Вы о чем вообще))), я о А3 Е-Троне о своей машине которую вы в битки определили по какой то причине),
Ну я вже зрозумів, що мова про А3. І що? Дійсно європейська версія? Ну тоді круто, бо підозрюю на авторія їх є десь штук 6-8 і з них європейських нуль...
Наприклад в моєму радіусі переміщення (+-300 км від Львова) ділянок траси, на яких я можу їхати на круїзі більше ніж 3 хвилини рівно нуль...
З яких це пір круїзний режим став визначальним в чомусь?
Від тоді, коли будь-хто хто мислить логічно - розуміє, що можливість використання круїзної швидкості - це можливість їзди без використання гальм... В моїх умовах - така їзда неможлива. Останні місця, де вона була можлива - це автобани Польщі, Угорщини, Німеччини, Хорватії ітд... Але ще раз кажу - в Києві реальність може бути інша, визнаю. Єдине що тоді дивує - середня тривалість колодок 20-30 тис. в сусідніх темах...
В моїх умовах - така їзда неможлива. Останні місця, де вона була можлива - це автобани Польщі, Угорщини, Німеччини, Хорватії ітд...
Ну, в выходной день, на трассе Киев-Харьков "круиз" вполне имеет право на жизнь. Да и на дальних поездках частенько использую, чтобы ноге дать отдохнуть. Только не адаптивный, ни к чему он мне.
vvvolf 24.04.2025 21:35 пишет:
Єдине що тоді дивує - середня тривалість колодок 20-30 тис. в сусідніх темах...
Сам в шоке. Это у меня впервые в жизни так быстро колодки закончились, не смотря на мою непрактичную манеру постоянных разгонов и торможений. Надо у узнать, мо, она в офис ездит, держа две ноги на двух педалях?
Наприклад в моєму радіусі переміщення (+-300 км від Львова) ділянок траси, на яких я можу їхати на круїзі більше ніж 3 хвилини рівно нуль...
З яких це пір круїзний режим став визначальним в чомусь?
Від тоді, коли будь-хто хто мислить логічно - розуміє, що можливість використання круїзної швидкості - це можливість їзди без використання гальм... В моїх умовах - така їзда неможлива. Останні місця, де вона була можлива - це автобани Польщі, Угорщини, Німеччини, Хорватії ітд... Але ще раз кажу - в Києві реальність може бути інша, визнаю. Єдине що тоді дивує - середня тривалість колодок 20-30 тис. в сусідніх темах...
Я ж здається, описав навіть в прикладах, що це слабо актуально в цій вправі. Ті, хто так заморочується витратою на трасі, що рахують "економію" від гібрида на ній, то з легкістю у своєму трасовому пересуванні можуть змінювати свою і так невисоку швидкість з мінімумом використання гальм, а переважно "газом". Це ось тоді, коли задротствувати у питаннях витрати. І так, основні траси від Києва - це багатосмугові дороги, на заході країни з цим ситуація суттєво гірша.
Вы о чем вообще))), я о А3 Е-Троне о своей машине которую вы в битки определили по какой то причине),
Ну я вже зрозумів, що мова про А3. І що? Дійсно європейська версія? Ну тоді круто, бо підозрюю на авторія їх є десь штук 6-8 і з них європейських нуль...
Круто в чем, в том что это УГ или в том что вы понятия не имеете какие плагин-гибридные Е-Троны бывают?
Писатели блин предсказатели))), вопрос к чему все эти вбросы так что жить легче?
Читаю. Вспоминал, как неделю назад опаздывал и с Олевска в Днепр херячил по окружной Киева. Не хвастаюсь, даже стыдно немного... Слоупок, ага. Не где зарядиться, ага. Там, где хорошая дорога, меня за все почти 750 км обогнало машин 5 от силы. И то, наглухо отбитые. 3 подзарядки по 20..30 минут на весь путь. И то совместил их с 2 приемами пищи, развемчто в последней минут 10 втыкал в авто, а так заряжался до нужного % раньше, чем освобождался. Ели бы зарядился вспункте отправления, зарядки было бы 2. Зато после Киева стал на автопилот и везет он тебя спокойно. Главное, в телефон не втычить, чтобы страйки не выписывал.
Парни, реальность меняется. И электричкой уже вполне можно путешествовать. Да, не так комфортно, как на бензинке в каких-то моментах. Но вполне.
