А его хватит на описанный выше маршрут, под 400 км? В режиме 30% - 100-120, 70% - 120-180? Да и потом, ты, например, свой БМВ на "китайца подешевле" готов поменять?
P.S. Я, когда ругал задержки, ругал их не за существование, а за то, что они непривычны, и это может привести к потенциальным неприятностям при определенных маневрах. Но сейчас: - Гольф таки раскатался, и они стали не такими существенными; - я таки научился их прогнозировать, так что уже не мешают. За то, я думаю, мне этого Гольфа хватит лет на 10. А что будет за 10 лет с MG?
MG тобі навели чисто як приклад, щоб тицьнути носом. Знайомий ось недавно отримав за 26К доларів новий BYD, із батарейкою 87, от його повинно б тобі вистачити на твоїх 300-400 км, як мінімум більше ніж половину року без проблем, а зимою в шапці.
Може, в плані драйва там все чудово, але виглядає той MG4 набагато дешевше Гольфа (якщо чесно, то салону - жахливо).
Ну, и остается открытым вопрос, шо будет с тем MG4 на двухполоске между Бышевом и Фастовом? Хотя, тут я реально теоретизирую, основываясь исключительно на впечатлениях парней из SRT.
а що там буде? я по цій дорозі не їздив, але в моєму селі також вистачає і ям і колій. Не думаю, що гольф щось там запропонує краще. Щодо салону, нормальний мінімалістичний дизайн, матеріали звичайно не топ, але і не відвертий дешман як на дастері, наприклад. За 27 тис.км жодних претензій до збірки, нічого не рипить та не гойдається як у деяких божествених авто прямо з салону (не буду тут згадувати, бо срач перейде н інший рівень) .
Ну, и остается открытым вопрос, шо будет с тем MG4 на двухполоске между Бышевом и Фастовом?
А що там такого нестандартного між Бишевом і Фастовом? Дорога як дорога... колись була поганенька з ямами, потім ніби зробили. Ну багато поворотів, але якщо навіть Куга в ті повороти вписується то елекричка тим більше нормально проїде.
Твоя цитата? Осьо тобі електричка, нова, з салону, з гарантією, яка дасть тобі льогкость маньовра.
А легкість маневру точно буде? Бо вага на кілька сот кг більша, заявлена динаміка 0-100 - трохи менше за 8 сек...
саме легкість в місті буде у порівнянні з 1.4TSI + АКПП суттєво відчуватись, не дивлячись на масу. Так +300 кг це суттєвий фактор дискомфорту, але в місті він нівелюється максимальним моментом з нуля та дуже низьким центром мас. Де я особисто цю масу відчуваю, так це на крутих закругленнях доріг на швидкості більше 120, або на дорогах з великими нерівностями на невеликих швидкостях (хід підвіски на пружині маленький і маса "добиває" авто вниз швидше ніж звичайно), але це точно не про місто.
Знайомий ось недавно отримав за 26К доларів новий BYD, із батарейкою 87, от його повинно б тобі вистачити на твоїх 300-400 км,
А какой расход у BYD при 170 км/ч?
Це на ділянці Бишів-Фастів 170 їздиш? Можна попросити його заміряти спеціально для тебе, тільки підкажи пліс в нас в районі Києва якусь ділянку дороги де правилами дозволено 170 км/год
Не, там классическая межсельская латанная "стиральная доска", без ям, но таки "доска-доска". Там, обычно, авто с нормально настроенной подвеской идет с вилкой 100-120.
HDC1 04.08.2025 19:21 пишет:
Можна попросити його заміряти спеціально для тебе, тільки підкажи пліс в нас в районі Києва якусь ділянку дороги де правилами дозволено 170 км/год
И в какую сумму тебе это "счастье" обошлось? Мне 24-вольтовый аккум на 3.6 кВт, с "алика", обошелся в ~600$. Сколько 100-го бензина можно купить за деньги, которые ты потратил на свою "электростанцию"?
Ну я на аліку акумулятори не купляв, бо там гівно та ще й дороге Мені моя система обійшлась десь в 5К доларів. Правда це тільки матеріали, а ще прийшлось попрацювати самому ( монтаж інвертора і збірка 2 своїх акумуляторів), і попрацювати із сусідом як підсобник для нього ( над встановленням панелей на дах).
35 тис кілометрів для бензинки, що кушає 10 л 95-го на 100..
Умовна досить "безкоштовність"...
а на газу + 35% пробігу ...хто про шо ну і на гібриді теж +30...40% взагалі, сес - це про автономність. і я напсправді по трошку думаю поставити на даху (в мене останній поверх) саме для автономності (зараз просто акумулятори)
Динамічніша на практиці. От візьми якось і проїдься на якомусь електромобілі з потужністю хоча б 120-150 коняк, зрозумієш про що мова, зрозумієш що не тільки в потужності справа, а й в тому наскільки зі старту легко іде, нема такого що якийсь там автомат думає і т.д. Це треба тільки попробувати, важко пояснити людям які не розуміють про що іде мова. Це я написав 120-150 коняк як про досить бюджетну електричку, а спробуй 200-300 коняк то там ще цікавіше.
Ну, мне мои 150 бензиновых сил дают то, что не даст ни одна современная электричка - легкость маневра, потому что мои "бензиновые силы" имеют на 400-500кг меньшую массу. Мало того, за счет той же меньшей массы у меня авто будет вести себя гораздо комфортнее на неровной дороге, потому как нет необходимости делать настолько дубовую подвеску, все из-за той же высокой массы и связанных с ней потенциальных кренов. Не зря на НЕбюджетные электрички пневму ставят намного чаще.
тут ти трохи неправий. в мене одне авто 1560 кг (таке стареньке, але амікі та пружини - нові), друге - 1940 кг (не пневма, єдине, що морда на подвійних важілях на важкій і на макферсоні на "легкій") так от важче авто за рахунок маси по нерівній дорозі плеве як теплохід. набагато комфортніше. в руля мабуть не віддає вся дрібнота дорожня саме через двохважільну "морду", але саме комфорт, імхо, - масса роляє (ну може ще трошки база 3 м+)
тут ти трохи неправий. в мене одне авто 1560 кг (таке стареньке, але амікі та пружини - нові), друге - 1940 кг (не пневма, єдине, що морда на подвійних важілях на важкій і на макферсоні на "легкій") так от важче авто за рахунок маси по нерівній дорозі плеве як теплохід. набагато комфортніше. в руля мабуть не віддає вся дрібнота дорожня саме через двохважільну "морду", але саме комфорт, імхо, - масса роляє (ну може ще трошки база 3 м+)
Двухрычажка впереди - это, без какой-либо иронии, реально очень классно. А как себя ведут твои авто на виражах?
Знайомий ось недавно отримав за 26К доларів новий BYD, із батарейкою 87, от його повинно б тобі вистачити на твоїх 300-400 км,
А какой расход у BYD при 170 км/ч?
Це на ділянці Бишів-Фастів 170 їздиш? Можна попросити його заміряти спеціально для тебе, тільки підкажи пліс в нас в районі Києва якусь ділянку дороги де правилами дозволено 170 км/год
HDC1 скажи на що звертати уваагу при купівлі зої? бо бачу альтернативи в моєму бюджеті немає. може ще хтось підкаже де їх шукати від власника чи на якихось майданчиках?