на останньому дальняку БК Легасі після повного баку показав запас ходу в 1100 км
А можна обʼєм двигуна та обʼєм паливного баку . Гугл каже що на авто від 2017 року середній розхід 7.7. Щоб показало 1100 км , бак повинен бути 85 літрів . А в реалі ємність баку 60 літрів . Враховуючи те , що субару ніколи не відзначалися економічностю , то схоже на високохудожній свист
на останньому дальняку БК Легасі після повного баку показав запас ходу в 1100 км
А можна обʼєм двигуна та обʼєм паливного баку . Гугл каже що на авто від 2017 року середній розхід 7.7. Щоб показало 1100 км , бак повинен бути 85 літрів . А в реалі ємність баку 60 літрів . Враховуючи те , що субару ніколи не відзначалися економічностю , то схоже на високохудожній свист
З офіційних даних для битих 2,5i з варіатором: Бак - 70 літрів Розхід по трасі - 7 літрів Перед заправкою тошнив або їхав трохи вниз, то розхід вийшов менший, тому теоретично міг таке намалювати бортовий. Але по факту ясно, шо трошки прикрасив, куди-ж без цього.
В ответ на: Гугл каже що на авто від 2017 року середній розхід 7.7. Щоб показало 1100 км , бак повинен бути 85 літрів . А в реалі ємність баку 60 літрів . Враховуючи те , що субару ніколи не відзначалися економічностю , то схоже на високохудожній свист
Дивись, додаю фото з БК, вот прям зараз. Дивимось уважно, це за пробіг майже 10к. Тобто нормальна така відстань Там і місто, і серпантини, і траса. Короче зі Київ, але і не 110 по автобану.
Бак - 70 літрів. Залити 60+ ізі + ясно що в баку ще є нормально так.
Для того, щоб вийти на 1100 на баку, треба мати попередні витрати на участку, який БК бере до уваги під час розрахунку (а це не весь нескинутий пробіг) 6.36 л/100. Це цілком реально і нескладно.
А сидіння, а ергономіка? А матеріали? У Вольво з цим все дуже ок, кажу як колишній власник Вольво. Я мовчу про те, що у шведа 100% буде опція з підколінною опорою в кріслі, чого в Теслі ніколи не дочекаєшся
Є вже огляд від Carwow
Якщо коротко, шасі супер, запас ходу такий собі, ергономіка на нулі, як і у Тесла 3, звідки це все здерли.
Подивився. Очікувано класні сидіння і очікувані матюки на екран. Цікавий возик для міста у них вийшов. Навіщо йому розгін 3.8 до сотні - так і лишається загадкою
А сидіння, а ергономіка? А матеріали? У Вольво з цим все дуже ок, кажу як колишній власник Вольво. Я мовчу про те, що у шведа 100% буде опція з підколінною опорою в кріслі, чого в Теслі ніколи не дочекаєшся
Є вже огляд від Carwow
Якщо коротко, шасі супер, запас ходу такий собі, ергономіка на нулі, як і у Тесла 3, звідки це все здерли.
Подивився. Очікувано класні сидіння і очікувані матюки на екран. Цікавий возик для міста у них вийшов. Навіщо йому розгін 3.8 до сотні - так і лишається загадкою
ну просто може нащо плейду 2 секунди? для того самого щоб було
Плейд хоча б позиціонується, як спорт. А це Вольво. Вольво має безпечно, в комфорті і стильно возити сімʼю з купою дітей і собакою. Можливо навіть тещу в багажнику. 3.8 секунд там може один раз за все життя машини спробують
Paulskit 06.11.2023 18:48 пишет: Якщо коротко, шасі супер, запас ходу такий собі, ергономіка на нулі, як і у Тесла 3, звідки це все здерли.
Тут, якщо чесно, не з Теслою 3 порівняння напрошується, а з таким собі китайцем під назвою Zeerk X Насамперед в тому, що стосується технічної начинки (окрім геометричних розмірів).