Если не спешить, то 750км. можно с одной подзарядкой легко проехать и еще остаток +- 100км. будет, но правая нога должна быть полегче))).
Лично мне комфортнее на Ске и подзарядкой чем на РР ВОГ без), про всякие около-литровые дрыщи я даже писать не хочу, они подходят только в магазин за картошкой ездить и то при условии что своей розетки дома нету.
Кстати, поездка вышла в среднем где-то 3,50 грн/км. Думаю, что даже дизельный сопоставимый седан Е-класса В ТАКОМ режиме обошелся в 1,5..2 раза дороже.
Но я осознанно выбрал путь "быстрее еду/больше заряжаюсь"
При том, что нефтетопливные аналоги с такой динамикой и ускорением стоят от 3 млн дол (суммой не ошибся)
deniszed 25.04.2025 07:29 пишет: Читаю. Вспоминал, как неделю назад опаздывал и с Олевска в Днепр херячил по окружной Киева. Не хвастаюсь, даже стыдно немного... Слоупок, ага. Не где зарядиться, ага. Там, где хорошая дорога, меня за все почти 750 км обогнало машин 5 от силы. И то, наглухо отбитые. 3 подзарядки по 20..30 минут на весь путь. И то совместил их с 2 приемами пищи, развемчто в последней минут 10 втыкал в авто, а так заряжался до нужного % раньше, чем освобождался. Ели бы зарядился вспункте отправления, зарядки было бы 2. Зато после Киева стал на автопилот и везет он тебя спокойно. Главное, в телефон не втычить, чтобы страйки не выписывал.
Парни, реальность меняется. И электричкой уже вполне можно путешествовать. Да, не так комфортно, как на бензинке в каких-то моментах. Но вполне.
а скільки зайняла дорога від старту до фінішу? навіть не так, о котрій вирушив, і о котрій годині був на місці призначення?
Їхав позавчора Львів - Київ 540 км на RAV4 гібрид, у машині 3 кабанчика 100+, було жарковато, клімат стояв у салоні на 22 град, режим Стандарт, рівно 5 годин з двома короткими зупинками, на нормальній дорозі 130-150, на однополосній їхав по обстановці, рівно 7л/100км (від повної заправки до повної), зараз по Києву 5.5-6л/100км показує
deniszed 25.04.2025 07:29 пишет: Читаю. Вспоминал, как неделю назад опаздывал и с Олевска в Днепр херячил по окружной Киева. Не хвастаюсь, даже стыдно немного... Слоупок, ага. Не где зарядиться, ага. Там, где хорошая дорога, меня за все почти 750 км обогнало машин 5 от силы. И то, наглухо отбитые. 3 подзарядки по 20..30 минут на весь путь. И то совместил их с 2 приемами пищи, развемчто в последней минут 10 втыкал в авто, а так заряжался до нужного % раньше, чем освобождался. Ели бы зарядился вспункте отправления, зарядки было бы 2. Зато после Киева стал на автопилот и везет он тебя спокойно. Главное, в телефон не втычить, чтобы страйки не выписывал.
а скільки зайняла дорога від старту до фінішу? навіть не так, о котрій вирушив, і о котрій годині був на місці призначення?
З Дніпра виїхав о 6-й, в Коростені був о 15:30. Но я поїхав через центр Київа туди, пару годинок (чи щось типу такого) сидів у улюбленому закладі, намінав хінкалі (Чачаварня - єдине, що подобаєтсья в Київі, вибачте, кияни).
Наступного дня зранку зарядився у Коростені, виїхав до Олевська.
З Олевська виїхав десь після 13:00, о 23:00 вже був вдома. Може, раніше навіть, але не засікав. Київ проїхав по об'їздній. Менше 10 годин фактично, скоріше ближче до 9 навіть, але тут без доказів, не засікав час. 40 км дороги біля Царичанки їхав більше години в зворотньому напрямку (вночі взагалі стрьомно там кататися), це дуже вплинуло на час, коли їхав туди, вже було світло, було жвавіше. Там пекло. Я в Олевську ставив кастомны карти, щоб Тесла сама мене возила, тому подорож назад випала зі статистику у застосунку Тесі, забув оновити ключ доступу, тільки наступного дня додав. UPDATE Подивився деталі - з Дніпра виїхав о 5:55, о 11:00 був в Іванкові (враховуючі довбані околиці Царичанки вважаю, що норм). UPDATE 2: знайшов деталі, що з Олевська виїхав о 13:36. Так що дорога в зворотньому нарпямку - 9 годин, враховуючи об'їздну Київа й Царичанку. Так що норм.
