як Фіат 500? по надійності і вартості експлуатації? дякую
Отак собі по трасі напланував швидких зарядок, а тута упс ))))
... застряг в ліфті і навіть з повністю заправленими баками і каністрами в багажнику на підготованому ТЛК-70 нікуди не поїхав.
Встав із заправленими баками на кілька годин на автобані через корок на непрацюючому пункті оплати
селяне наигрались
так она и стоит у остановки. объява с двух сторон. забирайте кому нада. чуть в стороне можно и бараболі молодої взять.
ти не з Поділля родом?-)
Отак собі по трасі напланував швидких зарядок, а тута упс ))))
... застряг в ліфті і навіть з повністю заправленими баками і каністрами в багажнику на підготованому ТЛК-70 нікуди не поїхав.
Встав із заправленими баками на кілька годин на автобані через корок на непрацюючому пункті оплати
оооо понеслась креативщина чому не вийде їхати на ДВЗ під час блекауту
селяне наигрались
так она и стоит у остановки. объява с двух сторон. забирайте кому нада. чуть в стороне можно и бараболі молодої взять.
ти не з Поділля родом?-)
да я местный, с автоуа
Імхую, під час блекауту зарядка електричок не є самою нагальною проблемою
як Фіат 500? по надійності і вартості експлуатації? дякую
Та +- как и остальные первого поколения, Лиф будет дешевле если что то по ходовой делать, тут скорее ваши восприятия внешности и если на нее закрыть глаза, то Шевроле Спарк вариант хороший, но лично я бы комплексовала на нем ездить, а вот на 500 Фиате еще куда не шло.
Та це взагалі не проблема, а витрати - шукаєш найближчий двзешний евакуатор та везеш прогрес до дому))
Вот ни разу за 10 лет не довелось эвакуатором пользоваться что бы электричку разряженную возить) и при любых отключениях которые были я на них ездила в том числе и на АЗС за жидким топливом когда его по 5 литров давали), а вот на ДВС таки ездить приходилось эвакуатором 1 раз Додж Рамом, 1 раз Хамером, 2 раза Гранд Чероке, один раз просто бензина привезли когда он у РР закончился при том то по приборке был но датчик в баке подвис), на Рено раз сажевик забился и машина ехать отказалась на передачах выше второй) но как бы доехала до места где его вытрусили и один раз на Омеге не доехала хорошо отъехала не далеко километров 20) у этой фильтр в баке забился, тоже первая/вторая чудом доехала с мыслями про эвакуатор.
Починят там все в той Испании а раздули то, лишь бы что уже за те электрички), СЕС тоже ни кто не отменял если что, как и повербанк на колесах))).
Та це взагалі не проблема, а витрати - шукаєш найближчий двзешний евакуатор та везеш прогрес до дому))
Якщо водій настільки тупий, аби під час блекауту розрядити автівку до нуля (читай - використати все паливо у баку), то двзшний евакуатор дійсно непогане рішення
Якщо водій настільки тупий, аби під час блекауту розрядити автівку до нуля (читай - використати все паливо у баку), то двзшний евакуатор дійсно непогане рішення
за умови відсутності можливості підзарядитись - то то вже не "непогане", а єдине
еще в преддверии справедливого шага, а именно пошлин, с перепугу пригонят , про запас, пару тысяч.
кому интересно - сотрудник таки продал свою тройку теслу со стандартной батарейкой, 19 года, за 10500. Пригнал в 21-м, вышла с ремонтом в 25 Продавал ее 1,5 года, начинал продавать с 18 тыс, потом 15, потом 12. Профит - минус 15 косарей за 3 года итого.
Если опять таки интересно кому), то Тесла
Уже и деньги за нее с Днепра прислали, профит + 1400 с 08.04., тройка 19 со стандартной батареей это УГ, еще и заднеприводная наверно, в 21 они стоили неоправданно дорого но было бы интересно видеть ее ВИН код для общего понимания), но я бы не минуты не думала при выборе 3 19 года за 10500 или S 15 за 11000 вот просто от слова совсем не думала).
Как бы еще интересней вариант прямо вымучила, почти 2 недели ни чего купить не могла или хлам или космос или логистика дороже машины) и пусть только кто то за экономию скажет и дороговизну))).
Проїхав перші 10к. Сподіваюсь не останні )
І як враження за 10к?
І як враження за 10к?
не бмв
І як враження за 10к?
не бмв
Це може бути як позитивно, так і негативно Ну то таке, не хоч не розповідай.
І як враження за 10к?
не бмв
Це може бути як позитивно, так і негативно Ну то таке, не хоч не розповідай.
складно сформулювати якщо чесно...
планшет на колесах. їздиш і воно все якесь несправжнє - наче на комп'ютері їдеш. зв'язок з дорогою відсутній, відчуття швидкості відсутнє, інфо від підвіски майже нульове, від керма нульове. більшість, мабуть це влаштовує.
сідухи зручні, ергономіка, огляд зручні. росхід копійчаний, їде швидко... класно що все керується з телефона, не треба носити ключ, купа налаштувань під себе...
За ергономіку цікаво, це ж в Model Y немає HUD, як в і Model 3? Звик головою крутити?
За ергономіку цікаво, це ж в Model Y немає HUD, як в і Model 3? Звик головою крутити?
та в мене і на бмв HUD нема. взагалі оці всі плюшки мене чому меньш за все парять - можливо тому що мені подобаєтся бути задіяним в процесі керування...
я, коли буде "зайве" авто вихідного дня, останнім часом - бачу його на ручці, хоча раніше суто автомат.