В ответ на: седан-легенда серед біточків - форд ф'южен а він з плагін гібрідом не набагато дорожче звичайної бензинки коштує. але багажник там печааааль
Форди для мене якісь незрозумілі. Таке враження що вони поексперементували ... і закрили тему
І вже розпочали її з нового листа
Тому брати тупікову (fixme) модель я б не став
Тупікову І це пише баран, що купив сібару Йди смикай, дибілоїд
Paulskit 06.11.2023 18:48 пишет: Якщо коротко, шасі супер, запас ходу такий собі, ергономіка на нулі, як і у Тесла 3, звідки це все здерли.
Тут, якщо чесно, не з Теслою 3 порівняння напрошується, а з таким собі китайцем під назвою Zeerk X Насамперед в тому, що стосується технічної начинки (окрім геометричних розмірів).
В Zeekr не їздив. А від модел 3 були такі ж враження. Мені все ж підхід як в e-tron gt імпонує значно більше.
В Zeekr не їздив. А від модел 3 були такі ж враження. Мені все ж підхід як в e-tron gt імпонує значно більше.
В даному випадку я не про ергономіку (вони майже всі зараз, як подуріли, в тренді тесли роблять підхід до побудови інтер'єрів), а з акцентом на технічну начинку. І там родичання з китайцями вже настільки проявляється...
Вольво є Вольво, у мене до них все ж більше довіри, ніж до китайців. Загалом авто цікаве вийшло і ціна адекватна. Тільки цей центральний екран дуже засмучує.
Є вже огляд від Carwow
бляха от аля тесла це просто капець, сподівався буде нормальний всередині - одна з найцікавіших пропозицій на електричку зараз на ринку і така фігня з отим попереду не знаю навіть як назвати
Paulskit 06.11.2023 21:33 пишет: Вольво є Вольво, у мене до них все ж більше довіри, ніж до китайців. Загалом авто цікаве вийшло і ціна адекватна. Тільки цей центральний екран дуже засмучує.
Ну завжди є ХС40 recharge. Отам все по класиці з ергономікою і все той же затишний салон Вольво. Тільки вона важка вийшла
П.С. Вони ще мастадонта ЕХ90 зробили. Гарно виглядає, падлюка. Там є і маленький дісплей перед очима.
Дивлюсь сайт Вольво з комплектаціями ех30. Якось дивно, три фіксовані і без додаткових опцій. Вони що вирішили продавати як взяти фіксовані комлектації, без можливості додавання опцій? Незвично. Раніше Вольво це було три листка доп опцій (хоть основу продажів були акційні, скомпоновані імпортером). А тут три варіації двигун/батарея. І три варіації фіксованих комплектацій. Приїдуть в салон, поїду дивитись. Оскільки електроавто для мене виявилось зручним варіантом. За 8 міс не пожалкував ні разу, що ввязався в цю авантюру (мав таку думку під час придбання електрожужика).
pacak 04.11.2023 15:32 пишет: Що дозволяє навіть з баком 50л шпарити по автобану 300км ізі.
Знов за рибу гроші. Дозволяє, чудово. Що це доводить? Що кулемет краще ніж танк, бо він легший?
Что автомобиль с ДВС, на данном этапе, более универсальное средство передвижения, нежели экектромобиль. И ничего больше. Надо было 102 страницы каках накидать, чтобы, в итоге, прийти к вполне очевидному выводу.
У меня уже тоже нервы не выдерживают. Посмотрел на расход. С момента последней зарядки проехал 161 км. Сьело 24 квтч. Тесла. Езжу динамично. Очень. Температура 7-18 градусов. Климат в салоне на 21. Но тем, кто ни разу не катал Теслу, виднее.
Какую сумму придется отдать за новую Теслу, такую, как у тебя?
Что автомобиль с ДВС, на данном этапе, более универсальное средство передвижения, нежели экектромобиль. И ничего больше. Надо было 102 страницы каках накидать, чтобы, в итоге, прийти к вполне очевидному выводу.
Поки тебе з баталом не було - какахами і не смерділо