Paulskit 26.11.2024 17:21 пишет: Ну ось тобі приклад. Повернувся, заряд 19%. Приїжджаю на 1 станцію, вона офлайн, нема звʼязку. Окей, дивлюсь по додатку, їду на наступну, поки їхав - всі розетки зайняті. Окей, їду на 3-тю (хоча взагалі не в ту сторону), став, але вільний порт тільки Type 2 (20A). Якщо сидіти при цьому в машині з включеним кліматом, то половина ще й йде на клімат. 10A*230В сам розумієш, дурна справа І це я вже понаставляв купу додатків, намутив хоч якісь перехідники. Я звісно балуваний, але нема ні комфорту користування, ні простоти. Дешевизна, напевно, є.
Ти може в минуле попав? Думав що вже є додаток, де вказав порт і воно показало де є вільні, і можна забронювати?
ОК, поехал бы человек сразу в третью точку, которая 1. "в другую сторону" 2. очень медленная
keen 27.11.2024 15:59 пишет: ось глянув сьогодні половину свого типового маршруту +4 квтг у порівнянні з літом-весною та на літній гумі. Середня швидкість по факту вища, бо тут ще 5 хвилин стояв на парковці, а алгоритм трохи по дибільному рахує, навіть якщо в P селектор, все одно час рахує в подорож.
Ти б краще показав, де 15-20км середня, і поїздка годину мінімум по Києву. А не оце все 50км середня, тим паче до 70км взагалі ідеальна швидкість для електрички. Просто реально вже трохи кумарять від власників електричок, одне й те саме.
keen 27.11.2024 15:59 пишет: ось глянув сьогодні половину свого типового маршруту +4 квтг у порівнянні з літом-весною та на літній гумі. Середня швидкість по факту вища, бо тут ще 5 хвилин стояв на парковці, а алгоритм трохи по дибільному рахує, навіть якщо в P селектор, все одно час рахує в подорож.
При середній 48 км/ч в мене на дизелі витрати будуть 5 на сотню... що буде дешевше, ніж 18 квт комерційної зарядки...
Paulskit 26.11.2024 17:21 пишет: Ну ось тобі приклад. Повернувся, заряд 19%. Приїжджаю на 1 станцію, вона офлайн, нема звʼязку. Окей, дивлюсь по додатку, їду на наступну, поки їхав - всі розетки зайняті. Окей, їду на 3-тю (хоча взагалі не в ту сторону), став, але вільний порт тільки Type 2 (20A). Якщо сидіти при цьому в машині з включеним кліматом, то половина ще й йде на клімат. 10A*230В сам розумієш, дурна справа І це я вже понаставляв купу додатків, намутив хоч якісь перехідники. Я звісно балуваний, але нема ні комфорту користування, ні простоти. Дешевизна, напевно, є.
Ти може в минуле попав? Думав що вже є додаток, де вказав порт і воно показало де є вільні, і можна забронювати?
ОК, поехал бы человек сразу в третью точку, которая 1. "в другую сторону" 2. очень медленная
Слабое утешение, НМВ
А може в четверту сторону, якби одразу мав всі карти на руках?
При середній 48 км/ч в мене на дизелі витрати будуть 5 на сотню... що буде дешевше, ніж 18 квт комерційної зарядки...
Я писав, позавчора проїхав 270км, середня 5.2 і це бензин звичайний. В результаті, економія якась примарна, враховуючи скільки втрачає електричка на вторинному ринку.
та що ти так тиснеш на економію та тут вже терли перетерли - є домашня розетка/нічний тариф? ти в шоколаді нема - гібрид/дизель/гбо нашевсе для себе електричку якщо і розглядаю, то виключно в форматі 500+ ...бо двз 500+ мене лякають витратою навіть на ГБО
Ну коли ж, коли, нарешті хоч хтось додумається запаркувать на найкращому паркомісті подвірʼя старий іржавий евакуатор без життєво важливих вузлів і агрегатів, і паркуватись у нього на спині. І насолоджуйтесь далі, він же ж такі перший став.
Sashok_Accent 26.11.2024 11:55 пишет: ахахаха я таке питання якось був підняв у ніщоти просто розірвало дупи
У нищеты в твоем доме прав на прибудинкову територiю - ровно столько же, сколько у тебя. И от дохода это никак не зависит.
Є одна проблемка, невеличка. Права ці реалізуються трохи іншим шляхом, ніж самовільне зайняття 20 квадратних метрів двора іржавим корчом на невизначений термін.
Шо тільки люди не придумають, аби тільки не купити нормальне людське електрифіковане паркомісце. І познать комфорт погружєнія дупи в автівку прям від ліфта не виходячи на вулицю, равно як і такого самого вигружєнія дупи. Оце така штука, від якої дуже складно відмовитись єдіножди спробувавши.
Є одна проблемка, невеличка. Права ці реалізуються трохи іншим шляхом, ніж самовільне зайняття 20 квадратних метрів двора іржавим корчом на невизначений термін.
Шо тільки люди не придумають, аби тільки не купити нормальне людське електрифіковане паркомісце. І познать комфорт погружєнія дупи в автівку прям від ліфта не виходячи на вулицю, равно як і такого самого вигружєнія дупи. Оце така штука, від якої дуже складно відмовитись єдіножди спробувавши.
