autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (381/505)

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: XS1]
      11 апреля 2025 в 23:32 Гілками

XS1 11.04.2025 20:52 пишет:

seksinika 11.04.2025 20:08 пишет:

А что на ваш взгляд не логичного, кто то предполагает а кто располагает так сказать из собственного опыта а не Ютуба, кто то не рекомендует или не рассматривает, а кто то 11 лет на них уже ездит.
На мой взгляд все логично.

Тобто ніяк не вийшло осягнути описаний чужий кейс, де чітко написано про квартирне проживання і відсутність власної авторозетки, і у відповідь на це розказане щастячко про те, як хтось там щось "располагаєт" при зарядці на власній розетці. Логіка!

То взагалі не про Вас) Просто тему-срач про електрички на stroimdom закрили, а бажання ділитись своїм щастям і строчити про десяток постів на день у пані залишилось)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Gonchik74]
      12 апреля 2025 в 00:44 Гілками

Gonchik74 11.04.2025 23:32 пишет:

XS1 11.04.2025 20:52 пишет:

seksinika 11.04.2025 20:08 пишет:

А что на ваш взгляд не логичного, кто то предполагает а кто располагает так сказать из собственного опыта а не Ютуба, кто то не рекомендует или не рассматривает, а кто то 11 лет на них уже ездит.
На мой взгляд все логично.

Тобто ніяк не вийшло осягнути описаний чужий кейс, де чітко написано про квартирне проживання і відсутність власної авторозетки, і у відповідь на це розказане щастячко про те, як хтось там щось "располагаєт" при зарядці на власній розетці. Логіка!

То взагалі не про Вас) Просто тему-срач про електрички на stroimdom закрили, а бажання ділитись своїм щастям і строчити про десяток постів на день у пані залишилось)

Дивує насамперед те, що для цього треба було в активній темі знайти і процитувати пост місячної давнини, який до її меседжу взагалі ортогональний. Ну не будемо тут вчергове про "Л-логіку"
Краще спитаємо:
-Виталя- 11.04.2025 20:16 пишет:

По Польщі їхав 130 на круїзі.
По Україні теж, але трафік/погода…

Яка середня швидкість вийшла з урахуванням зарядок? Чи час в дорозі.

Достоевский **
30 лет за рулем, Донецк
С нами с 25.12.2008

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: XS1]
      12 апреля 2025 в 10:44 Гілками

XS1 12.04.2025 00:44 пишет:

Дивує насамперед те, що для цього треба було в активній темі знайти і процитувати пост місячної давнини, який до її меседжу взагалі ортогональний. Ну не будемо тут вчергове про "Л-логіку"

Фіг з ним. Я, наприклад, таки розглядаю собі електричку (як розглядаю, замовив, чекаю), хоча і в квартирі, так само. Однак 2 поверх, машина стоїть під балконом. Ну метрів 7-8, можна поставити ще ближче. В мене на першому поверсі коли був офіс, вони виводили собі розетку на стіну будинку зовні.
Але тепер думаю, краще виводити так само розетку з балкону на стіну будинку, чи краще взяти зарядну станцію з більш довгим шнурком, там на 5-6 м та кинути зарядку на балконі, та спускати шнурок тільки.
Звісно, що розраховую не тільки на це, метрів за 500-700 є ще гараж, але його до ладу треба довести, в принципі і там можна заряджати.

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: DiSi]
      12 апреля 2025 в 11:06 Гілками

DiSi 12.04.2025 10:44 пишет:

Але тепер думаю, краще виводити так само розетку з балкону на стіну будинку, чи краще взяти зарядну станцію з більш довгим шнурком, там на 5-6 м та кинути зарядку на балконі, та спускати шнурок тільки.

якщо фізично це можливо, то краще таки зарядну станцію з більш довгим шнурком, але я не зустрічав таких довгих кабелів, хіба що на замовлення. Ще можна розглянути антивандальний бокс на стіну і в неї станцію запакувати. Імхо, з розеткою є моменти з дощем/снігом, це такий собі більш тимчасовий варіант.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

12 апреля 2025 в 11:07 Гілками

Я смотрю вы мой контент по всему интернету отлеживаете)))?

Хорошо когда есть счастье, которым можно поделится, не так ли).

Змінено seksinika (11:31 12/04/2025)

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: keen]
      12 апреля 2025 в 11:31 Гілками

keen 12.04.2025 11:06 пишет:

якщо фізично це можливо, то краще таки зарядну станцію з більш довгим шнурком, але я не зустрічав таких довгих кабелів, хіба що на замовлення. Ще можна розглянути антивандальний бокс на стіну і в неї станцію запакувати. Імхо, з розеткою є моменти з дощем/снігом, це такий собі більш тимчасовий варіант.

