просто смішно як люди розказують яке це щастя і як це зручно. їздить по місту так, вистачить. може інколи з нюансами. як одна машина - ні. як друга або третя, тоді питання - це економія? на відстані 1000 км 3 години висіть на швидкістній зарядці нехай навіть не в підряд? це задоволення? є садомазохісти які їздять на теслах в іспанію. все можливо.
Так зручно як раз тим, хто їздить місто-передмістя і має доступ до нічної розетки, мені здається більшність електровласників, які сидять в цій темі як раз такі. Це ж всим очевидно, що при постійному використанні електро авто для таких дальняків, ДВЗ буде банально зручніше і якщо у вас такий режим роботи то все робите правильно. А от в мене 1000 км за раз вже років 5 взагалі не було, пару разів на рік перегони на 250 км від міста і все, всі інші поїздки в межах 50-70 км. Чи треба мені враховувати при такому режимі експлуатації, що поїздка в 1000 км мені вийде в 3 години очікування на підзарядках?
Seeker 20.12.2023 12:51 пишет: Чи треба мені враховувати при такому режимі експлуатації, що поїздка в 1000 км мені вийде в 3 години очікування на підзарядках?
ІМХО, треба враховувати тільки власні побажання і оптимізувати основний варіант використання. Хтось буде оптимізувати ціну за км, хтось комфорт, хтось ще щось. Навіть по реальним людям з цієї гілки, один каже, що мені подобається тиша і «безкоштовність», а на дальняк, в принципі, вже навчився, проїхати можна. Інший, що ціна на км пофіг, головне щоб нормальний запас був і не було геморою з зарядкою. 2 абсолютно полярні побажання, навіть спільного знаменника тут немає.
Сам колись думав, що на електричці далеко їздити ризиковано. Насправді, страшилки про "не доїду", "буде зайнято/зламано" виявились сильно перебільшеними. Єдине, що справді відрізняється від ДВЗ - це додаткове планування. Бо зарядок менше ніж заправок. Але там де вони є, їх як правило декілька від різних мереж. Якщо на ДВЗ я перед поїздкою заїзжав на заправку, то зараз зранку завжди "повний" бак. Тільки треба не забувати перемикати обмеження заряду для міста 80%, а для траси 100%.
А в місті взагалі не згадуєш про необхідність заряджатись. Штекер вставив ввечері і пішов.
Так зручно як раз тим, хто їздить місто-передмістя і має доступ до нічної розетки, мені здається більшність електровласників, які сидять в цій темі як раз такі.
І не тільки тут, а взагалі. + мають ДВС для інших задач. Це і є найкраший "сенс пересісти на електричку".
да и будут потом дтпшки потому то все втычат в экранчики во время езды... проверяют пылесос и холодильник и листают ленту новостей.
Пару дней назад два таких перца мне в бочину чуть не прилетели, едут по трассе и "уходят" с полросы непредсказуемо
электрика, экранчики, автономия, функционал по подписке... "умный дом".. пиво безалко... хотя наверное как раз пиво было первое
Это были именно электрички в которых водилы тупили в планшеты? Невключение поворотников, потому как водилы тупит в смарт или разговаривает и руки заняты тебе все перечислять, хотя бы за день?
Нет конечно, это к тому что превращение авто в гаджет чем собственно балуются электрички, приводит к таким последствиям. Водитель становится чисто номинальной особой. Имхо водители электрички как раз будут более склонны к таким приколам в будущем, потому что кайфа никакого, экономия и комфорт превыше всего. Все трассы заполнят УГ- водители( тихоходы
Ти тут колись вихвалявся своім "170 по Лесі" а зараз бідкаєшся шоб електротихоходи тебе квітку не угробили на дорозі. Біполярка, чи якась інша хворь?
В ответ на: Які гроші така й машина, в даному випадку 8.5К. Що хотіти більші за такі гроші?
За ці гроши повноцінний С-клас того ж року. Сорян, але вже коли стільки прожив, повертатися до візочка на колесах не хочеться. навіть за умови поточної коньюктури з пошлінами
Відносно цієї статті, сам можеш слухати й вірити, але не рекомендуй її нікому, мало того що вона не актуальна бо їй більше 4 років (так-так, в бензинках за цей час нічого не змінилось, а електрички суттєво покращились), так ще й людина в цьому відео хоче розповісти комусь щось, та при цьому не розуміє елементарних речей, все не дивився, та моментами прогортав, і: 1) він не розуміє різницю між кВт і кВт *годин, де ємність а де потужність; 2) каже що 3-фазна зарядка це і є швидкою зарядкою, але швидка зарядка є від постійного струму, в його екземплярі нема...; 3) приколупався що задні тормоза барабани а не диски - доколупався не по суті, в такій електричці тормоза практично не працюють, так як тормозить вона рекуперацією. Є купа бензинових автомобілів B класу з барабанами ззаді. Далі не дивився, бо якесь воно некомпетентне. Слухай, що хотіти від тої Zoe за її ціну? Давай про якісь кращі електрички поговоримо. Наприклад запропонуй власникам VW ID4 помінятись на субару, машини нові +- одинаково коштують, бажано в цей час прихованою камерою відео знімати (їх реакцію).
В ответ на: Які гроші така й машина, в даному випадку 8.5К. Що хотіти більші за такі гроші?
За ці гроши повноцінний С-клас того ж року.
ну да, нуда.... Тут в соседней теме уже 53 страницы напедалили, но даже Б-класса мнеяемого не нашли :-)))))) При чём, за 10 т, а вы про какие-то 8,5...
За ці гроши повноцінний С-клас того ж року.
ну да, нуда.... Тут в соседней теме уже 53 страницы напедалили, но даже Б-класса мнеяемого не нашли :-)))))) При чём, за 10 т, а вы про какие-то 8,5...
В ответ на: ну да, нуда.... Тут в соседней теме уже 53 страницы напедалили, но даже Б-класса мнеяемого не нашли :-)))))) При чём, за 10 т, а вы про какие-то 8,5...
Так там шукають ... більше сперечаються по інші теми. В реальності купа варіантів є
В ответ на: ну да, нуда.... Тут в соседней теме уже 53 страницы напедалили, но даже Б-класса мнеяемого не нашли :-)))))) При чём, за 10 т, а вы про какие-то 8,5...
Так там шукають ... більше сперечаються по інші теми. В реальності купа варіантів є
та залили бы в ту тему ссылки, чего не помочь людям ? :-)))))))))