boyko_s 03.11.2023 17:38 пишет: Посмотрел довольно информативное видео, посвященное опыту годичной эксплуатации китайского ID4 - реальный пробег в различных режимах, риски покупки негарантийного авто, необходимые доп. расходы. Не впечатлил меня этот автомобиль ни разу.
Та ясно, то ж не жук, не бабська тачка
не розумію, чому так багато на дорогах ID4 , якщо трошки дорожче, прям крапелюху e-tron Q4 на повному приводі (китайский) це ж той самій ID4, тільки в красивій обгортці і зі значно цікавішим салоном
Seeker 03.11.2023 13:51 пишет: Цікаво як довжина поїздки може впливати на збільшення споживання. Обігрів/охолодження салону тут окремим пунктом.
Ну в мене наприклад, несподіванно, споживання по трассі менше ніж на коротких поїздках по місту. Мабуть через термоменеджмент батареї. Ну і прискорююсь досить жваво зазвичай
Патамуша етрон жрёт как конь. Традиционно для фтуи сам не пробовал, но меньше 25 кВт*г/100 цифр я не слышал... Люди говорят что под 30 там ориентир, если ездить без страданий. Врут?
boyko_s 03.11.2023 17:38 пишет: Посмотрел довольно информативное видео, посвященное опыту годичной эксплуатации китайского ID4 - реальный пробег в различных режимах, риски покупки негарантийного авто, необходимые доп. расходы. Не впечатлил меня этот автомобиль ни разу.
Та ясно, то ж не жук, не бабська тачка
не розумію, чому так багато на дорогах ID4 , якщо трошки дорожче, прям крапелюху e-tron Q4 на повному приводі (китайский) це ж той самій ID4, тільки в красивій обгортці і зі значно цікавішим салоном
Це скільки % зверху до ціни того, що мітить на лаври нового "ланоса"?
Патамуша етрон жрёт как конь. Традиционно для фтуи сам не пробовал, но меньше 25 кВт*г/100 цифр я не слышал... Люди говорят что под 30 там ориентир, если ездить без страданий. Врут?
Интересно, почему? Полный привод? Другая платформа? Ручник клинит?
так як це вже головна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто я вже до цього так звик, що без нього мені якось некомфортно вже у авто знайошов отакі милиці https://www.youtube.com/watch?v=sMug_SOSeug ...мультітач не працює, глюки, не всі застосунки запускаються, танці з бубном всілякі тут навіть id4 рулить хоча в іншому зливає а є щось не таке заморочене і не так порізане по функціональності для карплей/андроід авто?
Кстати глянул здесь, "прям крапелюха" - это десятка зелени. Так что вполне объяснимо.
Сергёга 03.11.2023 19:44 пишет: так як це вже гошловна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто
Чим ти користуєшся в андроід авто та карплеї? Цей функціонал має бути і у тесли. Історично так склалося, що теслова оболонка була першою, а потім вже підтягнулись виробники з андроідом, тому відсутність ведроіда - це не баг а фіча
Сергёга 03.11.2023 19:44 пишет: так як це вже гошловна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто
Чим ти користуєшся в андроід авто та карплеї? Цей функціонал має бути і у тесли. Історично так склалося, що теслова оболонка була першою, а потім вже підтягнулись виробники з андроідом, тому відсутність ведроіда - це не баг а фіча
двився тест, де на американці біточку теслі не змогли побудувати маршрут на вбудованих картах. і це ой мені подобається в андроід авто те, що твій телефон повністю інтегровано в систему. мені це зручно
Таке собі наводити лінк на сайт невідомо кого, де ціна "від" найбільш ймовірно означатиме базову моноприводну комплектацію. Спробуй вправу провести на масовій вибірці - авторіа в допомогу. Ну і крім того, ринок "рве" зовсім не повнопривідна версія ІД4 (порівняй кількість оголошень на тому ж ріа моно- і повнопривідних), тож там доплату до тієї ж китайської машини, але в вигляді Ауді, більшість розглядатиме, як недоцільну. І немалу роль в цьому зіграє наявність "справжніх" е-тронів, котрі з європейського ринку. Вони, як вже відомо, більш ненажерливі, але при виборі 55ї версії це частково компенсується більшою батарейкою (і потужністю в т.ч.).
для мене повний важливо. от прям дуже. те, що це не ауді, то зрозуміло. але ж і ID не зовсім факенваген . плюс він мені категорично не подобається як зовні, так і всередині. але таки ти правий - саме базовий ID4 найбільш популярний. В мене підрядник, який працює зараз на будинку, купив собі саме ID4 база на задньому (хоча в нього і ДВЗ-кросовер монопривідний )