Німці пишуть, що наші комуністичні друзі таки зловили кризу перевиробництва. Тому скоро на ринку буде дуже багато дешевих китайських електричок, але не дуже довго
Найбільший китайський виробник електромобілів знизив ціни на 22 моделі до 30 відсотків. Міні-хетчбек Seagull тепер можна придбати за суму, еквівалентну трохи менше 7800 доларів США. Інші виробники, як завжди, наслідували цей приклад. Але цього разу сталося дещо нове: Зниження цін викликало щось на кшталт панічної атаки в промисловості та політиці. … Протягом багатьох років автомобільна промисловість страждає від величезних надлишкових потужностей і цінових війн. Цифри вражають. Виробничі потужності Китаю з випуску електромобілів мають зрости до 36 мільйонів автомобілів до 2025 року, тоді як прогнозовані продажі становлять лише 14 мільйонів. Це призводить до надлишку в 20 мільйонів одиниць. Для порівняння, це більше, ніж весь річний обсяг виробництва автомобілів в Європі.
nope 26.06.2025 10:16 пишет: Німці пишуть, що наші комуністичні друзі таки зловили кризу перевиробництва. Тому скоро на ринку буде дуже багато дешевих китайських електричок, але не дуже довго
Найбільший китайський виробник електромобілів знизив ціни на 22 моделі до 30 відсотків. Міні-хетчбек Seagull тепер можна придбати за суму, еквівалентну трохи менше 7800 доларів США. Інші виробники, як завжди, наслідували цей приклад. Але цього разу сталося дещо нове: Зниження цін викликало щось на кшталт панічної атаки в промисловості та політиці. … Протягом багатьох років автомобільна промисловість страждає від величезних надлишкових потужностей і цінових війн. Цифри вражають. Виробничі потужності Китаю з випуску електромобілів мають зрости до 36 мільйонів автомобілів до 2025 року, тоді як прогнозовані продажі становлять лише 14 мільйонів. Це призводить до надлишку в 20 мільйонів одиниць. Для порівняння, це більше, ніж весь річний обсяг виробництва автомобілів в Європі.
проснулись. новині вже місяць. ціни не впали в Україні. відповідь від продавця електричок з китаю на цю новину.
Сенсація від Bloomberg чи інформаційна атака?
📉 Останніми днями новини кричать про "обвал" акцій BYD і шалені знижки до 35%. Але що там насправді?
📊 Факти, не заголовки:
➖ Акції BYD зросли більш ніж на 70% за рік і понад 3% за останній місяць. ➖ Компанія — №1 у світі з експорту електромобілів.
🌐 Чому з’являються такі новини?
➖ США та ЄС вводять нові мита на авто з Китаю. ➖ У хід ідуть медійні вкиди, щоб дискредитувати лідерів ринку, як-от BYD.
я не знаю. але суперпропозицій з дешевими цінами по моделям byd в звязку з такими новинами нема...
Напевне треба почекати, поки хтось купить вагон дешевих електричок і привезе
є. honda ens1 від 15000. беруть їх дуже добре. продавці завезли партії. навіть можна взяти в наявності або в дорозі очікування пару тижнів. по Byd нема таких пропозицій. були б, я думаю, вже завезли б . або пропонували б під замовлення. я підписаний на телеграмканали продавців. вони регулярно викладають цікаві пропозиції. для прикладу була ціла партія викуплених продавцем юніксів по цікавій ціні. по Byd нема нічого цікавого по суперцінам з тими знижками що пишуть в пресі.