Я також не прихильник 3 циліндрів, особливо в обʼємах з пляшку пепсі. Але, реалістично, на ринку є 3 циліндри, які дадуть і більше фану ніж електричка (на диво, та ж Toyota GR), і безліч варіантів без експлуатаційних обмежень, які накладає електричка. Тому, як би це смішно не звучало, навіть варіанти з самого дна, типу літра, в певних моментах все ще створюють конкуренцію електриці.
Абрвалг 27.06.2025 11:06 пишет: а, точно, кстати да, ты прав! Хотя может можно и трукамодержателю дать 850, но мы не такие и500 хватит
не-не меня давеча поймали на 120 в белом селе, штраф, протокол, проверка на розыск, а чего права 2003 года и т.д. я ляпнули типа, а можно ли оплатить у вас на месте сейчас (вдруг у них терминал с собой ), скали - жди, в дию придет, оплатиш.
Абрвалг 27.06.2025 09:27 пишет: так 850 грн со скидкой это и есть превышение на 50+ км, т.е. таки ты на фото
Знижка ж тільки на автоматичні камери розповсюджується, а на фото наче трукам. Чи я щось плутаю?
Не, это в админ. кодексе записано, так что на все штрафы. Меня, как-то на КП тормознули за обгон через сплошную, рассчитался прямо у них через терминал, половиной суммы, и несколько раз оплачивал штрафы жены за парковку, тоже платил половину.
Не, это в админ. кодексе записано, так что на все штрафы. Меня, как-то на КП тормознули за обгон через сплошную, рассчитался прямо у них через терминал, половиной суммы,
вже такого немає 50% - лише протягом 10 днів та лише автоматичними камерами якщо піймають.
Не, это в админ. кодексе записано, так что на все штрафы. Меня, как-то на КП тормознули за обгон через сплошную, рассчитался прямо у них через терминал, половиной суммы, и несколько раз оплачивал штрафы жены за парковку, тоже платил половину.
Давай статью где написано про все штрафы.
Кодекс України про адміністративні правопорушення Стаття 300-1. Порядок виконання постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або про порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису) У разі сплати відповідальною особою, зазначеною у частині першій статті 14-2 цього Кодексу, або громадянином (резидентом) України, який ввіз на територію України транспортний засіб, зареєстрований за межами України, 50 відсотків розміру штрафу протягом 10 банківських днів Докладніше:
Paulskit 26.06.2025 22:53 пишет: Я також не прихильник 3 циліндрів, особливо в обʼємах з пляшку пепсі. Але, реалістично, на ринку є 3 циліндри, які дадуть і більше фану ніж електричка (на диво, та ж Toyota GR), і безліч варіантів без експлуатаційних обмежень, які накладає електричка. Тому, як би це смішно не звучало, навіть варіанти з самого дна, типу літра, в певних моментах все ще створюють конкуренцію електриці.
Якби електрички були таким медом, як тут всі розповідають, то корпоративні парки давно б пересіли. А так, окрім Нідерландів, я особисто більше ніде і не бачив такого. А тисячі літрових трициліндрових вагів щодня рисачать по дорогах від Ла-Маншу до ху*лостану. Я не про ті корпоративні, що як бонус купляють відповідальним працівникам. Таке вже є. Я про робочі конячки, які щодня і в хвіст і в гриву. Та й таксисти теж. Ми не про Україну з її соціалістичним тарифом, якщо що.
Paulskit 26.06.2025 22:53 пишет: Я також не прихильник 3 циліндрів, особливо в обʼємах з пляшку пепсі. Але, реалістично, на ринку є 3 циліндри, які дадуть і більше фану ніж електричка (на диво, та ж Toyota GR), і безліч варіантів без експлуатаційних обмежень, які накладає електричка. Тому, як би це смішно не звучало, навіть варіанти з самого дна, типу літра, в певних моментах все ще створюють конкуренцію електриці.
Якби електрички були таким медом, як тут всі розповідають, то корпоративні парки давно б пересіли. А так, окрім Нідерландів, я особисто більше ніде і не бачив такого. А тисячі літрових трициліндрових вагів щодня рисачать по дорогах від Ла-Маншу до ху*лостану. Я не про ті корпоративні, що як бонус купляють відповідальним працівникам. Таке вже є. Я про робочі конячки, які щодня і в хвіст і в гриву. Та й таксисти теж. Ми не про Україну з її соціалістичним тарифом, якщо що.
Десь на днях мелькнуло (з посиланням ледь не на DW), що в Німеччині електро вже виходить дорожче за бенз. Зате без атомної енергетики, віват гретам))
я вже писав, повторюсь. у нас поки вигідно саме при заправці від домашньої розетки. в 10 разів дешевше ніж на швидкісній зарядці. для підриємств електрика дорога... і на то, ремонті можна немало зекономити. бо тільки заміна масла в редукторі 1 л раз на 40000 км. гальма можна сказати вічні. для прикладу за 100000 пробігу пару сотень доларів на заміну мастила в редукторі і фільтр повітряний салону. скільки на то піде грошей за аналогічний пробіг на ДВс, плюс заміна комплекту грм, свічок, тощо після такого пробігу і заміна гальм по колу? якщо власний будинок і сонячні панелі , ще вигідніше. щоденні пробіги у переважної кількості автовласників не на великі дистанції, що покриваеться домашньою зарядкою.
Десь на днях мелькнуло (з посиланням ледь не на DW), що в Німеччині електро вже виходить дорожче за бенз. Зате без атомної енергетики, віват гретам))
Я не впевнений, але підозрюю, що німці не дуже страждають від того що змушені їздити по автобанах на бензинових Гольфах (в.т.ч. трициліндрових), а не на електричках заправлених по нічному тарифу... Хоча в будь-якому випадку їм би мала бути приємна турбота дописувачів автоюа за їхню катастрофічну ситуацію в енергетиці
Gonchik74 27.06.2025 16:06 пишет: А тисячі літрових трициліндрових вагів щодня рисачать по дорогах від Ла-Маншу до ху*лостану. Я не про ті корпоративні, що як бонус купляють відповідальним працівникам. Таке вже є. Я про робочі конячки, які щодня і в хвіст і в гриву. Та й таксисти теж. Ми не про Україну з її соціалістичним тарифом, якщо що.
Тому що дешево, відносно надійно і не особливо жалко. Ми так, раз на декілька місяців, обговорюємо, може поміняти його на щось, але не знаходимо відповіді на питання "навіщо?". Задачі виконує, витрати на утримання мінімальні, витрати пального також, бігає не ламається. Нема сенсу. Може якби на ринку були якісь цікаві варіанти, але, навпаки, чим далі тим менше їх стає.