Ну не всем же по жизни на электрических мопедах ездить.
Для тупих - мопед мій, якраз не електричний, хоча я би такий взяв, щоб не трахатись з заміною бензу кожен сезон
Посмотрел довольно информативное видео, посвященное опыту годичной эксплуатации китайского ID4 - реальный пробег в различных режимах, риски покупки негарантийного авто, необходимые доп. расходы. Не впечатлил меня этот автомобиль ни разу.
Та ясно, то ж не жук, не бабська тачка
не розумію, чому так багато на дорогах ID4 , якщо трошки дорожче, прям крапелюху e-tron Q4 на повному приводі (китайский) це ж той самій ID4, тільки в красивій обгортці і зі значно цікавішим салоном
Цікаво як довжина поїздки може впливати на збільшення споживання. Обігрів/охолодження салону тут окремим пунктом.
Ну в мене наприклад, несподіванно, споживання по трассі менше ніж на коротких поїздках по місту. Мабуть через термоменеджмент батареї. Ну і прискорююсь досить жваво зазвичай
Патамуша етрон жрёт как конь. Традиционно для фтуи сам не пробовал, но меньше 25 кВт*г/100 цифр я не слышал... Люди говорят что под 30 там ориентир, если ездить без страданий. Врут?
Посмотрел довольно информативное видео, посвященное опыту годичной эксплуатации китайского ID4 - реальный пробег в различных режимах, риски покупки негарантийного авто, необходимые доп. расходы. Не впечатлил меня этот автомобиль ни разу.
не розумію, чому так багато на дорогах ID4 , якщо трошки дорожче, прям крапелюху e-tron Q4 на повному приводі (китайский) це ж той самій ID4, тільки в красивій обгортці і зі значно цікавішим салоном
Це скільки % зверху до ціни того, що мітить на лаври нового "ланоса"?
Патамуша етрон жрёт как конь. Традиционно для фтуи сам не пробовал, но меньше 25 кВт*г/100 цифр я не слышал... Люди говорят что под 30 там ориентир, если ездить без страданий. Врут?
Интересно, почему? Полный привод? Другая платформа? Ручник клинит?
так як це вже головна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто я вже до цього так звик, що без нього мені якось некомфортно вже у авто знайошов отакі милиці https://www.youtube.com/watch?v=sMug_SOSeug ...мультітач не працює, глюки, не всі застосунки запускаються, танці з бубном всілякі тут навіть id4 рулить хоча в іншому зливає а є щось не таке заморочене і не так порізане по функціональності для карплей/андроід авто?
...
Кстати глянул здесь, "прям крапелюха" - это десятка зелени. Так что вполне объяснимо.
тут і дивлюсь. я вище виклав посилання на цей же сайт.
так як це вже гошловна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто
Чим ти користуєшся в андроід авто та карплеї? Цей функціонал має бути і у тесли. Історично так склалося, що теслова оболонка була першою, а потім вже підтягнулись виробники з андроідом, тому відсутність ведроіда - це не баг а фіча
PS а стоп...ID4 потужніший. шукав на повному приводі щоб були, а у ID4 на повному сама потужна версія тільки є
так як це вже гошловна тема по електричкам, то звертаюсь тут до тесловодів для мене сьогодні стало відкриттям, що у тесли непрацює карплей та надроід авто
Чим ти користуєшся в андроід авто та карплеї? Цей функціонал має бути і у тесли. Історично так склалося, що теслова оболонка була першою, а потім вже підтягнулись виробники з андроідом, тому відсутність ведроіда - це не баг а фіча
двився тест, де на американці біточку теслі не змогли побудувати маршрут на вбудованих картах. і це ой мені подобається в андроід авто те, що твій телефон повністю інтегровано в систему. мені це зручно
PS а стоп...ID4 потужніший. шукав на повному приводі щоб були, а у ID4 на повному сама потужна версія тільки є
не треба. в мене в пріоритеті повний привід, а не опції у ID4 він тільки в топі
Для тупих - мопед мій, якраз не електричний, хоча я би такий взяв, щоб не трахатись з заміною бензу кожен сезон
Ну вот, когда купишь, тогда и приходи за электротягу митинговать. А пока сходи, начни с себя, че тут не по теме какахами в людей кидаешься?
мені подобаєтся в андроід авот те, що твій телефон повністю інтегровано в систему. мені це зручно
+1. Заморачиваться на прошивки - дело неблагодарное.
...
Таке собі наводити лінк на сайт невідомо кого, де ціна "від" найбільш ймовірно означатиме базову моноприводну комплектацію. Спробуй вправу провести на масовій вибірці - авторіа в допомогу. Ну і крім того, ринок "рве" зовсім не повнопривідна версія ІД4 (порівняй кількість оголошень на тому ж ріа моно- і повнопривідних), тож там доплату до тієї ж китайської машини, але в вигляді Ауді, більшість розглядатиме, як недоцільну. І немалу роль в цьому зіграє наявність "справжніх" е-тронів, котрі з європейського ринку. Вони, як вже відомо, більш ненажерливі, але при виборі 55ї версії це частково компенсується більшою батарейкою (і потужністю в т.ч.).
Ну вот, когда купишь, тогда и приходи за электротягу митинговать. А пока сходи, начни с себя, че тут не по теме какахами в людей кидаешься?
Ти не просто тупий, ти - ....л. Машина в мене електро ( одна), а мопед- так - бензин. Чи тобі ідіоту різницю в мопеді і авто пояснити?
для мене повний важливо. от прям дуже. те, що це не ауді, то зрозуміло. але ж і ID не зовсім факенваген . плюс він мені категорично не подобається як зовні, так і всередині. але таки ти правий - саме базовий ID4 найбільш популярний. В мене підрядник, який працює зараз на будинку, купив собі саме ID4 база на задньому (хоча в нього і ДВЗ-кросовер монопривідний )
блін, завтра таки подзвоню в салон , що вище посилання надавав. може там тупо помилка, а я губу розкатав