вказано на концепцію. Але хоч трохи просунута людина здатна на сайті регіон змінити, заглянути в Європу, подумати, навіщо було згадувати Україну в тій "концепції". Її ніхто не заводив офіційно в Україну і не позиціонував тут, але навіть так он куча користувачів. Ну а питання про Канаду теж достатньо показове, якщо знати географію.
А, так мы про сферического коня в вакууме размышляли? Извини, не понял. По большому счету, могу признать свою неправоту - психология американцев, это особая сфера, у них относительно недавно 5-метровая легковушка считалась "среднеразмерной". Мне же ближе европейская концепция, в которой "городской автомобиль" - это таки авто A/B класса, поэтому я прекрасно понимаю смысл существования такой машины, как Renault ZOE, но "Тесла" для меня таки непонятна. Хотя, мне по этому поводу вспоминается история про одного бизнесмена, который придумал помидоры в виде кубиков, для того, чтобы на таре экономить. На замечание: "Они же не вкусные!", он справедливо замечал: "Пройдет пара поколений, и все забудут вкус настоящих помидоров". Так и с электричками будет: пройдет поколение-два, и все уже и не вспомнят, что можно было было заправиться за 5 минут, а не стоять на зарядках по часу-два .
boyko_s 30.10.2023 17:31 пишет: И нахиба мене это счастье надо?
Вот в этом и весь разговор. "Вас" должны убедить, что "вам" это надо. А убеждать никто не собирается. Просто "завтра" "вам" закроют въезд на вонючках в места компактного проживания населения типа "город". А за городом на чем "ты" там будешь ездить решит производитель, то есть человек, как и "ты", желающий зарабатывать. Вот как решат "деньги" вот на том и будешь ездить.
Интересно, а чего это большинство сторонников электротяги такие агрессивные? Не иначе, как их в салоне через изоляцию током бъет...
boyko_s 30.10.2023 17:41 пишет: Так и с электричками будет: пройдет поколение-два, и все уже и не вспомнят, что можно было было заправиться за 5 минут, а не стоять на зарядках по часу-два .
На цю фразу пропонуєш реагувати серйозно, чи спишемо на примітивне вміння накинути?
boyko_s 30.10.2023 17:41 пишет: А, так мы про сферического коня в вакууме размышляли? Извини, не понял.
Ти хоч сам себе розумієш? От Форд - це "городской" автомобіль чи "сємєйний"? І нічого, що я за твоїм прикладом написав марку без вказання моделі? І от здогадуйся, я про Фієсту питав, чи про Ф-650.
boyko_s 30.10.2023 17:41 пишет: Так и с электричками будет: пройдет поколение-два, и все уже и не вспомнят, что можно было было заправиться за 5 минут, а не стоять на зарядках по часу-два .
На цю фразу пропонуєш реагувати серйозно, чи спишемо на примітивне вміння накинути?
Вполне серьезно.
XS1 30.10.2023 18:01 пишет:
boyko_s 30.10.2023 17:41 пишет: А, так мы про сферического коня в вакууме размышляли? Извини, не понял.
Ти хоч сам себе розумієш? От Форд - це "городской" автомобіль чи "сємєйний"? І нічого, що я за твоїм прикладом написав марку без вказання моделі? І от здогадуйся, я про Фієсту питав, чи про Ф-650.
В ответ на: На цю фразу пропонуєш реагувати серйозно, чи спишемо на примітивне вміння накинути?
Вполне серьезно.
Тоді сам розумієш, що свідомо брешеш.
В ответ на:
XS1 30.10.2023 18:01 пишет:
Я з Ірпеня до Звягеля якось доїхав (сердня 110, тобто 130 на круіз контролі) думаю і до Ладижинки спокійно доберусь. З двірниками, кондером та ображаючи на гарній дорозі особливо нахабні БуМеВе Подібна трійка навряд чи коштує як 3 Куги в нормальном стані.
Зарядка з 20 до 90% на 50квт СSS2 займає меньше години, а на ОККО доречі зустрічаються й 120-150 квт.