Я бы вывела розетку в антивандальную железную коробку в которой бы поместился автомат и блок зарядки, сама разъем который подключается к машине ни кто срезать не будет.

Если машина Тесла и сама сеть оставляет желать лучшего то без стабилизатора она заряжаться нормально не будет, у квартира в центре Старого Города, дом 16-17 столетия, проводка в доме времен застоя), в сети 231-237 вольт и как бы на первый взгляд все должно работать), но после подключения зарядки напряжение проседает до 218-220 вольт, что тоже как бы прекрасно но не для Теслы), машина видит просадку и снижает мощность с 16 ампер до 7, иногда помогает перед началом заряда включить максимальное потребление(свет, климат итд) а после подключения зарядки в момент ее начала кога она начинает валить сеть все выключить, но это танцы с бубнами и крайняя мера.

Есть в природе длинные заводские кабеля, у меня в гараже валяется 32 амперный 3х фазный Mennekes кабель тип2/тип2 длиною 9 метров, можно реализовать зарядку с помощью такого и станцией на балконе, но потянет ли домашняя сеть 32 ампера большей вопрос.

Змінено seksinika (11:46 12/04/2025)

Достоевский **
30 лет за рулем, Донецк
С нами с 25.12.2008

12 апреля 2025 в 11:38 Гілками

Тут взагалі в мене все ок. Розетка виводиться під навіс, там вхід до підвалу. Її і не видно загалом. Антивандального по факту нічого не потрібно на перший погляд. Закуток не прохідний, там нікого і не буває.

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: DiSi]
      12 апреля 2025 в 14:44 Гілками

DiSi 12.04.2025 11:38 пишет:

Тут взагалі в мене все ок. Розетка виводиться під навіс, там вхід до підвалу. Її і не видно загалом. Антивандального по факту нічого не потрібно на перший погляд. Закуток не прохідний, там нікого і не буває.

на місці тобі точно видніше зарядне + розетка однозначно дешевше та простіше, не вимагає заземлення тощо. Але я не знаю чи буде портативна зарядка достатньо витривалою, цікаво чи є в когось досвід заряджання виключно портативним пристроєм вдовгу (більше року не рідше ніж через день).

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: seksinika]
      12 апреля 2025 в 15:16 Гілками

11 лет заряжаю электрички портативными зарядками, при том что в дом у меня 35кВт заведено по трем фазам ни разу еще желания не возникало какую то зарядную станцию ставить, 16 амперной зарядки мне вполне достаточно при чем по ночному тарифу), не зарядится машина сегодня полностью то сделает это завтра, вот вообще проблемы не вижу и включено ограничение по заряду до 80%, если куда далеко собираюсь то заряжаю на 100%.

Достоевский *
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2010

12 апреля 2025 в 16:59 Гілками

seksinika 11.04.2025 20:58 пишет:

Ну хоть вины моей нет в том что своя розетка отсутствует, я как бы изыскала возможность ее получить в том числе и возле квартиры, главное что бы желание было.

ну і як "бажання" реалізовується?
просто цікаво як зробити собі в квартирі зарядку щоб заряджати авто яке може стояти в 20/50/100/400/600м від квартири? є якісь зарядні станції що будуть левітувати за вимогою куди треба?

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Disnake]
      12 апреля 2025 в 17:19 Гілками

Disnake 12.04.2025 16:59 пишет:

seksinika 11.04.2025 20:58 пишет:

Ну хоть вины моей нет в том что своя розетка отсутствует, я как бы изыскала возможность ее получить в том числе и возле квартиры, главное что бы желание было.

ну і як "бажання" реалізовується?
просто цікаво як зробити собі в квартирі зарядку щоб заряджати авто яке може стояти в 20/50/100/400/600м від квартири? є якісь зарядні станції що будуть левітувати за вимогою куди треба?

колись мені Ясно спамило, щось типу встановлення зарядного для електромобіля з документами за пару місяців, хоча там потрібно якесь постійне паркомісце якщо не помиляюсь.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

12 апреля 2025 в 17:38 Гілками

По разному это реализовывается, даже с РЕС линия согласовывается и счетчик ставятся, смотреть нужно каждый случай индивидуальный, опять таки понимать есть ли четкое(свое) место парковки или нет, в моем случаи у меня есть четкое место парковки на которое кроме меня ни кто не паркуется + воздушка 30 метров но перед тем как покупать квартиру я обращала внимание на возможность реализации подобного и это было одно из условий подбора.