Тю, паркомісце є, електрифіковане, тепле, виділене. Все як ти любиш. Але до нього ще 200 км їхати, а запас ходу 70 чи біля того. Шо робить будем? Умнічать і писати високопарні пости на форумі - багато розуму не треба.
juiT 27.11.2024 16:48 пишет: Ти може в минуле попав? Думав що вже є додаток, де вказав порт і воно показало де є вільні, і можна забронювати?
Я людина не балувана, звик заїхати на першу заправку по дорозі до пункту призначення, підʼїхати до вільної колонки, вставити пістолет, почекати 2 хв поки зайде 50 літрів і їхати далі. Додатковим сервісом в вигляді "забронювати колонку" ніколи не користувався, бо не було потреби.
Ти б краще показав, де 15-20км середня, і поїздка годину мінімум по Києву. А не оце все 50км середня, тим паче до 70км взагалі ідеальна швидкість для електрички.
для тих, хто погано вчився в школі з розумових причин, або прогулював уроки фізики та математики з тих же причин, то поясню, що середня швидкість далеко не завжди дорівнює рівномірній швидкості пересування (яку ти мабуть маєш на увазі) і середня на спідометрі тут є інтегральною різних швидкостей на різних ділянках шляху, яка саме в цьому випадку коливалась від 0 на світлофорах до 120 на трасі, тобто "ідеальної" для електрички тут не було.
В ответ на: Ти б краще показав, де 15-20км середня, і поїздка годину мінімум по Києву.
просто цікаво, нафіга мені їздити по Київу в тягнучках, коли я навпаки планую їх уникати як тільки можу Щоб зафіксувати якусь цифру, до якої потім придовбеться якийсь імбіцил і буде токсичними слюнями в монітор плювати і щось знову вимагати? Можеш спокійно взяти електричку в оренду і всім тут показати, як воно насправді і всю цю теорію заговору електричників, що приховують правду, викрити. Але це ж треба відірвати та гроші заплатити, томі ти це навряд зробиш
А взагалі мета була просто показати, що взимку витрати на 30% зростають, чому воно скільки батхерту викликало я не можу зрозуміти
Вау, вот можешь же открыть глаза на жизнь! Думаешь не все еще знают, что лучше быть богатым и здоровым, чем наоборот:)). А еще , может кто не знает этого, можно нанять водителя , личного. Думаю для тех кто думает "как выгодно электричку иметь ибо 1 км пробега дешево" это самое оно.
Paulskit 27.11.2024 15:48 пишет: Міська != по місту. Те що авто формально міське, не накладає обмежень на його використання поза містом. Seat Leon міське авто? Я на ньому за 2 тижні по 8к км накатував по закордонню до війни і ковіда.
Ibiza це міське авто, Leon це ж дура розміром з канонічну - в такий розмір й більша батарейка зайде.
Довжина канонічної відповідного покоління - 4659, довжина Леона - 4282. Хоч перевіряй перед тим як писати.
Це в вас жарти такі - визначати клас по відстані між шматками пластику, а не центрів коліс?
juiT 27.11.2024 16:48 пишет: Ти може в минуле попав? Думав що вже є додаток, де вказав порт і воно показало де є вільні, і можна забронювати?
Я людина не балувана, звик заїхати на першу заправку по дорозі до пункту призначення, підʼїхати до вільної колонки, вставити пістолет, почекати 2 хв поки зайде 50 літрів і їхати далі. Додатковим сервісом в вигляді "забронювати колонку" ніколи не користувався, бо не було потреби.
Розбудіть мене коли батарейку на 700км можна буде заряджати за 2 хвилини без черги в будь який є#@нях, я може теж на електричку як альтернативу двз подивлюсь.
А взагалі мета була просто показати, що взимку витрати на 30% зростають, чому воно скільки батхерту викликало я не можу зрозуміти
Ти странний? Середня швидкість, на то і середня. Так от, оця вся їзда за містом із швидкість 70-90, вже давно всім зрозуміло. Твоя мета вже показана, перепоказана 100500 разів. А от реальних витрат в місті ніде немає, чого б це?
50км середня, це бляха їзда без заторів і з "двома" світлофорами. Що ти тут хочеш розказати? Яка офігенська витрата на 2 світлофорах, а потім 70% за містом? Так я тобі і на бензині так можу. Середня по місту це 20-25, максимум до 30км/год.
juiT 27.11.2024 23:18 пишет: 50км середня, це бляха їзда без заторів і з "двома" світлофорами. Що ти тут хочеш розказати? Яка офігенська витрата на 2 світлофорах, а потім 70% за містом? Так я тобі і на бензині так можу. Середня по місту це 20-25, максимум до 30км/год.
Я не знаю, як їздить keen, але щодо середньої ти дуже помиляєшся. Зробити високу середню в місті типу Києва, де багато прямих і проспектів - елементарно. Для цього достатньо всього лиш сильніше давити ту педаль, що знаходиться праворуч. І витрата в такому режимі тільки зростає, причому відчутно.