Десь на днях мелькнуло (з посиланням ледь не на DW), що в Німеччині електро вже виходить дорожче за бенз. Зате без атомної енергетики, віват гретам))
Я не впевнений, але підозрюю, що німці не дуже страждають від того що змушені їздити по автобанах на бензинових Гольфах (в.т.ч. трициліндрових), а не на електричках заправлених по нічному тарифу... Хоча в будь-якому випадку їм би мала бути приємна турбота дописувачів автоюа за їхню катастрофічну ситуацію в енергетиці
Я б сказав, що навпаки, німцям пофіг, скільки коштує кВт, і по автобанах на електричках вони навалюють дай боже. Принаймні ніхто не тошнить 110, а їдуть з потоком 130-150. Якщо що вчора приїхав з Нідерландів, то враження саме таке. Електричок побільшало в порівнянні з минулим роком.
Не, это в админ. кодексе записано, так что на все штрафы. Меня, как-то на КП тормознули за обгон через сплошную, рассчитался прямо у них через терминал, половиной суммы,
вже такого немає 50% - лише протягом 10 днів та лише автоматичними камерами якщо піймають.
Давно поменяли? Тот случай, который я описал, произошел где-то с год назад.
Десь на днях мелькнуло (з посиланням ледь не на DW), що в Німеччині електро вже виходить дорожче за бенз. Зате без атомної енергетики, віват гретам))
Я не впевнений, але підозрюю, що німці не дуже страждають від того що змушені їздити по автобанах на бензинових Гольфах (в.т.ч. трициліндрових), а не на електричках заправлених по нічному тарифу... Хоча в будь-якому випадку їм би мала бути приємна турбота дописувачів автоюа за їхню катастрофічну ситуацію в енергетиці
Я б сказав, що навпаки, німцям пофіг, скільки коштує кВт, і по автобанах на електричках вони навалюють дай боже. Принаймні ніхто не тошнить 110, а їдуть з потоком 130-150. Якщо що вчора приїхав з Нідерландів, то враження саме таке. Електричок побільшало в порівнянні з минулим роком.
Валят те, кому раньше и на цену бензина было так же пофигу. Те, кто экономили раньше бензин, теперь так же экономят заряд батареи. Я поэтому и не хочу электричку, потому как все равно буду валить на все бабки, а потом грустить на зарядках.
Якби електрички були таким медом, як тут всі розповідають, то корпоративні парки давно б пересіли.
Німці анонсували зміни до податкового законодавства, планується пришвидшена амортизація службових електричок по типу 75% за перший рік експлуатації. Має буть дуже норм.
Клєвєщуть на німецьке екологічне диво. Це просто бенз сильно подешевшав Реально все ще не дорожче аналогічної бензинки, але у сусідів (Франції та Голандії) електрика буває майже у два рази дешевше ніж у Німеччині
Клєвєщуть на німецьке екологічне диво. Це просто бенз сильно подешевшав Реально все ще не дорожче аналогічної бензинки, але у сусідів (Франції та Голандії) електрика буває майже у два рази дешевше ніж у Німеччині
В сенсі «буває»? От в Чорногорії, наприклад, чи у мадярів, дешевий домашній кВт. Постійно. Чи то знижки десь якісь бувають в тій Франції/Голандії, чи якось інакше? В Нідерландах, до речі, в потоці чи не найбільше електричок. Зі Східної Європи - у мадярів, але дешеві моделі в основному.
Німеччина лідер по ціні на електрику в Європі. А бенз біль-менш нормально коштує. Ось тому це співвідношення стало більш вигідним з точки зору бенза.
В сенсі «буває»? От в Чорногорії, наприклад, чи у мадярів, дешевий домашній кВт. Постійно. Чи то знижки десь якісь бувають в тій Франції/Голандії, чи якось інакше? В Нідерландах, до речі, в потоці чи не найбільше електричок. Зі Східної Європи - у мадярів, але дешеві моделі в основному.
Ну як буває. На одній і тій самій зарядці той самий кіловат може коштувати і 39 центів і 79 центів, у залежності від умов твого контракту. Або мережа суперчарджерів Тесла, окрім контрактних знижок, у них є знижки/націнки в залежності від часу доби, кількості зайнятих портів і географічного розташування. Самий прошарений є один німецький стартап, зарядки якого взагалі не мають фіксованої ціни, але мають доплату типу 17 центів за кіловат до погодинного оптового тарифу. А як ми знаємо, у світі капіталу існує від’ємний тариф на електрику у певні години, який взагалі то відомий чи не за добу наперед. Прикольна штука, скину фотку як побачу знов.