питання до вас, як профі в електричках - починають масово тянути з Китаю BMW iX1 2025 - шо воно таке, не стикалися? Ціна нової з 66-ю батареєю до 30 тис дол вже тут.
UT7UV 25.04.2025 09:09 пишет: у машині 3 кабанчика 100+, було жарковато, клімат стояв у салоні на 22 град, режим Стандарт, на нормальній дорозі 130-150, на однополосній їхав по обстановці, рівно 7л/100км (від повної заправки до повної), зараз по Києву 5.5-6л/100км показує
не може цього бути, має бути не менш ніж 8,7 чи 8,9 - як на тестдрайві
питання до вас, як профі в електричках - починають масово тянути з Китаю BMW iX1 2025 - шо воно таке, не стикалися? Ціна нової з 66-ю батареєю до 30 тис дол вже тут.
Я б не був дуже оптимістичний. В мене був досвід "брендового" Китаю, вистачило на місяць.
Мультимедія своя, нічого не працює Кузов так собі Батарейка Катл, не погана, але в нормальних країнах краще Міні-баги Ієрогліфи де-не-де
Як з БНВ, не знаю. Й здається, що за 30к це буду овочевий задній привід. Подумав би двічі, бо за ці кошти можна взяти трирічного європейського єтрона з працюючим додатком й гарантією на батку (так, він не без нюансів, але тим не менш).
Може, всі крім мене вже про це знають, але для мене це була новина: в сша подали судовий позов проти тесла за те, що ті... накручують покази одометру, і взагалі покази одометру там... розрахункові, а не зняті фізично:
deniszed 25.04.2025 09:46 пишет: Й здається, що за 30к це буду овочевий задній привід.
ніби передній, і овочеві, як для електро 8 сек, тут згоден
deniszed 25.04.2025 09:46 пишет: бо за ці кошти можна взяти трирічного європейського єтрона з працюючим додатком й гарантією на батку (так, він не без нюансів, але тим не менш).
ніби ж у Єтрона з мотором щось не те? якось відсталого типу він там, чи це давно було?
З Дніпра виїхав о 6-й, в Коростені був о 15:30. Но я поїхав через центр Київа туди, пару годинок (чи щось типу такого) сидів у улюбленому закладі, намінав хінкалі (Чачаварня - єдине, що подобаєтсья в Київі, вибачте, кияни).
Наступного дня зранку зарядився у Коростені, виїхав до Олевська.
З Олевська виїхав десь після 13:00, о 23:00 вже був вдома. Може, раніше навіть, але не засікав. Київ проїхав по об'їздній. Менше 10 годин фактично, скоріше ближче до 9 навіть, але тут без доказів, не засікав час. 40 км дороги біля Царичанки їхав більше години в зворотньому напрямку (вночі взагалі стрьомно там кататися), це дуже вплинуло на час, коли їхав туди, вже було світло, було жвавіше. Там пекло. Я в Олевську ставив кастомны карти, щоб Тесла сама мене возила, тому подорож назад випала зі статистику у застосунку Тесі, забув оновити ключ доступу, тільки наступного дня додав. UPDATE Подивився деталі - з Дніпра виїхав о 5:55, о 11:00 був в Іванкові (враховуючі довбані околиці Царичанки вважаю, що норм).
ага ну в принципі нормальний час для не швидкої бензинки. дякую! цікаво було.
Даже в живую не видела и объективно ни чего сказать не могу, но)...
deniszed 25.04.2025 09:46 пишет: Й здається, що за 30к це буду овочевий задній привід.
ніби передній, і овочеві, як для електро 8 сек, тут згоден
deniszed 25.04.2025 09:46 пишет: бо за ці кошти можна взяти трирічного європейського єтрона з працюючим додатком й гарантією на батку (так, він не без нюансів, але тим не менш).
ніби ж у Єтрона з мотором щось не те? якось відсталого типу він там, чи це давно було?
Лучше трех летний Е-Трон чем новый Китай, но у Е-Трона тоже нюансов хватает в том числе и по расходу кВт я бы лучше него 5 летнюю Теслу купила, но тут понятно кому что больше в приоритете).