В основном из квартиры 220 выводят в желузный ящик и все, главное иметь свое место для парковки машины.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

12 апреля 2025 в 17:51 Гілками

keen 12.04.2025 17:19 пишет:

колись мені Ясно спамило, щось типу встановлення зарядного для електромобіля з документами за пару місяців, хоча там потрібно якесь постійне паркомісце якщо не помиляюсь.

Оно как бы вам нужно, потому как поставить зарядку и не иметь к ней по факту доступа это ни о чем, не знаю но я когда то в Киеве в Хрущевке жила то проспали с 2 соседями себе парковки, столбики вкопали и ни кто кроме нас там не парковался, квартиру перед войной купила в ЖК Киевский Маеток, как бы не дня там не жила и не собиралась соответственно и машину не заряжала) но с соседями изначально решили кто где паркуется так квартиранты машину там и ставили свою, а теперь новые хозяева ставят) квартира на 3 этаже была, машина под балконом, можно было столбик со своей розеткой поставить при желании но там надо было согласовать с застройщиком и немного фемки переложить что бы кабель протянуть.

В любом случаи все эти телодвижения и материальные затраты очень быстро отбиваются на разнице стоимости топлива и ТО.

Змінено seksinika (17:54 12/04/2025)

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

12 апреля 2025 в 20:24 Гілками

seksinika 12.04.2025 11:07 пишет:

У Вас, Ніко, є одна особливість. І ні, це не фатальна безграмотність. Це спроба приписати комусь надмірну увагу до Вашої персони) Авжеж «отслеживаю», таких успішних на моєму життєвому шляху не багато траплялось

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

12 апреля 2025 в 20:32 Гілками

Gonchik74 12.04.2025 20:24 пишет:

У Вас, Ніко, є одна особливість. І ні, це не фатальна безграмотність. Це спроба приписати комусь надмірну увагу до Вашої персони) Авжеж «отслеживаю», таких успішних на моєму життєвому шляху не багато траплялось

Так я не пойму, вы срач развести хотите или по теме пишите подтяните сюда друга Вадика это сильно повысит шансы развести срач, не отслеживаете то гуляйте себе красиво в чем проблема то я вас вообще и заметила даже ?

Кстати для как вы там пишите "фатально безграмотных" имя Ника пишется Ника а не Нико. Нико это тоже самое что ГонщиГ47 понимаете о чем я???

V.I.P ***
      12 апреля 2025 в 20:49 Гілками

Заскрінив для історії, бо нічого краще на цьому форумі вже не буде

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

12 апреля 2025 в 20:57 Гілками

Та нет), если Вадика подтянуть то это только ягодки будут посмотрела пару страниц назад, так знакомые все люди и Строим Дом и Опель Клуб все на месте и те кто понимает что в электричках и те кто ближе метра в глаза не видел, "спецы" тоже тут с глючными с завода моделями .

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

12 апреля 2025 в 20:59 Гілками

seksinika 12.04.2025 20:32 пишет:

Gonchik74 12.04.2025 20:24 пишет:

В ответ на:

...

Так я не пойму, вы срач развести хотите или по теме пишите подтяните сюда друга Вадика это сильно повысит шансы развести срач, не отслеживаете то гуляйте себе красиво в чем проблема то я вас вообще и заметила даже ?

Кстати для как вы там пишите "фатально безграмотных" имя Ника пишется Ника а не Нико. Нико это тоже самое что ГонщиГ47 понимаете о чем я???

Ого, як все запущено, і нам тут обіцяють цього багато ... Не ганьбіться так в повчаннях, а краще замість форуму виділіть трохи часу на вивчення української чи ж хоча б своєї кацапської орфографії, пунктуації, може, ще кличний відмінок для себе відкриєте та щось нове про своє ім'я в українській мові дізнаєтесь. Ну це так, офтоп, але для теми було б краще, якби її такою "кривавою" безграмотністю на заливали. Як кажуть, "за одягом зустрічають..."(с), а зважаючи на те, що на форумі бачимо лише текст, то ось на цьому і формується ставлення до компетентності тієї чи іншої персони, що залишає свої повідомлення тут.

важничающий писатель **
20 лет за рулем, Киев
С нами с 06.11.2015

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: -Виталя-]
      12 апреля 2025 в 20:59 Гілками

Ну пані вправна в перегоні битків різного походження. Тут сумнівів нема, але оце демонстративне бажання писати російською..

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Paulskit]
      12 апреля 2025 в 21:00 Гілками

Paulskit 12.04.2025 20:49 пишет:

Заскрінив для історії, бо нічого краще на цьому форумі вже не буде

вважаю, що вона й не зрозуміє чому

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
13 користувачів і 211 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 497720

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія