Це треба дивитися, що там китайці такого роблять. Але через безмитний режим для електричок в нашій країні всі ці порівняння втрачають сенс. Бо перестимулювали китайський автопром.
Насколько я помню, китайцы везде суют полуторалитровый движок, ну может двушку на совсем уж большое корыто. Чтоб он ехал 8 секунд до сотни, это вряд ли в самом лучшем китайском исполнении. Если нужно сравнение по такому критерию, конечно.
Ну не по дальності ж пробігу порівнювати У нас же як, якщо взяв щось потужне, то доводиш, що на овочах їздити не можна. Якщо взяв щось прохідне, то доводиш всім, що на моноприводних пузотьорах їздити не можна. Так і тут, маєш розгін 8 сек, то доведи всім, що саме це і має бути головна вимога до авто
Sashok_Accent 04.04.2024 16:21 пишет: Ідеальних водіїв ніде не бачив. Всюди якось та порушують. І швидкість на першому місці.
Ой не знаю чи всюди швидкість на першому місці. Їздив 2 роки назад Афінах, то якось не помічав щоб сильно ганяли (чи то може тому що камер дуже багато), а відносно світлофорів був в шоці, дуже часто їдуть на червоне, наших водіїв 100% переплюнуть.
Ойвей Я проїхав по Норвегії 5+ тисяч км Чого я тільки не бачив. Душки, коли знають що камер нема, смалять ажбігом. Ще спробуй втриматися
Ага, я десь на півночі Норвегіїї у тундрі між селами натрапив на мобільний пункт вимірювання швидкості і заплатив 800+ евро за перевищення, теж сподівався на відсутність камер))) Зафіксували 96 км/год при дозволених 80
Nofate 02.04.2024 12:19 пишет: Зараз з'являться відео тестів - дуже цікаво буде побачити - іх ассістанти, сяомі давно розробляє автопілот - реальні заміри пробігу, бо китайським специфікаціям довіри 0.
Nofate 02.04.2024 12:19 пишет: Зараз з'являться відео тестів - дуже цікаво буде побачити - іх ассістанти, сяомі давно розробляє автопілот - реальні заміри пробігу, бо китайським специфікаціям довіри 0.
Зважаючи на різницю в ємності батарей, то М3 все ще виглядає лідером з ефективності (хоча по інтер'єру програє ледь не кожному китайцю). Але зацікавила таблиця, де розпіарений Зікр 001 на 100й батарейці проїхав лише 62% заявленого. З одного боку, начебто, і не дивно пробіг в 400км для нього, але навіщо брехати так сильно в ТТХ? Це там і в заявлених цифрах потужності, і в батарейці стільки ж правди? Хоча, загалом китайський тест CLTC - це та дезінфа, яку завжди на третину можна вільно зменшувати, щоб бути ближче до правди.
150 КВч батарейка влазит, седан. Для седана расход 13 норма.
а де це 13 норма? Я таку реальну витрату не можу пригадати , навіть тесла 3 , що є найбільш енергоефективним авто з того, що зараз в масс маркеті, по WLTP дає 14, а в реалі це 16-18. Китайці відомі своїм дивним циклом вимірювання витрат, тому ці цифри не варто розглядати взагалі.
Справедливости ради на РЕСТАЙЛОВОЙ СТАНДАРТНОЙ тройке у меня 13,5..14 кВт на км последнюю неделю. Езжу динамично, город с холмами. Но температура способствует.
150 КВч батарейка влазит, седан. Для седана расход 13 норма.
а де це 13 норма? Я таку реальну витрату не можу пригадати , навіть тесла 3 , що є найбільш енергоефективним авто з того, що зараз в масс маркеті, по WLTP дає 14, а в реалі це 16-18. Китайці відомі своїм дивним циклом вимірювання витрат, тому ці цифри не варто розглядати взагалі.
Справедливости ради на РЕСТАЙЛОВОЙ СТАНДАРТНОЙ тройке у меня 13,5..14 кВт на км последнюю неделю. Езжу динамично, город с холмами. Но температура способствует.
В остальное время действительно 14-16
тобто на невеликій батареї навіть тесла до 13 не дотягує за сприятливих погодних умов. А якщо в авто батарея буде 150 квтг, як було заявлено, то не менше 20-ки реальна витрата буде, бо маса авто не менше 2.5 тон в такому випадку.
На 11-й хвилині прекрасно видно всю суть тесту. Як завжди, повземо в крайній смузі за вантажівками, поки весь потік проїжджає повз. Не розумію який в цьому сенс, їдьте вже всі разом, але в потоці. Значно ж більш реальні цифри будуть, досяжні в реальному житті.
На 11-й хвилині прекрасно видно всю суть тесту. Як завжди, повземо в крайній смузі за вантажівками, поки весь потік проїжджає повз. Не розумію який в цьому сенс, їдьте вже всі разом, але в потоці. Значно ж більш реальні цифри будуть, досяжні в реальному житті.
Сенс в тому, що вони - на відміну від потоку - дотримуються обмежень швидкості (на 1:40). Якщо хочеться випробувань в більш екстремальному форматі - то це не до carwow, це до тиктокерів із іншою аудиторією.
Сенс в тому, що вони - на відміну від потоку - дотримуються обмежень швидкості (на 1:40). Якщо хочеться випробувань в більш екстремальному форматі - то це не до carwow, це до тиктокерів із іншою аудиторією.
Не в екстремальному, а в реальному. Їзда в потоці.
P.S. Подивився. Вони їдуть по A1, спід ліміт там 70 mph. На 11-й хвилині повзуть на 50, ліворуч сама тесла показує, що можна 70.
"Реальний" протирічить вимогам ПДР - вочевидь, для carwow краще отримувати критику типу твоєї, ніж критику від поліції
"Реальний" протирічить вимогам ПДР - вочевидь, для carwow краще отримувати критику типу твоєї, ніж критику від поліції
Та шо Ви начинаєте Коли суддя позбавить Мета Уотсона прав на рік, тому все одно буде ок, бо фтуя адабряла його швидкість на тестах Буде рік сосати лапу і радіти.
P.S. Подивився. Вони їдуть по A1, спід ліміт там 70 mph. На 11-й хвилині повзуть на 50, ліворуч сама тесла показує, що можна 70.
ви фсі врьотє
Та що ж врьотє, якщо в книзі написано на відео все видно. Цікавий шпагат: "закордоном ніхто не порушує", але якщо будеш їхати з потоком то "заберуть права".
мелкий-2 02.04.2024 17:47 пишет: Думаю це із тієї ж опери коли народ, з метою економії, не механіці виключає передачу та котиться на нейтральній.
А как можно экономить топливо, двигаясь на нейтральной передаче? Двигатель же в этом случае все равно топливо потребляет. Экономить можно только на включенной передаче, когда полностью перекрывается подача топлива. Торможение двигателем при этом не настолько критично, особенно под горку, я передачи в движении не выключаю никогда, как правило, только на финальном этапе остановки.