Продавці Тесл можуть говорити що ніколи не зустрічали Теслу із дохлою батарейкою та інші казки, але на практиці не так
Если то камень в мой огород) то я и Болта со дохлой батарейкой ни разу не видела), а вот на счет практики я не думаю что этот вопрос может быть обсуждаем вами, как минимум по причине отсутствия этой практики, от сюда же познания про Кар-Плей, "дебильный дисплей" и попытку сравнению пользу Болта 2023 года от старой Ски 2014 в этом сравнении плюсы Болта это свежее, стоит дешевле и пробег меньше(это еще и по разному бывает), остальное все это большой минус.
Проанализировал зарядку, работа 40проц 8грн/квт, медленно Дача 30 проц 2,46грн/квт, сезонность Город скоростная 30проц, 14,6грн/квт, постоянно В принципе, можно брать?))
Вам это не грозит не переживайте, корпорация Шевроле) позаботилась о батареи Болта, ограничив это дело до 50кВт на старте, после 80% будет падать не знаю до скольких ибо ни разу не заряжала а искать в сети не мой метод))) но думается +- до 20кВт.
У Теслы тоже чем больше заряд батареи тем меньше скорость зарядки, п сути проще заряжаться до 80% ехать и заряжаться еще, это будет быстрее чем одна зарядка до 100%, опять таки в "дебильном дисплее" можно ограничить заряд и по % и по скорости, причем любое количество процентов и любая скорость, в то время как в чуде инженерной мысли от Шевроле такая возможность отсутствует, только до 80% а скорость и вообще нет смысла ограничивать), она и так максимум 50кВт.
То ж ніби 55 кВт у Болта. Так, згідний, менше ніж в середньостатистичних автомобілів з такою батарейкою, але норм, якось переживу це горе кілька разів на рік. Так, нема обмеження на дисплеї по швидкості зарядки, бо дійсно нема куди більше обмежувати. % зарядки доречі можна задати не тільки 80%, можна любий, 50%, 85%, 95%.
Ну вот, в принципе пришли к тому, что я изначально и писала, разобрали нюансы в том числе и "дебильного дисплея" проанализировали) отличия итд, можем спор зарывать и жить дальше дружно .
знайомий на пенсії використовуе електричку у якості резервної батареї у складі СЕС. від сонця заряджае батарейку автомобіля, коли нема сонця живить від неї будинок.
Вони можуть заживити будинок коли немає мережі, і зарядитись коли вона є, а ти - ні. Ось і все
Коли немає мережі, я теж можу заживити своє житло від окремого акумулятора, який на пару порядків дешевший за електричку. І спокійно їздити по своїх справах. А власники електричок - ні. Ось і все
Вони можуть заживити будинок коли немає мережі, і зарядитись коли вона є, а ти - ні. Ось і все
Коли немає мережі, я теж можу заживити своє житло від окремого акумулятора, який на пару порядків дешевший за електричку. І спокійно їздити по своїх справах. А власники електричок - ні. Ось і все
Це просто у тебе немає додаткового варіанту живлення будинку, а не у власників V2L електричок немає окремого акумулятора. Ось і все
Це просто у тебе немає додаткового варіанту живлення будинку, а не у власників V2L електричок немає окремого акумулятора. Ось і все
Все набагато простіше: окремий акумулятор завжди дешевше за той самий акумулятор в комплекті з колесами, електромоторами, кермом, кузовом, підвіскою та іншими елементами авто. Ось і все
Все набагато простіше: окремий акумулятор завжди дешевше за той самий акумулятор в комплекті з колесами, електромоторами, кермом, кузовом, підвіскою та іншими елементами авто. Ось і все
Все ще простіше. у них є додаткове до окремих акумуляторів джерело енергії для будинку. Ось і все